Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

QUOTE(sphinx @ 2010 09 26, 21:29)
Na aš, manau, kad autorė ir norėjo papasakoti kitos pusės įvykių versiją. Galbūt viena vertus galima pateisinti čečėnus, kita vertus galima ir smerkti. Bet kokiu atveju pasaulis dažniau girdi rusų pateikiamą versiją - čečėnai yra teroristai. Žinoma, patys čečėnai irgi nepersistengia gerindami savo įvaizdį. Kita vertus, kodėl jie turėtų sėdėti namie, kol žudomi jų gentainiai... Žinoma, jei tai daroma dėl pinigų, tai jau kita kalba.
Apskritai karas yra toks beprasmiškas dalykas, kad pasigilinus į jo priežastis ir pasekmes darosi baisu, baugu, pikta. O juk žmonės ten gyvena...

Sutinku su tavo išsakyta pozicija drinks_cheers.gif
Ech, knygą tikrai verta perskaityti. Tiesiog būtina. Kad suprasti, jog viskas toli gražu ne taip paprasta, kaip kartais bandoma pateikti...
Man patinka knygos, kur situacija analizuojama iš įvairių pusių. Nes vienos tiesos ir vienos vienareišmiškai kaltos pusės dažniausiai nebūna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 rugsėjo 2010 - 21:33
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 26, 17:53)
[i]Moteru kupe – <...>

Pasirašau po kiekvienu žodžiu. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės, štai ir aš bigsmile.gif mažai paskaičiau unsure.gif doh.gif bent gera anūkė jaučiuosi, padirbėjau šiek tiek, močiutei padėjau biggrin.gif užtai ir knygai laiko beveik neliko..

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 25, 18:24)

Mis Dobilėlis, kaip smagu  cool.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 09 25, 22:32)
Bet viršelis tai negražus.  schmoll.gif

O tai mes viršelius skaitome ar knygas? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(casolin @ 2010 09 26, 09:31)
Net nežinau jis čia toks reklaminis ne parduotuvėj pirktas tai gal ir nėra kokybės, šeip dėl laikymo tai nežinau kadangi sirgau tai tik nueidavau prie jūros ir išgerdavau visa tą arbatą. laiko keleta valandų, na bet ne taip kaip tie didieji termosai, bet patogus toks nedidelis ir pan ax.gif

Bent iš foto pasirodė, kad iš senukų čia.. nes mačiau tokius.. o buvo kitokie šiek tiek, tai tą kitą paėmiau, laiko tik kelias valandas.. kažkaip tikėjaus geriau.. matyt reikės geriau tikrąmažiuką termosiuką nusipirkti..
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 09 26, 11:50)

Seniai matyta  4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 26, 16:46)
aš net nepradėjau mokytis  lotuliukas.gif

doh.gif aš irgi. Turėjau analizę pasidaryti, nepadariau, tai net neisiu į tą paskaitą doh.gif
O kitai konspektą, irgi nepadarytas, ryt darysiu atsikėlus doh.gif gėdaaaaaaa
-----------
Išgirta "Moterų kupė" traukiama į sąrašą. Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 rugsėjo 2010 - 22:43
Ačiū Doriforei ir katilinai už atsakymus.

---
Sekmadienio vakarą jaukiai baigiau perskaitydama
Peter Mayle "Metai Provanse"
user posted image

