Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 24, 13:04)
Sveikos bigsmile.gif Nepabegsit - radau tongue.gif

DJD, Zemil - laikykites panelytes bigsmile.gif

laikomes laikomes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 24, 15:15)
nuostabu tokios ankstyvos O, man is mistikos serijos blush2.gif

biggrin.gif siandien as irgi pagalvojau apie tai...tai kada reikia pradet tam folikului formuotis, jei jau 11-12 ovuliuoja g.gif nuo pirmos mm dienos turbut g.gif keistai ir man...
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 24, 13:16)
Man rodos, kad tu ryt ji pasidarysi  lotuliukas.gif arba gelezine kanrtybe pas tave  biggrin.gif  tikekimes geriausio  nestuke.gif
aciu  4u.gif

Na, pasirodo kantrybes visai neturiu, nes siandien jau NT pasidariau doh.gif biggrin.gif Na, jis vaiduokliauja, ne is karto, gal po kokiu 10min. pamaciau vos vos iziurima rozine juostele, dar viena ryt is ryto darysiuos ir bus viskas aisku ax.gif tikiuosi, tu taip pat greitai pamatysi II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 15:56)
Na, pasirodo kantrybes visai neturiu, nes siandien jau NT pasidariau  doh.gif  biggrin.gif Na, jis vaiduokliauja, ne is karto, gal po kokiu 10min. pamaciau vos vos iziurima rozine juostele, dar viena ryt is ryto darysiuos ir bus viskas aisku  ax.gif tikiuosi, tu taip pat greitai pamatysi II  mirksiukas.gif

Na jei jau dabar vaiduokliauja - tai su rytiniu slapimu bus ryskutis thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes dar karteli. neveltui man OT vaiduokliuoja ir nerodo teigiamo. vis tik buvot teisios kad O pas mane nebuvo. siandien buvau pas gine tai tenka si cikla nurasyti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 24, 16:32)
sveikutes dar karteli. neveltui man OT vaiduokliuoja ir nerodo teigiamo. vis tik buvot teisios kad O pas mane nebuvo. siandien buvau pas gine tai tenka si cikla nurasyti  verysad.gif  verysad.gif

ojei verysad.gif imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 24, 16:32)
sveikutes dar karteli. neveltui man OT vaiduokliuoja ir nerodo teigiamo. vis tik buvot teisios kad O pas mane nebuvo. siandien buvau pas gine tai tenka si cikla nurasyti  verysad.gif  verysad.gif

console.gif nenusimink,db dek visas teigiamas mintis i kita cikla mirksiukas.gif kuo daugiau teigiamu emociju,tuo didesni sansai mirksiukas.gif as si cikla stengiuosi neiskoti jokiu pozymiu,jokiuprognoziu nesiimti,bus kaip bus-jie patys renkasi,tad nuo to jog mes cia stresuosim ir is forumu neislysim,tikrai sansai nepadides rolleyes.gif tad,mergaites,nesvarbu,kad orai subjuro-svarbu,kad sirdyje pavasaris butu,auskciau nosytes ir kuo daugiau teigiamu rezultatu ateityje thumbup.gif kazkaip optimistiskai snd jauciuos ir jus noriu uzkresti tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
man israse duf pagerti 5 dienas, nes mate pas mane folikula kuris nesiruosia sprogti. keik minejo jis uzauga iki 20 mm ir sprogsta, o pas mane jsi yra 30mm ir nesiruosia sprogti ir tai virsta i cistele. del to reik pagerti D ir pradeti nauja cikla. kita cikla rimciau ji paziures mane, tyrimus jau prirase.
aciu uz balioneli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 24, 15:32)

verysad.gif 4u.gif

QUOTE(westi @ 2010 09 24, 15:52)
console.gif nenusimink,db dek visas teigiamas mintis i kita cikla mirksiukas.gif  kuo daugiau teigiamu emociju,tuo didesni sansai mirksiukas.gif  as si cikla stengiuosi neiskoti jokiu pozymiu,jokiuprognoziu nesiimti,bus kaip bus-jie patys renkasi,tad nuo to jog mes cia stresuosim ir is forumu neislysim,tikrai sansai nepadides rolleyes.gif  tad,mergaites,nesvarbu,kad orai subjuro-svarbu,kad sirdyje pavasaris butu,auskciau nosytes ir kuo daugiau teigiamu rezultatu ateityje thumbup.gif  kazkaip optimistiskai snd jauciuos ir jus noriu uzkresti tuo mirksiukas.gif

