QUOTE(orta22 @ 2010 09 29, 21:54)
issiunciau
Papildyta:
mane ir domina info apie soc. sauga.

esu pasirinkus ikiteismini tyrima, bet pabugau

, galvoju pasikesti

Pasižiūrėjau į turimą žemės teisės vadovėlį 2006 metų, bet ji nesutampa su programa, tai matyt neverta ją skaityti, o konspektai sutampa, tad labai ačiū

Tik labai keistai kai kurie žodžiai rašomi, pvz. žemės teisė sutrumpinama

Nors būtų Ž.t, o dabar iš žodžio viena ar dvi raidės išmetamos

O ikiteisminis tyrimas mane nuo pat pradžių baugino, čia turbūt kaip kam. Kas mėgsta uždavinius ir BT, tas rinkosi. O dabar kai Panomariovas bus vertintojas, tai dar labiau baisu
Papildyta:
QUOTE(aladija @ 2010 09 30, 08:58)
dėl žemės teisės- tai aš pavėlavau į paskaitą, tai šalia sėdinčių kolegų paklausiau, sakę, kad bus du klausimai- vienas iš jų teorinis, kitas uždavinukas, tai kaip čia išeina?? jūs sakote, kad 2 iš teorijos??? jei jūs savo ausim girdėjot, tai tuomet pasitikėsiu geriau jumis
dėl socialinės saugos -dėstytojas žadėjo savo skaidres persiųsti į mūsų bendrą grupės paštą, bei trumpai perbėgo per visus klausimus, pasirodė nepiktybinis, bet kaip bus tai žiūrėsim...tai vat- egzas bus pusantros valandos, duos 5-6 klausimus, bus keletas grupių, egze galima turėti kodeksus, įstatymus, sakė galite kad ir visus susinešti, tik aišku ne kompe...
Dėkuj už informaciją

Svarbiausia, kad žinom, jog tikrai bus vienas uždavinys ir bent vienas teorinis klausimas. O koks skirtumas bus antras klausimas ar ne, juk vistiek reikia viską mokytis
Ooo, netgi skaidres atsiųs dėstytojas. Kad tik neištrintų tas kažkoks trintukas iš mūsų pašto tų skaidrių. Būkit gera, parašykit, kai dėstytojas atsiųs skaidres, nes gal jau jų nebeliks pašte, nors žinosiu, kad buvo ir gal tada pati paprašyčiau dėstytojo atsiųsti man.
Oho, leis visais įstatymais naudotis?

Per įžangines paskaitas buvusi dėstytoja sakė, kad atrodo bus testas ir jokiais įstatymais nebus galima naudotis ir net žvilgtelti. O kai dėstytojas pasikeičia, pasikeičia ir tvarka

Ar atviri klausimai bus?
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2010 09 30, 10:02)
Ir as nemegstu uzdaviniu. Negaliu pasakyt, kad buvo labai daug, na, gal kokie 40, jei gerai maciau.
Hmm, paskaitoj sedejau nuo pat pradzios iki pabaigos, uzrasuose pazymeta, kad du klausimai ir kitas praktinis. Tiesa, is pat pradziu lyg ir leptelejo, kad du klausimai, o kalbant paaiskejo, kad trys... Tai ir as dabar nesuprantu, kiek isties bus, bet, kad vienas uzdavinukas, tai tikrai. Sakau, gal ka ne taip supratau....
Nebuvau nei darbo t., nei soc.saugos. Labiausiai domina darbo t.
Ir mane domina darbo teisė. Įdomu kokia forma bus egzaminas, nes lygtais kažkas minėjo per pavasario paskaitas, kad bus testas
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 09 30, 12:15)
Ir aš labai norėčiau žemės teisės konspektų
d.ziviliukas@gmail.com
Laba diena,
gal netyčia buvot darbo teisės paskaitoje? Ką dėstytojas pasakojo? O tarptautinės ir parlamento (jeigu pasirinkot)?
Papildyta:
Ir aš visoms sergančioms siunčiu po

Kad greičiau ligos atsitrauktų