Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(Palme22 @ 2011 02 03, 08:27)
dar norejau pasiteirauti kaip pradedanti  blush2.gif  aplink roziu krumeliua daug turi buti apipurenta ar galima apmulciuot drozlem spec ?

Galima, bet nepatartina, nes medzio drozles rugstina dirva. Taciau as mulciuoju del estetinio vaizdo ir maziau darbo ramint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 02 03, 09:52)
Galima, bet nepatartina, nes medzio drozles rugstina dirva. Taciau as mulciuoju del estetinio vaizdo ir maziau darbo ramint  blush2.gif

Ir aš pernai buvau gėlyną su tom dekoracinėm drožlėm užbėrus tai ir rožes taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 02 03, 10:52)
Galima, bet nepatartina, nes medzio drozles rugstina dirva. Taciau as mulciuoju del estetinio vaizdo ir maziau darbo ramint  blush2.gif

Kad man atrodo rugstina tik spygliuociu ir azuolo drozles, o lapuociu nerugstina. ax.gif
Atsakyti
Siandien pasejau kinines rozes ,,ANGEL WINDS,, .Raso , kad jos daugiametes . 15-20 cm aukscio . Zydi vasara . Rudeni numeta lapus . Ziemoja vesioje vietoje .

Ar galite pasidalinti patirtimi , auginant rozes is seklu .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2011 02 16, 12:16)
Siandien pasejau kinines rozes ,,ANGEL WINDS,, .Raso , kad jos daugiametes . 15-20 cm aukscio . Zydi vasara . Rudeni numeta lapus . Ziemoja vesioje vietoje .

Ar galite pasidalinti patirtimi , auginant rozes is seklu .

Aš taip pat susigundžiau jas išbandyti ax.gif Pasėjau prieš mėnesį, dar daigų nesulaukiau. Tiesa, nesilaikiau instrukcijų - nelaikiau 2 savaites vėsiai, nors gal ir vertėjo mastau.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu, kad man padetumete. Gavau nuo vyro labai grazias baltas dideliais ziedais rozes ir jos pradejo leisti ugliukus. Zinau, kad galima bandyti tokias rozes isaknydinti, tik neatsimenu kaip. Gal kas galit patarti, kaip man pabandyti tokia issiauginti????
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2011 02 19, 08:30)
Sveikos merginos. Noriu, kad man padetumete. Gavau nuo vyro labai grazias baltas dideliais ziedais rozes ir jos pradejo leisti ugliukus. Zinau, kad galima bandyti tokias rozes isaknydinti, tik neatsimenu kaip. Gal kas galit patarti, kaip man pabandyti tokia issiauginti????

4u.gif
Ir man aktualu ax.gif
Atsakyti
man toks klausimas iskilo, gavau roze dovanu ir sone ugliukus leidzia, o jai as ja i zeme ikisciau gal saknis isleistu ? blush2.gif
Atsakyti
žiemai appipyliau durpem rožes ir pora eglišakių užmečiau. (sodintos praeita rudeni)

kada nuimti eglišakes, durpes? ar iskart kai pradės šilti ar laukti kol normaliai atšils? durpes nukasti ar taip ir palikti?
Atsakyti
Eglišakiai nuimami, kai tik išeina įšalas. Durpes galima pasklaidyt aplink krūmą.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 28, 16:46)
žiemai appipyliau durpem rožes ir pora eglišakių užmečiau. (sodintos praeita rudeni)

kada nuimti eglišakes, durpes? ar iskart kai pradės šilti ar laukti kol normaliai atšils? durpes nukasti ar taip ir palikti?

Tik neskubėkite nuimti, o laukite kol atšils, juk visų mūsų uždengtos ir net negalvojame atidengti rolleyes.gif
Atsakyti
o aš savų net nedengiau, nebus, ką ir nuiminėt. Tik durpes kiek nubraukt nuo viršaus.
Atsakyti