Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(kkarile @ 2011 03 25, 20:31)
Aciu labai 4u.gif nes tikrai, jauciu del siltnamio issala...o sodinau tai dovanotas, kurios nuvysta, ir tikrai prigydavo, lapeliai tik skleisdavosi, bet saknu nesu ziurejus ar buvo ju kiek nors g.gif arba jei jau siltnamy, tai reikia rimtai pridengti, as tik agro apvyniojau doh.gif

Siaip jeigu saknidinat tas kurios pirktines skintos, vezamos is Olandijos, galiu pasiulyti pamirsti sita reikala 4u.gif Jos auginamos skinimui, siltnamiuose. Ju veisles yra neatsparios musu klimatui.

Aisku, jeigu jus saknidinat tas kurios jau auga pas jus lauke, pirktos is roziu augintoju, tada kitas reikalas 4u.gif Imanoma isaknydint, bt jeigu tas skintas irnesakyk.gif neverta laiko schmoll.gif Kaip kazkas rase, nusipirkit viena kita, o tada jau is ju dauginkite mirksiukas.gif

Kas del roziu persodinimo, tai stenkites kasti su kuo didesni zemiu gniuzulu, tada maziau nukentes. Ir zinoma jeigu rastumete koki didesni vazona kuriame ta rozyte galetu praleisti vasara butu isviso super , jianai patirs maziau streso, nei du kartus persodinama 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal jau galima atidengti rozes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2011 03 28, 13:07)
Merginos gal jau galima atidengti rozes. g.gif

Priklausomai nuo to koks pas jus oras wink.gif ar zeme atsilusi, kokiame lt vietoje randates? Kaip uzdengtos rozes.

Pas mane buvo apkauptos, tada eglisakiai, tada agro danga, agro nuemiau jau senokai, liko tik eglisakiai. Sniego seniai nera, rozes po truputuka pradejo krauti pupuriukus, tad laukiu turbut penktadienio, kad butu pavesis, dar geriau, kad butu visiskai uztrauktas dangus ir tada atidenginesiu, nes jau ir naktimis nuo penktadienio pliusine temperature pranesa, bet zinant sinoptikus, tai prognozes gali keistis. Bet manau bent jau dali eglisakiu penktadieni tikrai nuimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 03 28, 13:35)
Priklausomai nuo to koks pas jus oras wink.gif ar zeme atsilusi, kokiame lt vietoje randates? Kaip uzdengtos rozes.

Pas mane buvo apkauptos, tada eglisakiai, tada agro danga, agro nuemiau jau senokai, liko tik eglisakiai. Sniego seniai nera, rozes po truputuka pradejo krauti pupuriukus, tad laukiu turbut penktadienio, kad butu pavesis, dar geriau, kad butu visiskai uztrauktas dangus ir tada atidenginesiu, nes jau ir naktimis nuo penktadienio pliusine temperature pranesa, bet zinant sinoptikus, tai prognozes gali keistis. Bet manau bent jau dali eglisakiu penktadieni tikrai nuimsiu  mirksiukas.gif

Na gyvenu Elektrenu sav. ax.gif,eglisakiais nedengiau tik agro.Tai matyt lauksiu ir as savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
sakykit merginos kur dar galima isigyti graziu roziu sodinuku be to isgirto latvio, maximos ir sibirkos rozyno g.gif gal kas is kokio uzsienio suntetes ????
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2011 03 30, 12:31)
sakykit merginos kur dar galima isigyti graziu roziu sodinuku be to isgirto latvio, maximos ir sibirkos rozyno  g.gif  gal kas is kokio uzsienio suntetes ????

Dar pas Elijošius galima įsigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2011 03 30, 11:31)
sakykit merginos kur dar galima isigyti graziu roziu sodinuku be to isgirto latvio, maximos ir sibirkos rozyno  g.gif  gal kas is kokio uzsienio suntetes ????

siunčiausi iš Olandijos. Nei viena neprigijo, stiebinė vos gyva pabuvo šiek tiek. Niekada gyvenime nebepirkčiau schmoll.gif Gal kitom labiau pasisekė g.gif
Pas mane irgi iš Elijošių, nu dar vietinės, iš parduotuvės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grizau is sodybos liudna: rozes Simpathy (vijokline), Golden showers, Leonardo de Vinci ( cia tai nors bliauk) - turbut kaput ir baisiausiai nustebau Robusta irgi atrodo negyva. O vat del ko labiausiai bijojau, Gloria Dei beveik visa zalia stovi, nors ir liko nedengta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ateinu pas jus su klausimais blush2.gif
Nu nieko apie rožes nenusimanau, na tik tiek ką skaičiau, o praktiškai neturiu jokios patirties schmoll.gif
Kaip atpažinti ar rožės išžiemojo ar ne? Ar čia reikia laukti ar pradės leisti lapelius g.gif
Nusipirkom pernai sodą, tai ten tų gėlių gyvo velnio, na ir iš galvos man išgaravo jas uždengti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 31, 09:42)
Sveikos ateinu pas jus su klausimais blush2.gif
Nu nieko apie rožes nenusimanau, na tik tiek ką skaičiau, o praktiškai neturiu jokios patirties schmoll.gif
Kaip atpažinti ar rožės išžiemojo ar ne? Ar čia reikia laukti ar pradės leisti lapelius g.gif
Nusipirkom pernai sodą, tai ten tų gėlių gyvo velnio, na ir iš galvos man išgaravo jas uždengti doh.gif

Tos kurios neperžiemojo šakelės juodos spalvos,o kurios gyvos matosi sveika žalia spalva,tik neskubėkit rauti lauk,kartais apgenėtos ima ir atželia,šakelės kurios nušalusios trumpinamos iki žalios (šerdis matosi,kad gyva)mano vienais metais buvo nušalusi taip,kad likę tebuvo vos prie šaknų ir vistiek atžėlė.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 31, 09:54)
Tos kurios neperžiemojo šakelės juodos spalvos,o kurios gyvos matosi sveika žalia spalva,tik neskubėkit rauti lauk,kartais apgenėtos ima ir atželia,šakelės kurios nušalusios trumpinamos iki žalios (šerdis matosi,kad gyva)mano vienais metais buvo nušalusi taip,kad likę tebuvo vos prie šaknų ir vistiek atžėlė.

Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif o čia jau kada jas genėti galima?
Berods mama kai turėjo, tai jei visad iš šaknų lysdavo naujos šakelės:hm
na žiūrėsim, kas bus tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 31, 09:58)
Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif o čia jau kada jas genėti galima?
Berods mama kai turėjo, tai jei visad iš šaknų lysdavo naujos šakelės:hm
na žiūrėsim, kas bus tas doh.gif

Aš dar net neatidengiau,tiesa eglišakes jau nuėmiau,o austinius maišus dar palikau,nes dar bijau,kad naktimis nebūtų šalčio doh.gif Geniu tada,kai pilnai nudengiu,dabar tikiuosi,gal jau šį savaitgalį galėsiu nudengti ir sutvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 31 kovo 2011 - 08:06