Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(ingapoc @ 2011 04 09, 07:32)
Laba ryta  4u.gif
rytoj arba pirmad. turesiu savo rozes  smile.gif , tik kaip cia dabar su tuo oru, ar ne per salta ir vejuota jas bus sodint  unsure.gif ?

Tikrai nebus blogas oras rozems mirksiukas.gif jeigu zeme eina kasti tai ir pirmyn tongue.gif As praejusi savaitgali norejau pusele persodinti, tad isikasiau duobe kur ja nesiu, o kai priejau prie pusies ten ledas...bandysiu si savaitgali doh.gif
Aciu ingapoc uz roziu uzrodyma 4u.gif Jau noriu as ju baisiai palei kaimyno tvora...kiek tau kainavo? as galvojau, gal pas Sibirka vasara bus? Nes dabar ten stilis, o tas kurias is rudens siunciausi, netgi nedengtos(nors rekomendavo), bet po sniego patalais, visos prigijo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti apie rozyte, man jos taip prastai auga, gal joms per karsta, nes visa diena kepa ant saules, ar man jas reikia kitur perkelti?

ne i tema ar galiu tada vietos ju melsves pasodinti, jom saule nekenks? nes rozes eina palei takeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 04 09, 09:11)
Aciu ingapoc uz roziu uzrodyma 4u.gif Jau noriu as ju baisiai palei kaimyno tvora...kiek tau kainavo? as galvojau, gal pas Sibirka vasara bus?

Pas kauniecius kai teiravausi apie Abraham Darby tai daigas 15 lt sake, dar gal noriu kamienines rozes 1.40 m aukscio, tai 60 lt , apie Sekspyra neklausiau, bet bus matyt panasiai kaip ir Abr.Darby..
Merginos, o pas ka nors auga krumine roze prie kadagiu, ar sudera tarpusavyje ?
Nes vienoj vietoj neapsisprendziu ar pirkt rozes kruma ar siaip zydinti krumeli..
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 08, 21:32)
drinks_cheers.gif ir siuntimas nieko nekainuoja , o krūmelis per vasarą užauga smile.gif

Per vasara turbut tik krūmelį ir auginate, neleidžiate žydėt? Nes kaip supratau, pas juos pirmametės rožės?
Atsakyti
O tai pirmametem rozem reik pumpurus karpyt pirmais metais ?
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 04 09, 08:11)
Tikrai nebus blogas oras rozems mirksiukas.gif  jeigu zeme eina kasti tai ir pirmyn tongue.gif As praejusi savaitgali norejau pusele persodinti, tad isikasiau duobe kur ja nesiu, o kai priejau prie pusies ten ledas...bandysiu si savaitgali doh.gif 
Aciu ingapoc uz roziu uzrodyma 4u.gif Jau noriu as ju baisiai palei kaimyno tvora...kiek tau kainavo? as galvojau, gal pas Sibirka vasara bus? Nes dabar ten stilis, o tas kurias is rudens siunciausi, netgi nedengtos(nors rekomendavo), bet po sniego patalais, visos prigijo thumbup.gif

As kaip pirkau pas latvi roze, cia per zemes ukio paroda, jis sake, kad sodinti ja balandzio pabaigoje. Tai ka cia dbr daryt, laikyt dar ja balkone ar sodint i zeme?
Atsakyti
Kai aš pirkau, bet ne pas latvį, tai irgi sakė, balandžio pabaigoje arba gegužės pradžioje sodinti. O duobes nors ir dabar galima ruošti.
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 09, 12:33)
O tai pirmametem rozem reik pumpurus karpyt pirmais metais ?

Pirmametem rekomenduoja nukirpti pumpura, kad neeikvotu jegu ziedo krovimui ir zydejimui, kad geriau energija nukreiptu saknu sistemos auginimui, bet as is baisingo nekantrumo pirma pumpura nukerpu, o jau veliau sukrautus (pirmais metais) leidziu zydeti ax.gif , juk baisiai rupi pamatyti zieda rolleyes.gif .
O del sodinimo, tai manau reik pagal zeme ziuret, jei rankoms pakenciamai zemej knistis tai ir rozei bus gerai. mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 09 balandžio 2011 - 13:55
Ar jau reikia nudenti rožes? Aš dar laikau po eglišakį užmetus...Nes kažkaip dar šalta atrodo ir vėjuota...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atsiprasau, kad taip cia isiverziu i Jusu pokalbius, bet reikia patarimo blush2.gif
busimasis vyras padovanojo roziu, ant vienos rozes pastebejau stiebeli kuri galima sodinti, taigi, kai roze jau buvo negrazi smile.gif nukirpau visus lapelius ir spyglius ir ta stiebeli pastaciau i stikline su vandeniu. Tas stiebelis po truputi auga ir leidzia lapelius. Gal kas galetu patarti, kaip ir kada galima ji pasodinti kieme drazelyje?
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 04 09, 18:19)
Ar jau reikia nudenti rožes? Aš dar laikau po eglišakį užmetus...Nes kažkaip dar šalta atrodo ir vėjuota...

Aš jau nudengus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 04 09, 13:21)
Per vasara turbut tik krūmelį ir auginate, neleidžiate žydėt? Nes kaip supratau, pas juos pirmametės rožės?

Reikėtų neleisti žydėti blush2.gif , bet laistau, tręšiu todėl sulaukiu žiedų ir gražių krūmelių. Pas Elijošius vienmetės rožės 15 Lt, dvimetės -25 Lt ax.gif
Atsakyti