Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

O gal kuriai užskaitė 4 uždavinuką, norėčiau pasitarti, nes ir man jau 2 kartus neužskaitė ;-(
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 29, 07:36)
Tai paskui pareklamuok, jei veiks biggrin.gif

Man asmeniškai gerai suveikė kažkoks vitaminas, kainuojantis apie 45 Lt. Nu, tikrai atmintis tam kartui pagerėjo. Gėriau prieš baigiamuosius egzus. Pavadiniams iš L raidės; neatgaminu, bet kažkaip panašiai skamba kaip Licotan ar pan. Manau, pagooglinus galima rasti:)
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 09 29, 14:11)
O gal kuriai užskaitė 4 uždavinuką, norėčiau pasitarti, nes ir man jau 2 kartus neužskaitė ;-(

O kas neitinka? istaisei klaidas ir prie kazko naujo prisikabino?
As irgi taisau 4, kad temos neterstume gali rastelt i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 29, 12:48)
Man asmeniškai gerai suveikė kažkoks vitaminas, kainuojantis apie 45 Lt. Nu, tikrai atmintis tam kartui pagerėjo. Gėriau prieš baigiamuosius egzus. Pavadiniams iš L raidės; neatgaminu, bet kažkaip panašiai skamba kaip Licotan ar pan. Manau, pagooglinus galima rasti:)

Nagi pagooglinau smile.gif yra kazkoks Lotan smile.gif Reiks bandyt. Nes baisu baisu. Neatsimenu, ka ryte dariau, o ka jau kalbet, kad kazka ismokt galima...

Gelyte, as turiu kazkoki 4 uzd, kur merginos cia dalino 4 kurso medziaga. Menulio ji berods buvo. Jei neturi, tai parasyk pasta, permesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 29, 15:30)
Nagi pagooglinau smile.gif yra kazkoks Lotan smile.gif Reiks bandyt. Nes baisu baisu. Neatsimenu, ka ryte dariau, o ka jau kalbet, kad kazka ismokt galima...

Gelyte, as turiu kazkoki 4 uzd, kur merginos cia dalino 4 kurso medziaga. Menulio ji berods buvo. Jei neturi, tai parasyk pasta, permesiu wink.gif

turiu ir aš tą mirksiukas.gif ačiū už geranoriškumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 29, 14:30)

Pas mane panasiai lotuliukas.gif doh.gif
As tai naudoju Memoril forte, jei pasijus kazkas butinai pranesiu, o dabar nieko negaliu sakyti, savaite nepraejo net doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 29, 13:48)

tai cia gal ir yra tie kur as vartoju, manieji yra LECITONE. man puikiai padeda, vakar pirkau, mokejau 48LT
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 09 29, 09:04)
Katerdoj taip kalbejo... jei taip tikrai nuspres, manau pranes viesai, bet siaip ar taip, reik skubet su TT darbu taisymais ir pristatymais  rolleyes.gif

Oi, geriau jau taip nebutu... Skubet, tai skubu, ale, bijau ir vel...
O del vitaminu atminciai gerinti, tai man nei vieni nepadejo apie kuriuos cia kalbat. smile.gif Vieninteliai, kurie dar gelbejo kiek, tai buvo Gerimax. Isvada viena-ne senatvej mokytis (cia as apie save). biggrin.gif
Tiesa, kas esat pasirinke Zemes t., tai pakeistas egzamino laikas. Destytojas pasake, kad nuo 14.40 iki 16.20 val. 4u.gif
Mergaites, gal kas turit zemes t. konspektus pagal Monkeviciaus knyga? As turejau, kur merginos dalinosi, bet neatidaro man niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 09 29, 17:34)
Mergaites, gal kas turit zemes t. konspektus pagal Monkeviciaus knyga? As turejau, kur merginos dalinosi, bet neatidaro man niekaip.

Kur siust? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 09 29, 18:32)
Kur siust? 4u.gif

uz zemes teise buciau dekinga
asta.valentukeviciute@gmailcom
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 09 29, 17:32)
Kur siust? 4u.gif

parduotuvele@gmail.com
Sakau dideli ACIU. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Paja> ačiū, kad pasakėt dėl žemės teisės pakeisto egzamino laiko. Nepatinka, kad paankstino doh.gif O kokiose dar paskaitose buvot? Ką dar sakė apie žemės teisę? Galbūt ko nors nereikia mokytis, kokia forma egzaminas ir pan.? Priminkit kokius dalykus pasirinkot? 4u.gif

Orta22>> ar nebūtų sunku permesti ir man? bigsmile.gif akacijaorama@gmail.com labai ačiū 4u.gif

Izide>>> ir Jums labai ačiū už seniau siųstus konspektus 4u.gif Soriukas, kad pavėluotai 4u.gif
Atsakyti