Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 23, 20:57)
Fonda, mieloji, rožė nėra žmogus ar netyčia temas sumaišei?  biggrin.gif Kas tinka vienam, kitam yra nuodas.

Ne, nesumaišiau...tiesiog paaiškinau, kad net žmogui graikas yra labai naudingas. Augdamas sode graikinis riešutmedis apvalo nuo ligų visą sodo ir daržo aplinką. Būtent LAPAIS. Kažkaip įtariu, kad pati neaugini ir neauginai niekada šio medelio? Bet tiek to,diskusijos netęsiu, nes visada labai esi kategoriška.
Atsakyti
deja, specialiai nerašiau kokios tiksliai graikinio riešutmedžio lapų puvimo metu susidarančios medžiagos kenkia augalams. Kelių sakinių neįsimenam, tai kam dar apkraut smegenis bereikalingais cheminiais terminais.

Ir jei jau lakoniški atsakymai vadinami kategoriškais, tebūnie. bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 spalio 2010 - 21:51
Labutis,VISAS ROŽES SUSITVARKIAU,NUPUČIAU SU CHEMIJA,lapelius nurinkau,tik prieš vieną nekyla ranka doh.gif ,parodau kaip šnd atrodo blush2.gifuser posted image,bet ji rusį žiemos,tai galvoju tegu žydi kiek nori blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 28 spalio 2010 - 10:47
QUOTE(plateliai @ 2010 10 28, 12:46)
galvoju tegu žydi kiek nori blush2.gif

Iki šio laiko ji dar tikra gražuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 10 23, 16:00)
sveikutes  4u.gif

Na jau jusu rankytes tai akusines jeigu sugebat tokius grozius uzauginti  thumbup.gif  wub.gif
Man net geda rodytis cia su savo problemele ,net nzn ar tikrai cia pataikiau  blush2.gif  ax.gif
Padovanojo man tokia rozyte ,bet jinai jau iskart buvo"pavargusi " o dbr ji dar blogiau atrodo  doh.gif  Gal kuri nors galetu patarti kaip ja man atgaivinti ?  g.gif
Is anksto lb aciu  4u.gif

O, aš tokią irgi geltoną rožytę Maximoj nusipirkau. Parduotuvėj l. gražiai atrodė, bet namie tiesiog ant akių visi lapai nudžiuvo ir nubyrėjo. Toks jausmas, kaip kad čigonas stipeną arklį už gerą prakišo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 10 29, 09:44)
O, aš tokią irgi geltoną rožytę Maximoj nusipirkau. Parduotuvėj l. gražiai atrodė, bet namie tiesiog ant akių visi lapai nudžiuvo ir nubyrėjo. Toks jausmas, kaip kad čigonas stipeną arklį už gerą prakišo smile.gif

Man irgi taip būna su tom mažytėm, kol į lauką nepasodinu smile.gif
Atsakyti
Laba merginos,nesinori kurti temos.tai cia paklausiu.mano paneles isverte kinine roze ir ji nenori prigyti,lapai visai nuvyte,bet saknys lyg sveikos.ka tokiu atveju daryti? ax.gif
Atsakyti
Labutis,mano ta geltona stiebinė dar tebežydi doh.gif thumbup.gif ,nu nekyla ranka prieš ją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 11 05, 10:24)
Labutis,mano ta geltona stiebinė dar tebežydi doh.gif thumbup.gif  ,nu nekyla ranka prieš ją blush2.gif

Mano stiebinė dar taip pat lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 11 05, 09:24)
Labutis,mano ta geltona stiebinė dar tebežydi doh.gif thumbup.gif  ,nu nekyla ranka prieš ją blush2.gif

QUOTE(jediara @ 2010 11 06, 13:37)
Mano stiebinė dar taip pat lauke  ax.gif

wub.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
maniškė stiebinė jau rūsy,o reikia nurinkt lapus,ar lai būna.ir ar reikia liet ar kaip. g.gif pirmi metai turiu stiebinę ir labai noriu išsaugot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 11 07, 09:31)
maniškė stiebinė jau rūsy,o reikia nurinkt lapus,ar lai būna.ir ar reikia liet ar kaip. g.gif pirmi metai turiu stiebinę ir labai noriu išsaugot blush2.gif

Nedaug, bet lieti reikia, žiemą- per atlydžius. Lapeliai tai nežinau... unsure.gif
Atsakyti