Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

Vis dar žydim thumbup.gif ,bet šnd aš jau ją apskabysiu verysad.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 10 12, 09:44)
Vis dar žydim thumbup.gif ,bet šnd aš jau ją apskabysiu verysad.gif

Įsivaizduoju kaip gaila ir liūdna... toks grožis wub.gif
Atsakyti
Mergaites, siemet pirmi metai kaip turiu roze ant stiebo. Noriu jusu paklausti, kai jus ja iskasate, pasodinate vazone ir padedade vesiame kambaryje, tai kaip su ja elgtis visa ziema ? Nelaistyti? O ar sakeles apkarpyti reikia? Gal dar profilaktiskai kuo nors apipurksti ? Nes ji pas mane jau be lapu(jie pradejo ruduoti ir nukrito, gal nesupratau kad cia kokia nors liga g.gif ), bet dar su keliais ziedais blink.gif
Atsakyti
Vakar eidama per sodus ,pastebejau kad jau kaikurie zmones apsidenge rozes g.gif ir jau taip normaliai -žiemiskai su eglisakem ir dar plevele virsuj..kazi ar ne per anksti,ar nesusus?as saviskes dar tik durpem apipyliau ir lauksiu -10..tada gal tik dengsiu g.gif ka jus manot?
Atsakyti
Aš dengiu tik kai pastoviai minusas ir durpes dedu tik ant pašalusios žemės.

Stiebinės dar lauke ir kasu irgi kai minusas prasideda,o nupurškiau su ,,čempionu,,.Jos pas mane su kibirais žemėje ir idedu į dar didesni kibira su žemėm,laikau ne kambarį,o nešildomame garaže ir retai palaistau truputi.Šakelių nekarpau,tik tas nukerpu kurios man praeiti trugdo,o pavasarį pasimato kur reikia aptrumpint.

Gal kitos kitaip daro,čia aš iš savo patirties parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 15 spalio 2010 - 15:47
QUOTE(plateliai @ 2010 10 15, 17:45)

drinks_cheers.gif Aš taip pat dengiu tik tuomet, kai pradeda šalti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 15, 15:49)
drinks_cheers.gif Aš taip pat dengiu tik tuomet, kai pradeda šalti  ax.gif

tai gal man dar tas durpes nukapstyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 15, 16:59)

net nežinau ka patart g.gif ,gal blush2.gif ,o gal ryt jau prasidės šaltukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 10 15, 15:45)

Stiebinės dar lauke ir kasu irgi kai minusas prasideda,o nupurškiau su ,,čempionu,,.Jos pas mane su kibirais žemėje ir idedu į dar didesni kibira su žemėm,laikau ne kambarį,o nešildomame garaže ir retai palaistau truputi.Šakelių nekarpau,tik tas nukerpu kurios man praeiti trugdo,o pavasarį pasimato kur reikia aptrumpint.

Gal kitos kitaip daro,čia aš iš savo patirties parašiau blush2.gif

Aciu 4u.gif
Taip pat lauksiu ir kitu merginu pasisakymu kaip jos daro bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 15 spalio 2010 - 17:00
Siandien Žalioj stotelej nusipirkau rožę doh.gif lotuliukas.gif nu negalejau atsilaikyt 5 stambios sakos su lapukais -gyvut gyvutele bigsmile.gif bigsmile.gif tamsiai raudona -stambiaziede..ir tik 6lt.Pasodinau i siltnami,bandysim ziemot kazkaip g.gif ax.gif pridengsiu -primuturiuosiu ,gal kaip nors isgyvens..nepabandes nezinosi mirksiukas.gif bus patirtis siokia-tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 16, 16:41)
Siandien  Žalioj stotelej nusipirkau rožę doh.gif  lotuliukas.gif nu negalejau atsilaikyt  5 stambios sakos su lapukais -gyvut gyvutele bigsmile.gif  bigsmile.gif tamsiai raudona -stambiaziede..ir tik 6lt.Pasodinau i siltnami,bandysim ziemot kazkaip g.gif  ax.gif pridengsiu -primuturiuosiu ,gal kaip nors isgyvens..nepabandes nezinosi mirksiukas.gif bus patirtis siokia-tokia ax.gif

Nebent ji kokia labai neatspari, bet siaip spalis pats tinkamaiusias laikas rozes sodinti, ir nereikia siltnamio, o jei neturi pastovios vietos, tai galima tik prikasti, kada ja pusiau gulincia, beveik puse apkasi zememis, nereikia labai del jos jaudintis mirksiukas.gif ir beje visada geriau auga tos pigios, nes kuo labiau rupiniesi tuo blogiau buna blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 15, 16:59)

Nebekapstyk, nebus per šilta irnesakyk.gif
QUOTE(zebrina @ 2010 10 16, 16:41)
Siandien  Žalioj stotelej nusipirkau rožę doh.gif  lotuliukas.gif nu negalejau atsilaikyt  5 stambios sakos su lapukais -gyvut gyvutele bigsmile.gif  bigsmile.gif tamsiai raudona -stambiaziede..ir tik 6lt.Pasodinau i siltnami,bandysim ziemot kazkaip g.gif  ax.gif pridengsiu -primuturiuosiu ,gal kaip nors isgyvens..nepabandes nezinosi mirksiukas.gif bus patirtis siokia-tokia ax.gif

Kaip čia atsilaikysi lotuliukas.gif Viskas bus gerai, išgyvens, pamatysi 4u.gif
Atsakyti