Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

QUOTE(orta22 @ 2010 09 29, 18:32)
Kur siust? 4u.gif

gal galima ir man zemes teises konspektus i neringuter@yahoo.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jei kam nesunku.. aciu! aciu!
Atsakyti
Dar kartą klausiu: ar čia nėra Šiaulių arba Kelmės gyventojų? Gal važiuosit į MRU šį savaitgalį ar kitos savaitės pradžioje? Labai noriu išsiųsti savo jūros kiauliuką, Vilniuje nerandu pirkėjų verysad.gif
Atsakyti
aš iš kelmės ax.gif antradienį vyras važiuos į vln smile.gif šnd brolis lyg žadėjo važiuot iš vilniaus į kelmę 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 09 30, 09:47)
Ir aš noriu žemės t. konsopektų ;-)
giletalingyte@yahoo.com

as irgi noreciau 4u.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2010 09 30, 12:05)
as irgi noreciau 4u.gif  aldoncik@gmail.com

Ir aš labai norėčiau žemės teisės konspektų blush2.gif
d.ziviliukas@gmail.com

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 09 30, 10:13)
Gal orta22 nesupyks, persiunciau merginoms ZT. 4u.gif
Visom sergancioms po 4u.gif . Nors tiek. mirksiukas.gif
Fanfan, o kodel tokia ilga kelione?Automobiliu gal?

ačiū už žemės teisės konspektus 4u.gif
Atsakyti
žiūriu kelis psl atgal diskutavot apie informacijos pirkimą, konsultacijas ir pan?
O kaip jums toks variantas:

Sveiki,

Dabar kai jau rimtai prisedau prie darbo, pradejau ieskoti miuncheno konvencijos lietuviu kalba. Gal Jus turite nuoroda ir nebutu gaila pasidalinti?

Prašom.

O Miuncheno konvencijoje radai kokį nors straipsnį, kuris tikrų mums pagal uždavinį?

Miuncheno konvencijoje del pvavardems ie vardams taikytinos teises 1str rasoma, jog asmenu vardai ir pavardes turi buti nustatomi pagal tos valstybes teise, kurios pilieciai jie yra.

Sveika,

Turiu nuoroda i analogiska byla, jeigu dar reikia. Bet uz pinigelius smile.gif
[/COLOR]

Čia pavadinimas - "Pasidalinkime informacija draugiškai"
Neminėsiu nikais, su kuo čia diskutavau, bet taip pikta, kad negaliu. Daugiau tokia naivi nebūsiu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 30 rugsėjo 2010 - 12:15
Labuka 4u.gif

Gal kas galetu persiusti zemes teises konspektus i robaltr@gmail.com

O mane domina sveikatos teise, gal kas buvo paskaitoje ir galetu pasakyti kas ir kaip blush2.gif neturejau gallimybes nuvaziuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2010 09 30, 13:26)
Labuka  4u.gif

Gal kas galetu persiusti zemes teises konspektus i robaltr@gmail.com

O mane domina sveikatos teise, gal kas buvo paskaitoje ir galetu pasakyti kas ir kaip  blush2.gif  neturejau gallimybes nuvaziuoti  verysad.gif

paskaitose nebuvau, bet jau laikiau egzaminą. 10 atvirų klausimų, trumpi keletos sakinukų atsakymai. Mokiausi iš skaidrių ir įstatymo. Visai neblogai pavyko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 09 29, 21:54)
issiunciau 4u.gif
Papildyta:
mane ir domina info apie soc. sauga.  smile.gif esu pasirinkus ikiteismini tyrima, bet pabugau blink.gif , galvoju pasikesti

aciuks.gif Pasižiūrėjau į turimą žemės teisės vadovėlį 2006 metų, bet ji nesutampa su programa, tai matyt neverta ją skaityti, o konspektai sutampa, tad labai ačiū 4u.gif Tik labai keistai kai kurie žodžiai rašomi, pvz. žemės teisė sutrumpinama biggrin.gif Nors būtų Ž.t, o dabar iš žodžio viena ar dvi raidės išmetamos biggrin.gif
O ikiteisminis tyrimas mane nuo pat pradžių baugino, čia turbūt kaip kam. Kas mėgsta uždavinius ir BT, tas rinkosi. O dabar kai Panomariovas bus vertintojas, tai dar labiau baisu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aladija @ 2010 09 30, 08:58)
dėl žemės teisės- tai aš pavėlavau į paskaitą, tai šalia sėdinčių kolegų paklausiau, sakę, kad bus du klausimai- vienas iš jų teorinis, kitas uždavinukas, tai kaip čia išeina?? jūs sakote, kad 2 iš teorijos??? jei jūs savo ausim girdėjot, tai tuomet pasitikėsiu geriau jumis tongue.gif

