Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 10:36)
schmoll.gif  neturiu ir kazkaip jie man tik daugiau maisalynes inesa nei naudos ax.gif  nes jau vaiduokliuotu, jei labai jautrus, gal net atrodytu, kad teikgiami. Kazkuri cikla man yra taip BT soktelejus, bet paskui nusileido, tai ziuresim kaip dabar bus  smile.gif

bet ir iskyros atitinka viska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemil: 24 rugsėjo 2010 - 10:39
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 11:36)
schmoll.gif  neturiu ir kazkaip jie man tik daugiau maisalynes inesa nei naudos ax.gif  nes jau vaiduokliuotu, jei labai jautrus, gal net atrodytu, kad teikgiami. Kazkuri cikla man yra taip BT soktelejus, bet paskui nusileido, tai ziuresim kaip dabar bus  smile.gif

O jeigu tu iki tos LAP išvis atsipalaiduotum, pamirštum BT ir OT ir mėgautumeisi ND tada, kada noro yra mirksiukas.gif Žiūrėk ir gal užkibtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 11:47)
Smagu susitikti ir cia, tik pagal v=nica neatpazystu taves  biggrin.gif

Na, mergytes tikiuosi labai nepyksit, kad dar isiterpsiu su savo klausimais  4u.gif
Mano BT trecia ryta 36.9 ar gali tai buti normali o ne pakilus temperatura  g.gif Siandien jau stipriau pamaudena pilvo apacia, tai gal ir mmm sulauksiu, jei ne tai neistversiu iki pirmadienio ir testa darysiu ryt is ryto. BT turi kilti ar gali likti tokia pat jei esu nescia ir kada ji nukrenta jei nesilaukiu?
Is karto labai aciu uz atsakymus  4u.gif

pagal nika-lietuvaite
nestukems budinga tokia BT, bet kaip jau minejo kazkas is merginu, mm diena ar kelias pries ja, ji krenta. aisku, kazkas yra jei nesulaukei 14d mm, ar yra tau taip buve anksciau, ar reguliarios mmm?

QUOTE(*DJD* @ 2010 09 24, 12:08)
ar tik ne O apturejai  bigsmile.gif
nu tikrai idomiai  g.gif  ir net nesileidi o kyli dar  doh.gif
dar anksti nuleisti rankas
o as manau kad O pas tave  netiketa
buna ir anksciau
man irgi buvo taip viena cikla kad galvojau jog vel sokineti pradejau ,bet pasidariau OT ir pamaciau abi ryskias juosteles.
thumbup.gif  grazu
laukiam rytojaus
laba ryta prisiduodu  cool.gif http://www.fertility...com/home/2b4886

ooo koks suoliukas nebloga pradzia wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif panasu kad apturejau mmm, tik kad dviem savaitem anksciau g.gif
sian jau i pabaiga - tai pasimatavau BT - kuri visai normali kaip ciklo pradzioj smile.gif tik dabar vel bijosiu, kad laukiant O vel nesulaukciau mmm unsure.gif jei pasikartos jau reiks gines konsultacijos, kas cia per sss

taigis patvirtinu ir as ta dalyka, kad kol neplanavom - buvau kaip laikrodukas - 28 CD, o dabar - visiskos pievos unsure.gif

visoms po 4u.gif bobu vasaros proga biggrin.gif
Atsakyti
na ka buvusios sektantes - planuotojos, atejo laikas rimtesniems virusiukams, kad butu tvirciau mirksiukas.gif
man jau patvirtino, kad viskas lyg ir gerai, tad dedu savo leliuko foto ir didelis APCYYYYYYY user posted image]My Webpage[/URL]

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

dabar siaucia sitiek virusu, tad linkiu pasigauti butent manaji, o ne kokia kvaila sloga mirksiukas.gif aukstyn nosytes, turi pasisekti visoms.
Zemaiciuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikiuosi ta temperatura kyla nuo reikiamo viruso, o ne nuo bet kokio, ko ir linkiu.
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 09 24, 13:12)
na ka buvusios sektantes - planuotojos, atejo laikas rimtesniems virusiukams, kad butu tvirciau mirksiukas.gif
man jau patvirtino, kad viskas lyg ir gerai, tad dedu savo leliuko foto ir didelis APCYYYYYYY user posted image]My Webpage[/URL]

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 

dabar siaucia sitiek virusu, tad linkiu pasigauti butent manaji, o ne kokia kvaila sloga  mirksiukas.gif  aukstyn nosytes, turi pasisekti visoms.
Zemaiciuke  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tikiuosi ta temperatura kyla nuo reikiamo viruso, o ne nuo bet kokio, ko ir linkiu.

be zodziu wub.gif wub.gif gaudau virusiuka, echhhh
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 09 24, 12:12)

dabar siaucia sitiek virusu, tad linkiu pasigauti butent manaji, o ne kokia kvaila sloga  mirksiukas.gif  aukstyn nosytes, turi pasisekti visoms.
Zemaiciuke  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tikiuosi ta temperatura kyla nuo reikiamo viruso, o ne nuo bet kokio, ko ir linkiu.

