Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

Kaip ramu šiandien pas mus unsure.gif Aš kone visą dieną lovoj guliu, skaitau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 26, 16:46)
aš net nepradėjau mokytis  lotuliukas.gif

As tai stengiuosi kuo greiciau pasidaryti darbus,o paskui malonumai. wub.gif
Atsakyti
Ką tik pussererę išlydėjau,tai pusę mano knygų lentynos išsivežė lotuliukas.gif
Ir tokia par žiurkikė kaip ir aš wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 26 rugsėjo 2010 - 16:35
Moteru kupe – viena is geresniu siais metais perskaitytu knygu. Tai knyga, kurioje rodos sudeta daug knygu.. daug istoriju. Lengvai skaitoma, paprasta, bet isskirtine. Knygoje palieciama tradicines indu seimos tema, skirtingi gyvenimai, skirtingas poziuris i seima, ne tik isorinis, bet ir vidinis moters pasaulis. Romane parodomas indu santūrumas, kokios svarbios yra tradicijos ju gyvenime. Silta. Jauki. Grazi. Rekomenduoju.
Knyga pasiliksiu kaip antra karta skaitoma. Traukiu i savo knygu desimtuka ir dedu i lentyna garbingoj vietoj. Beje, labai grazus virselis..
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 26 rugsėjo 2010 - 16:55
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 26, 17:53)
[i]Moteru kupe – viena is geresniu siais metais perskaitytu knygu.

Sudominai/ bigsmile.gif
Atsakyti
Moteru kupe – viena is geresniu siais metais perskaitytu knygu. Tai knyga, kurioje rodos sudeta daug knygu.. daug istoriju. Lengvai skaitoma, paprasta, bet isskirtine. Knygoje palieciama tradicines indu seimos tema, skirtingi gyvenimai, skirtingas poziuris i seima, ne tik isorinis, bet ir vidinis moters pasaulis. Romane parodomas indu santūrumas, kokios svarbios yra tradicijos ju gyvenime. Silta. Jauki. Grazi. Rekomenduoju.
Knyga pasiliksiu kaip antra karta skaitoma. Traukiu i savo knygu desimtuka ir dedu i lentyna garbingoj vietoj. Beje, labai grazus virselis..
wub.gif
user posted image

Malonu skaityti tokį komentarą, po kurio aš, beje, visiškai pasirašau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image

Tikrai gera knyga, prieš keletą dienų ir aš rašiau apie ją atsiliepimą. 4u.gif Tik padariau didelę klaidą, kad šią knygą skaičiau iškart po "Nepaprastos Peonės meilės",kur nuostabiai aprašoma kinų kultūra, todėl "Moterų kupė" man gerokai nublanko. doh.gif Aišku šios knygos skirtingos, visgi kitos kultūros, kitas amžius. Bet norom nenorom vistiek lyginau tarpusavy. doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

na va, pasisvečiavau ir Šiauliuose ir Panevėžy, aišku privargau, o ryt jau vėl į darbą verysad.gif sloga nepraėjo, galva sukasi, tai nežinau, ar dar šįvakar skaitysiu..

o jūs kaip visada tiek prirašot, kad visą vakarą reikia atsidėti norint viską perskaityti doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Diana24 @ 2010 09 25, 15:07)
Gal kuri esate skaičius Guillaume Musso "Ar būsi ten?" ? man ji tokį gerą įspūdį paliko bigsmile.gif dabar labai noriu perskaityti jo kitą knygą "O paskui" gal ir pastarąją kas skaitė ir gali nuomonėm pasidalinti? 4u.gif

skaičiau ir tą, ir tą, "Ar būsi ten" patiko, o "O paskui" net neatsimenu apie ką buvo blush2.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 25, 21:36)
Matet kas nors sia knyga  smile.gif  Amber  blink.gif
http://www.jotema.lt...iew?pid=1&id=97

ne tik mačiau, bet ir turiu tongue.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 09 26, 10:50)
Labas rytas.

Ateinu su "Juodosiomis našlėmis". Lengvai skaitosi.

SS, sveika sugrįžus 4u.gif

norėčiau šios rolleyes.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 09 26, 11:50)
Registruojuos naujuos namuos su John Katzenbach "Ne tas žmogus". Laaaaaaaabai patinka, viskas viskas labai labai patinka. Katzenbachas mano rašytojas.

drinks_cheers.gif ir mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 09 26, 17:17)
Tikrai gera knyga, prieš keletą dienų ir aš rašiau apie ją atsiliepimą.  4u.gif Tik padariau didelę klaidą, kad šią knygą skaičiau iškart po "Nepaprastos Peonės meilės",kur nuostabiai aprašoma kinų kultūra,  todėl "Moterų kupė" man gerokai nublanko.  doh.gif  Aišku šios knygos skirtingos, visgi kitos kultūros, kitas amžius. Bet norom nenorom vistiek lyginau tarpusavy.  doh.gif

Uztai gal geriau skaityt skirtingas knygas, jei apie kitos salies kultura skaitai, tai po jos visiskai kitokia, tarkim meiles romana ar detektyva.. nors pati dabar bandysiu imti Geisos gyvenima, bet siek tiek reikia tarpeli padaryt tarp skaitymu..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 26, 18:28)
Uztai gal geriau skaityt skirtingas knygas, jei apie kitos salies kultura skaitai, tai po jos visiskai kitokia, tarkim meiles romana ar detektyva.. nors pati dabar bandysiu imti Geisos gyvenima, bet siek tiek reikia tarpeli padaryt tarp skaitymu..

Tikrai taip drinks_cheers.gif Dabar jau žinosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 26, 15:36)
Agne,labai gražus parašas  4u.gif  bigsmile.gif

blush2.gif

Aš irgi dar nepradėjau mokintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 26, 16:53)
wub.gif
user posted image

Grazus aprasymas thumbup.gif Traukt reikia i norimu perskaityt sarasa... g.gif
Atsakyti