galiu paklaust kiek laiko planuojat? nepadides, bet sita totalia nesamone netikiu, kad patys renkasi, ... nieko asmenisko, tik neisizeiskit. Gaila, bet neatidaro grafikiuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemil: 24 rugsėjo 2010 - 16:09
nezinau kaip po tokiu naujienu reikia nusiteikti teigiamai g.gif vis sau kartoju kad nereikia galvoti apie blogiausia, kad reikia tiketi bet neiseina verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aktyvi dalyve sitame forume buvau, kai pirma leliuka kvietems ax.gif Su antru planuojame laukti dar metus, bet noras jau dabar viska pradeti- didziulis. Tad galvoju, prisijungsiu prie jusu ir gyvensiu jusu laukimu ax.gif Aisku, ir savo grafikelius parodysiu, tik nuobodoki jie- BT nematuoju, tik O testukais remiuosi- patirtis parode, kad jie su BT atitinka, tad kol rimtai neplanuojame- patinginiausiu rytais biggrin.gif

Mano FF

QUOTE(Kristiandra @ 2010 09 24, 13:04)
Sveikos Nepabegsit - radau

Na musu visi darbeliai si cikla baigti - dabar tik laukimas OT ryskut ryskutelis, ND atlikti, pilvo apacia maudena - labai tikiuosi, kad ryt BT soktels i virsu ir O bus ivykus siandien rolleyes.gif nes SB nematysiu iki sekmadienio velaus vakaro...
Neirida - busiu tau prikarksejus ankstyva O 

Nenusimink, jei rytoj dar nesokteles- reikia 24h, kad BT sureaguotu. Ta cikla, kai pastojau, mano O ivyko per pietus, tai BT sekancia diena dar nebuvo sureagavusi ax.gif Linkiu dideliausios sekmes 4u.gif Kiek laiko jau planuojate?

QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 13:56)
Na, pasirodo kantrybes visai neturiu, nes siandien jau NT pasidariau  Na, jis vaiduokliauja, ne is karto, gal po kokiu 10min. pamaciau vos vos iziurima rozine juostele, dar viena ryt is ryto darysiuos ir bus viskas aisku  tikiuosi, tu taip pat greitai pamatysi II 

O nuotraukytes nenori parodyti bigsmile.gif bigsmile.gif Begalo idomu bigsmile.gif

QUOTE(westi @ 2010 09 24, 14:52)
nenusimink,db dek visas teigiamas mintis i kita cikla mirksiukas.gif  kuo daugiau teigiamu emociju,tuo didesni sansai mirksiukas.gif  as si cikla stengiuosi neiskoti jokiu pozymiu,jokiuprognoziu nesiimti,bus kaip bus-jie patys renkasi,tad nuo to jog mes cia stresuosim ir is forumu neislysim,tikrai sansai nepadides rolleyes.gif  tad,mergaites,nesvarbu,kad orai subjuro-svarbu,kad sirdyje pavasaris butu,auskciau nosytes ir kuo daugiau teigiamu rezultatu ateityje thumbup.gif  kazkaip optimistiskai snd jauciuos ir jus noriu uzkresti tuo

Super pozityvumas thumbup.gif Kiek laiko jau kvieciate gandrus?

Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 24, 17:05)
man israse duf pagerti 5 dienas, nes mate pas mane folikula kuris nesiruosia sprogti. keik minejo jis uzauga iki 20 mm ir sprogsta, o pas mane jsi yra 30mm ir nesiruosia sprogti ir tai virsta i cistele. del to reik pagerti D ir pradeti nauja cikla. kita cikla rimciau ji paziures mane, tyrimus jau prirase.
aciu uz balioneli  smile.gif

Nenusimink, mergyt, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti