Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

Kasiopėja, lauksiu kada judinsi maišus prie komposto biggrin.gif Apie snapučius irgi vis galvoju, bet niekad jų neauginau, matyt paprasčiausia būtų iki turgaus močiučių pavažiuot, daugiametes iš sėklyčių užsiaugint man utopiškai skamba, ypač levandas, na niekaip nesugebu doh.gif vienadienių oranžinių visas patvorys jau yra, bet labai gražių šiuolaikinių prisižiūrėjau, reikės kažkaip pasiieškoti.

Apie Sibirkos sodinukus irgi tegaliu pasakyti, kad kaina atitinka kokybę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 21 kovo 2011 - 09:56
QUOTE(raganele @ 2011 03 21, 07:54)
Kasiopėja, lauksiu kada judinsi maišus prie komposto  biggrin.gif Apie snapučius irgi vis galvoju, bet niekad jų neauginau, matyt paprasčiausia būtų iki turgaus močiučių pavažiuot, daugiametes iš sėklyčių užsiaugint man utopiškai skamba, ypač levandas, na niekaip nesugebu  doh.gif vienadienių oranžinių visas patvorys jau yra, bet labai gražių šiuolaikinių prisižiūrėjau, reikės kažkaip pasiieškoti.

Snapučių ir kitų "bobutiškų" daugiamečių dar galima ieškoti per Rojaus sodų skelbimus. Tiesiog įdėk žinutę, kad ieškai 4u.gif
O viendienes, irisus ir kardelius pirkčiau čia
http://www.daylilies.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 21 kovo 2011 - 10:23
aš irgi ko noriu,tai pagrinde viskas iš Sibirkos doh.gif .Taip gaila,kad pavėlavau.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 03 21, 11:25)
Man norisi leliju pasisodint, nors dar nieko nesodinau

Nesodinčiau lelijų prie rožių, šios gėlės turėtų augti atskirai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 21, 10:41)
aš irgi ko noriu,tai pagrinde viskas iš Sibirkos  doh.gif .Taip gaila,kad pavėlavau.

liepos ar rugpjūčio mėn Sibirka pardavinėja į vazonėlius išsodintas - būna atvirų durų dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 21, 11:43)
liepos ar rugpjūčio mėn Sibirka pardavinėja į vazonėlius išsodintas - būna atvirų durų dienos  mirksiukas.gif

Kad,tik užtaikyti,bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 21, 08:42)
Nesodinčiau lelijų prie rožių, šios gėlės turėtų augti atskirai  rolleyes.gif

o galima plačiau? Esu mačiusi labai gražių derinių, bet nežinojau, kad jos netinka į kompaniją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 03 21, 10:50)
o galima plačiau? Esu mačiusi labai gražių derinių, bet nežinojau, kad jos netinka į kompaniją  ax.gif

man tai jos tinka, tik tiek, kad visos svogūninės į kiaurus vazonėlius sodinamos, niekur nedingsta su laiku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 03 21, 12:50)
o galima plačiau? Esu mačiusi labai gražių derinių, bet nežinojau, kad jos netinka į kompaniją  ax.gif

Nežinau, kaip kitiems, bet man labai gražu levandos, žilės, rasakilos, narcizai. Kiekviena turime sodinti, kas patinka ax.gif Rožės ir lelijos gražu atskirai - tuomet matosi šių gėlių išskirtinis grožis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 21, 08:43)
liepos ar rugpjūčio mėn Sibirka pardavinėja į vazonėlius išsodintas - būna atvirų durų dienos  mirksiukas.gif

Pardavinėja ir anksčiau. Anksčiau jie būdavo mugėj Kojelavičiaus g., bet dabar berods Kojelavičiuje nebedaro mugių g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 03 21, 10:58)
Pardavinėja ir anksčiau. Anksčiau jie būdavo mugėj Kojelavičiaus g., bet dabar berods Kojelavičiuje nebedaro mugių  g.gif

Dabar jinai persikele prie Vilniaus Botanikos sodo, tikslaus adreso nezinau, bet truputuka pavaziavus uz Dvarcioniu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif

na man rozes irgi turi augti su rozem rolleyes.gif o as po jom paleidus uolasekliu kilmuka jos zuzydi kol dar rozes nezydi o parzidejus nukerpu ir tada lieka grazus kilimukas o rozes parodo savo grozi rolleyes.gif

cia daukmaz kaip atrodo matosi apacioj kazkaip neradau foto didesnio vaizdo
user posted image
Atsakyti