Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 31, 10:05)
Aš dar net neatidengiau,tiesa eglišakes jau nuėmiau,o austinius maišus dar palikau,nes dar bijau,kad naktimis nebūtų šalčio doh.gif Geniu tada,kai pilnai nudengiu,dabar tikiuosi,gal jau šį savaitgalį galėsiu nudengti ir sutvarkyti mirksiukas.gif

na aišku smile.gif smile.gif dėkui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 30, 23:57)

Grizau is sodybos liudna: rozes Simpathy (vijokline), Golden showers, Leonardo de Vinci ( cia tai nors bliauk) - turbut kaput ir baisiausiai nustebau Robusta irgi atrodo negyva. O vat del ko labiausiai bijojau, Gloria Dei beveik visa zalia stovi, nors ir liko nedengta  thumbup.gif

Nepergyvenk iš anksto, dar nelabai matosi, ims ir pasirodys spurgelis smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien parodoje, bet nepirkau nei vienos rožės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 31, 18:39)

Kodėl nepirkai g.gif negražios?Kame reikalas?Maniškis manęs sakė šiemet neveš į parodą,nors prižadėjau ,kad tipo nieko nepirksiu hah.gif hah.gif Matyt perprato per tiek metų g.gif
Atsakyti
Laba, panos pasakykit ka su tom miniatiurinem rozytem daryti dabar? nusipirkau neperseniai, nuzydejo, kiti p[umpuriukai nudziuvo, nukirpau. O ka daryti toliau? pati krumeli reikia apkarpyti kazkiek? iki kiek tada? noriu susodint visas 3 i 1 inda, ar tai tikslinga daryti ir kokia zeme rinktis, tiks bet kas , pvz kapu zeme ypac juoda (jos atliekamos dar turiu) ar reik spec rozems pirkti?
Atsakyti
yra ir spec rožėms, Žalioj stotelėj galima rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 31, 18:39)

o as sestadieni leksiu nes kitaip neiseina ir pirksiu stiebine jai rasiukokia patinkamcia rolleyes.gif nes pries pora metu turejau nusalo ziema tai nebepirkau kitos sakiau apsieisiu na bet siemet jai kazkaip nebetveriu kaip noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 03 31, 20:04)
o as sestadieni leksiu

O kur paroda vyksta? blush2.gif
Atsakyti
Gražios buvo, bet....net kainos neklausiau. Mačiau net stiebinių su žiediniais pumpurais bigsmile.gif Kažkaip šiemet negalvojau, kokių dar reikia blush2.gif Pagaliau šiemet pasisekė aplankyti parodą pirmą jos dieną(iš darbo išsiprašiau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 31, 09:09)
Nepergyvenk iš anksto, dar nelabai matosi, ims ir pasirodys spurgelis  smile.gif

Na taip, as neskubu ju laidot, bet vistiek susinervinau pamaciusi.
Pernai laidojau Gloria Dei, bet matyt, buvo likes vienintelis spurgelis ir is jo ataugo mano grazuolyte. Tik labai mazai zydejo, vistik pavargus perziem buvo.
O siais metais, dabar neprisimenu kuri, bet kazkuri roze, net suplysusia ir nusilupusia zieve iki pat zemes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 31 kovo 2011 - 22:56
QUOTE(giedrulka @ 2011 04 01, 00:55)
bet kazkuri roze, net suplysusia ir nusilupusia zieve iki pat zemes  verysad.gif

kaip gaila unsure.gif Aš ir norėčiau pasisodinti Gloria Dei, man ji nepaprasto grožio, reikės pasižvalgyt...
Atsakyti
ar reikia aplink rozes daug zemes ispurenti? kaip jas dabar tresti?
Atsakyti