Sveikos
Aktyvi dalyve sitame forume buvau, kai pirma leliuka kvietems

Su antru planuojame laukti dar metus, bet noras jau dabar viska pradeti- didziulis. Tad galvoju, prisijungsiu prie jusu ir gyvensiu jusu laukimu

Aisku, ir savo grafikelius parodysiu, tik nuobodoki jie- BT nematuoju, tik O testukais remiuosi- patirtis parode, kad jie su BT atitinka, tad kol rimtai neplanuojame- patinginiausiu rytais
Mano FF
QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 24, 13:04)
Sveikos Nepabegsit - radau
Na musu visi darbeliai si cikla baigti - dabar tik laukimas OT ryskut ryskutelis, ND atlikti, pilvo apacia maudena - labai tikiuosi, kad ryt BT soktels i virsu ir O bus ivykus siandien

nes SB nematysiu iki sekmadienio velaus vakaro...
Neirida - busiu tau prikarksejus ankstyva O
Nenusimink, jei rytoj dar nesokteles- reikia 24h, kad BT sureaguotu. Ta cikla, kai pastojau, mano O ivyko per pietus, tai BT sekancia diena dar nebuvo sureagavusi

Linkiu dideliausios sekmes

Kiek laiko jau planuojate?
QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 13:56)
Na, pasirodo kantrybes visai neturiu, nes siandien jau NT pasidariau Na, jis vaiduokliauja, ne is karto, gal po kokiu 10min. pamaciau vos vos iziurima rozine juostele, dar viena ryt is ryto darysiuos ir bus viskas aisku tikiuosi, tu taip pat greitai pamatysi II
O nuotraukytes nenori parodyti

Begalo idomu
QUOTE(westi @ 2010 09 24, 14:52)
nenusimink,db dek visas teigiamas mintis i kita cikla

kuo daugiau teigiamu emociju,tuo didesni sansai

as si cikla stengiuosi neiskoti jokiu pozymiu,jokiuprognoziu nesiimti,bus kaip bus-jie patys renkasi,tad nuo to jog mes cia stresuosim ir is forumu neislysim,tikrai sansai nepadides

tad,mergaites,nesvarbu,kad orai subjuro-svarbu,kad sirdyje pavasaris butu,auskciau nosytes ir kuo daugiau teigiamu rezultatu ateityje

kazkaip optimistiskai snd jauciuos ir jus noriu uzkresti tuo
Super pozityvumas

Kiek laiko jau kvieciate gandrus?