aciu uz palinkejimas, gaudau gyva virusiuka wub.gif thumbup.gif

o jus aukit aukit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 24, 10:40)
pagal nika-lietuvaite
nestukems budinga tokia BT, bet kaip jau minejo kazkas is merginu, mm diena ar kelias pries ja, ji krenta. aisku, kazkas yra jei nesulaukei 14d mm, ar yra tau taip buve anksciau, ar reguliarios mmm?
ooo koks suoliukas nebloga pradzia wink.gif

na, pagal ta nica, jau zinau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Na, taip as ir manau, kad negaliu daryti isvadu pagal BT, nes nesekiau nuo ciklo pradzios, bet man po mmm jau 10d. siandien, tai kaip ir turetu buti kritus temperatura jei nesilaukiu, na, bet gal cia mano normali tokia yra, na, bus kaip bus mirksiukas.gif Siaip anksciau tai pasitaikydavo nereguliariu ciklu, taciau kai baigiau sunu maitinti, tai po to atsiradusios mmm buvo kaip laikrodukas iki siu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 09 24, 12:12)
man jau patvirtino, kad viskas lyg ir gerai, tad dedu savo leliuko foto ir didelis APCYYYYYYY

Sveikinu ir jamu vieną virusiuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 08:06)
sveikos merginos, va ir po viso grozio  doh.gif  jauciu visus PMS ir pilvo apacia maudzia ir pikta kaip sernas, tai kad........

Koks dar pms, tokiu laiku nebent implantacija biggrin.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 10:24)
as pazymejau Light kitam grafikely tai nepadare naujo ciklo pradzios  g.gif
FF

Blogai norodą įkėlei

QUOTE(Iete @ 2010 09 24, 10:56)
Nebesuprantu ir nerimauju, nes ND si menesi visai apleidom  blush2.gif  Jei ND buvo vakar ar siandien reikia kartoti ar uztektu jei butu ryt?

Užtektų ir ryt

QUOTE(*Aukse* @ 2010 09 24, 11:22)
Man paciai keista baisiausiai tokie dalykai. Net nezinau ka ir galvoti. NT nieko nerodo  schmoll.gif Sunku man kazka ir pasakyti, kai nuo patp radziu anam cikle BT nematavau doh.gif  Ir pas daktare nuejus nepasakysiu,kad auksta ciklo pradzioj BT, nes net su kuo palyginti netures  g.gif Reikia ziureti, kas cia toliau bus. Vis dar Mirena kaltinu  unsure.gif 

Pasitaiko kaip kuriom merginom kad mmm ateina prie aukštos temperatūros ir ji pakrenta tik baigiantis mmm, nuo organizmo priklauso ax.gif

-Aiva-, turi laikytis tempa pakilusi >17 dienų kad įtarti nėštumą. Jei moteris nenėščia tai mmm dieną temperatūra pakrinta. Jei pasitaiko nereguliarių ciklų, tai be nuolatinio matavimo nieko neina pasakyti, geriau palauk kelias dienas ir jei nieko vėl NT gadink 4u.gif

Pas mane tai nieko įdomaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 13:44)
na, pagal ta nica, jau zinau  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
Na, taip as ir manau, kad negaliu daryti isvadu pagal BT, nes nesekiau nuo ciklo pradzios, bet man po mmm jau 10d. siandien, tai kaip ir turetu buti kritus temperatura jei nesilaukiu, na, bet gal cia mano normali tokia yra, na, bus kaip bus  mirksiukas.gif Siaip anksciau tai pasitaikydavo nereguliariu ciklu, taciau kai baigiau sunu maitinti, tai po to atsiradusios mmm buvo kaip laikrodukas iki siu  doh.gif

bandyk ryt NT, jei nieko, tai gal reiktu su gine pasikonsultuoti, ka manai? turetu juk ir pas mus NO kraujo tyrimus daryti del nestumo nustatymo, siaip apziuretu..jei yra galimybes. paciai bus ramiau. as pati dabar sedziu kaip ant adatu.. doh.gif siandien NT dariau nieko, bet tikriausiai cia normalu,kad nieko nerodo, nes per anksti.bet et vis tas smalsumas
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 12:49)
Sveikos,
Pasitaiko kaip kuriom merginom kad mmm ateina prie aukštos temperatūros ir ji pakrenta tik baigiantis mmm, nuo organizmo priklauso ax.gif

Laba 4u.gif

Nuraminai siek tiek mane bigsmile.gif notworthy.gif Bent savaitgali nesinervindama sitaip pratempsiu ax.gif

Belissima bigsmile.gif Imu ir as viena virusiuka wub.gif Dideliausios Jums sveikateles augant nestuke.gif wub.gif
Atsakyti