Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 28, 17:13)
o aš savų net nedengiau, nebus, ką ir nuiminėt. Tik durpes kiek nubraukt nuo viršaus.

Aš dar neturiu tokių atsparių, išskyrus vijoklines ax.gif
Atsakyti
Puokštinės leidžiančios ūgliukus pas mane kartais ir šakneles leist pradeda, bet namie neilgai tepaauga - peršilta ir persausa tikriausiai, o lauke kažkaip vis nesezonas būna biggrin.gif Bet jos gi skirtos skynimui, jei ir gyvens, tai nebus gražaus krūmo, mama turėdavo tokių - pavieniai stiebai po vieną žiedą...

Kaip ilgu laukti pavasario... Rožės palei terasą seniai be sniego kauburių, nes pietinė pusė, o šalčio ohoho buvo... Neramu labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 28, 23:48)

Kaip ilgu laukti pavasario... Rožės palei terasą seniai be sniego kauburių, nes pietinė pusė, o šalčio ohoho buvo... Neramu labai unsure.gif

Jei nors kiek pridengtos, gal nieko neatsitiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 28, 21:57)
Jei nors kiek pridengtos, gal nieko neatsitiks ax.gif

durpėm apipiltos, aukštesnės nestorai agroplėvele apsuktos, daugiau nuo ankstyvo pavasario nudegimų, nei šalčio.
Atsakyti
kinines rozes ,,ANGEL WINDS,, .Raso , kad jos daugiametes . 15-20 cm aukscio . Zydi vasara . Rudeni numeta lapus . Ziemoja vesioje vietoje .

Pasejau 02.16 . Pirmieji du daigeliai isdygo 03.05 . Labai jau mielas jausmas , jei uzaugs ir zydes is seklos uzauginta rozyte .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2011 03 06, 14:04)
kinines rozes ,,ANGEL WINDS,, .Raso , kad jos daugiametes . 15-20 cm aukscio . Zydi vasara . Rudeni numeta lapus . Ziemoja vesioje vietoje .

Pasejau 02.16 . Pirmieji du daigeliai isdygo 03.05 . Labai jau mielas jausmas , jei uzaugs ir zydes is seklos uzauginta rozyte .

Aš tokias pat rožes pasėjau vasario pradžioje, išdygo tik viena. Laukiu gal dar išlys kelios. Aš jų nepalaikiau šaltai, gal todėl nedygsta.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 03 06, 14:15)
Aš tokias pat rožes pasėjau vasario pradžioje, išdygo tik viena. Laukiu gal dar išlys kelios. Aš jų nepalaikiau šaltai, gal todėl nedygsta.

Sekasi gi jums g.gif Aš sėjau sausio antroj pusėj, kol kas tik viena sėkla sudygo. Gal tikrai reikėjo šaltyje palaikyt.
Atsakyti
As roziu seklas apie du menesius laikiau saldytuve .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2011 03 07, 09:53)
As roziu seklas apie du menesius laikiau saldytuve .

drėgnai?
Atsakyti
Gaudvilė

laikiau roziu seklas pokutyje , kuriame pirkau .
As taip stratifikuoju ir zemuogiu , ir remontantiniu braskiu sekliukes . Tada l gerai dygsta .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2011 03 07, 12:06)

As taip stratifikuoju ir zemuogiu , ir remontantiniu braskiu sekliukes . Tada l gerai dygsta .

Per kiek laiko tada išdygsta?
Atsakyti
jediara

per 7-10 dienu .
Atsakyti