dėl socialinės saugos -dėstytojas žadėjo savo skaidres persiųsti į mūsų bendrą grupės paštą, bei trumpai perbėgo per visus klausimus, pasirodė nepiktybinis, bet kaip bus tai žiūrėsim...tai vat- egzas bus pusantros valandos, duos 5-6 klausimus, bus keletas grupių, egze galima turėti kodeksus, įstatymus, sakė galite kad ir visus susinešti, tik aišku ne kompe...

Dėkuj už informaciją 4u.gif Svarbiausia, kad žinom, jog tikrai bus vienas uždavinys ir bent vienas teorinis klausimas. O koks skirtumas bus antras klausimas ar ne, juk vistiek reikia viską mokytis doh.gif

Ooo, netgi skaidres atsiųs dėstytojas. Kad tik neištrintų tas kažkoks trintukas iš mūsų pašto tų skaidrių. Būkit gera, parašykit, kai dėstytojas atsiųs skaidres, nes gal jau jų nebeliks pašte, nors žinosiu, kad buvo ir gal tada pati paprašyčiau dėstytojo atsiųsti man. unsure.gif
Oho, leis visais įstatymais naudotis? blink.gif Per įžangines paskaitas buvusi dėstytoja sakė, kad atrodo bus testas ir jokiais įstatymais nebus galima naudotis ir net žvilgtelti. O kai dėstytojas pasikeičia, pasikeičia ir tvarka doh.gif Ar atviri klausimai bus?
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2010 09 30, 10:02)
Ir as nemegstu uzdaviniu. Negaliu pasakyt, kad buvo labai daug, na, gal kokie 40, jei gerai maciau. ax.gif
Hmm, paskaitoj sedejau nuo pat pradzios iki pabaigos, uzrasuose pazymeta, kad du klausimai ir kitas praktinis. Tiesa, is pat pradziu lyg ir leptelejo, kad du klausimai, o kalbant paaiskejo, kad trys... Tai ir as dabar nesuprantu, kiek isties bus, bet, kad vienas uzdavinukas, tai tikrai. Sakau, gal ka ne taip supratau....
Nebuvau nei darbo t., nei soc.saugos. Labiausiai domina darbo t.

Ir mane domina darbo teisė. Įdomu kokia forma bus egzaminas, nes lygtais kažkas minėjo per pavasario paskaitas, kad bus testas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 09 30, 12:15)
Ir aš labai norėčiau žemės teisės konspektų blush2.gif
d.ziviliukas@gmail.com

Laba diena,

gal netyčia buvot darbo teisės paskaitoje? Ką dėstytojas pasakojo? O tarptautinės ir parlamento (jeigu pasirinkot)? g.gif
Papildyta:

Ir aš visoms sergančioms siunčiu po 4u.gif Kad greičiau ligos atsitrauktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 30 rugsėjo 2010 - 13:03
Ne, nebuvau.. aš mokausi pagal individualų planą-labai paskubintai... VII ir VIII semestrus turiu išlaikyti iki lapkričio pradžios ir tada lapkričio gale valstybinius... tai į paskaitas nėr kada vaikščiot.. laikau po porą egzų per savaitę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 09 30, 14:22)
Ne, nebuvau.. aš mokausi pagal individualų planą-labai paskubintai... VII ir VIII semestrus turiu išlaikyti iki lapkričio pradžios ir tada lapkričio gale valstybinius... tai į paskaitas nėr kada vaikščiot.. laikau po porą egzų per savaitę unsure.gif

Wow, kokia Jūs greita blink.gif doh.gif Jei nepaslaptis, kodėl taip skubat? Dėl darbo taip reikia? Manot, kad spėsit išsilaikyti tiek ir tokius sunkius dalykus? blink.gif
Atsakyti