Paprasta, jauki knyga tinkama paskaityti ilgėjančiais rudeniškais vakarais. Apie tai, kaip Provanse žiemą siaučia kaulus laužantys vėjai (mistraliai), apie tai, kaip su pavasariu ir vasara ateina didieji remonto darbai, apie trumų (brangiausių pasaulyje grybų) skanavimą, tingias vasaros siestas baseine prie namų, apie ožkų lenktynes, vynuogių derliaus nuėmimą, pagaliau baigiamus remonto darbus ir jaučiamą palengvėjimą metų pabaigoje ir apie visus gyvenimo Provanse subtilumus. Graži knyga, šiek tiek savo "remontais" primenanti "Kalifo rūmus", tačiau sodresnė skonių, kvapų, bendravimo stiliaus prasme. Puikiai atitiko mano pastarųjų dienų nuotaiką ir rudenį už lango, tai po truputį ima gelsti lapai ir norisi grožėtis saulės spindulių nutvieksta gamta. wub.gif Man patinka bobų vasara, ir kada nors gal visai būtų įdomu nuvažiuoti į Provansą, pasigrožėti ilgesne bobų vasara nei pas mus.... rolleyes.gif
Rekomenduoju pasiilgusioms šiltos knygos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ankstyvos kokios 4u.gif Aš vakar baigiau Čiauškutę, labai patiko, lengvai susiskaitė wub.gif Aišku kažkuo priminė Džeine Eir istorijos panašios, net nežinau dabar kuri patiko labiau, galbūt Džeinė, nes ten daugiau visokių paslapčių buvo ir pan biggrin.gif Tai va, o toliau apie Čiauškute, tai mane labai sužavėjo jos charakteris, tokia padūkėlė, kad pradžioje juokiausi iš jos išdaigų ir prisiminiau, kad dabar pažystų panašią mažą mergaitę, kuri savo meilę kartais išreiškia taip grubiai ax.gif
Atsakyti
Labas ryyytas biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 26, 22:33)
Sutinku su tavo išsakyta pozicija drinks_cheers.gif
Ech, knygą tikrai verta perskaityti. Tiesiog būtina. Kad suprasti, jog viskas toli gražu ne taip paprasta, kaip kartais bandoma pateikti...
Man patinka knygos, kur situacija analizuojama iš įvairių pusių. Nes vienos tiesos ir vienos vienareišmiškai  kaltos pusės dažniausiai nebūna...

drinks_cheers.gif Man ir šiaip patinka į situaciją pažvelgti iš įvairių pusių. Galbūt daug kam atrodau kaip prisitaikėlė, bet suprast dažniausiai galiu abi puses, nors pateisint - ne visada.

QUOTE(daite @ 2010 09 27, 00:08)
Sekmadienio vakarą jaukiai baigiau perskaitydama
Peter Mayle "Metai Provanse"

Reikės ir šios paieškoti ax.gif

Pradėjau John Grisham "Kalėdų nebus". Keista po "Juodųjų našlių" - rami tokia biggrin.gif
Atsakyti
O as "Juodasias nasles" skaiciau neseniai po tos tragedijos, atsitiktinai bibliotekoj aptikau, buvo idomu, nes niekada nesigilinau i abieju pusiu konflikta, nezinojau jo saknu, istaku. rolleyes.gif
Atsakyti
Labą ryt

Šian sapnavau,kad Doriforė parašė:reikia temą pavadinti Knygos ir kitos kalbos,kad reeva turėtų kur pasireikšti,bo nebekalba apie knygas doh.gif biggrin.gif

O kad paneigti sapną sakau:
Perskaičiau daugiau nei pusę "Ponios Fiton gyvenimo kaime" nu ir tikrai nepabaiginėsiu,bo nei laiko,nei noro turiu schmoll.gif
Pasakojimas apie superžmoną,kurią dėl jaunesnės meta vyras.Ir iš pykčio susigalvoja ji planą-reikia išvažiuot kaiman.Ir svarbiausia ko ji siekia,tai susigrąžinti vyrelį rolleyes.gif Ir taip aišku kaip baigsis,ir šiaip nei vieno mielo charakterio neradau knygoj (na,gal toks senukas,bet jis retais pasirodo).Žodžiu,nepatiko rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 27, 09:41)
Labą ryt

Šian sapnavau,kad Doriforė parašė:reikia temą pavadinti Knygos ir kitos kalbos,kad reeva turėtų kur pasireikšti,bo nebekalba apie knygas  doh.gif biggrin.gif

Visai geras būtų pavadinimas biggrin.gif arba temos aprašyme paminėti, kad kalbame ne tik apie knygas lotuliukas.gif
------------
Visai domino mane ši knyga, bet jei sakai, kad ne ne, tai nesitrauksiu į norimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 27 rugsėjo 2010 - 08:51
QUOTE(sphinx @ 2010 09 26, 20:35)
user posted image
Sabine Adler "Juodosios našlės"

Knyga labai patiko. Prarijau praktiškai per dieną. Nors jau buvau pradėjus abejoti, ar noriu ją skaityti, bet džiaugiuosi, kad tai padariau. Sukrėtė joje aprašyti įvykiai, požiūris, veikėjai. Įdomu buvo sužinoti ir kitokią nuomonę apie tuos įvykius ir juose dalyvavusius žmones. Manau, ją tikrai verta perskaityti. ax.gif

Kelintų metų leidimo?
Atsakyti