Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(Militux @ 2010 09 24, 16:04)
Man tai neproblema, tik kad pirmi metai nenumanau kada ax.gif

bijau ką patarti, bet man rodos, kad dar anksti, juk tik rugsėjo pabaiga, nu nežinau nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 09 24, 15:59)
Nemokėjau įdėti senos temos nuorodą blush2.gif

Tikrai, gal kam prireiks drinks_cheers.gif VA ČIA SENOJI TEMA
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 09 24, 18:31)
Tikrai, gal kam prireiks  drinks_cheers.gif VA ČIA SENOJI TEMA

thumbup.gif
Atsakyti
Kad jau tyluma temoje, tai parodysiu keletą foto, darytų savaitgalį. Jau tos "Rumba" wub.gif wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 09 24, 16:04)
Man tai neproblema, tik kad pirmi metai nenumanau kada ax.gif

Patarciau palaukti.Rozes dengiamos kai nusistovi pastovus -5 salciai.Kadangi,pas jus kaip suprantu stiebine ir jos skiepas ne po zeme,tai palaukit kai bus kokie -2 ir tada neskit i koki garaza.Nepaskubekit,nes rozes tokie augalai,jog prie nulio dar vyksta siokie tokie procesai,lai saltukas jusu roze uzmigdo ziemai.Ziema ant vazono uzmeskit sniego ar truputi paliekit.Sekmes! smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Militux AČIŪ už naujus namučiususer posted image

Stiuardese , visos gražios jūsų rožės,o nuostabiausia su kasytėm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 28 rugsėjo 2010 - 11:10
QUOTE(plateliai @ 2010 09 28, 11:04)
Labutis 4u.gif  Militux AČIŪ už naujus namučiususer posted image

Stiuardese , visos gražios jūsų rožės,o nuostabiausia  su kasytėm  wub.gif

Ačiū 4u.gif Ne mano rožės, išskyrus tą su kasytėm blush2.gif , paveikslavom prie Gintaro muziejaus Palangoj, tik per savaitę, kai saulutė išlindo išsiskleidė labai gražiai. Savaitės pradžioj buvo beveik be žiedų, apkarpytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 09 28, 12:04)
Labutis 4u.gif  Militux AČIŪ už naujus namučiususer posted image

aciuks.gif nėr už ką, juk reik kažkam atidaryti blush2.gif neliksim juk be tokių grožių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2010 09 27, 22:01)
Kad jau tyluma temoje, tai parodysiu keletą foto, darytų savaitgalį. Jau tos "Rumba"  wub.gif  wub.gif

Gražiausia rožė ta kuri tupi,po jomis thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Godute @ 2010 09 28, 10:13)
Patarciau palaukti.Rozes dengiamos kai nusistovi pastovus -5 salciai.Kadangi,pas jus kaip suprantu stiebine ir jos skiepas ne po zeme,tai palaukit kai bus kokie -2 ir tada neskit i koki garaza.Nepaskubekit,nes rozes tokie augalai,jog prie nulio dar vyksta siokie tokie procesai,lai saltukas jusu roze uzmigdo ziemai.Ziema ant vazono uzmeskit sniego ar truputi paliekit.Sekmes! smile.gif

Ačiū už išsamią informacija 4u.gif
Atsakyti
o kaip palikti ziemoti vijokline roze? ar reikia ja apkarpyti?
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2010 09 29, 22:59)
ar reikia ja apkarpyti?

vieni kerpa, kiti ne rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,aš jau sulaukiau pirmosios šalnos verysad.gif ,o kaip dar norėtusi kuo ilgiau pasidžiaug žiedais ax.gif .Įdomu kas mano tai rožei atsitiko,kodėl ji keičia spalva g.gif
pirmas žydėjimas liepa
user posted image
o dabar šitaip,žiedų dar daug gal juos man nuskinti,patarkit ka daryt,prašau ir ačiū mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 09 30, 10:31)
Labas rytas,aš jau sulaukiau pirmosios šalnos verysad.gif ,o kaip dar norėtusi kuo ilgiau pasidžiaug žiedais ax.gif .Įdomu kas mano tai rožei atsitiko,kodėl ji keičia spalva g.gif

Net negaliu patikėti, kad tokia gražuolė iš Maximos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti