Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

QUOTE(Gunia @ 2010 10 06, 12:09)
Sveikos,
kaip sekesi laikyt atstovavima civiliniame procese?  ax.gif
Kazkaip galvojau, kad bus lengviau, bet trys teoriniai klausimai ir du uzdavinukai mane pribaige  doh.gif

buvo žiauru... unsure.gif net nežinau kaip vertinti tą savo rašliavą galėčiau... unsure.gif tas pirmas uždavinys apie trečiuosius asmenis su reikalavimais ir be, tai man ten iš vis ne į temą buvo prie atstovavimo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 06, 13:17)
buvo žiauru...  unsure.gif  net nežinau kaip vertinti tą savo rašliavą galėčiau...  unsure.gif tas pirmas uždavinys apie trečiuosius asmenis su reikalavimais ir be, tai man ten iš vis ne į temą buvo prie atstovavimo...  unsure.gif

girdejau atsiliepimus is kolegu..dziaugiausi savo kriminologija ta akimirka biggrin.gif
Tikiuosi viskas bus gerai jum su tuo egzu, bet gausybe uzduociu skamba baisiai..atrodo nebuvo paprasta.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 06, 12:21)
atrodo nebuvo paprasta.

nu tikrai blink.gif teoriniai tai irgi tokie pagerinti buvo, apie uždavinius tai patyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 06, 13:21)
girdejau atsiliepimus is kolegu..dziaugiausi savo kriminologija ta akimirka biggrin.gif
Tikiuosi viskas bus gerai jum su tuo egzu, bet gausybe uzduociu skamba baisiai..atrodo nebuvo paprasta.

Buvo baisiau negu baisu blink.gif Tikrai tikejausi lengvesnio egzamino, bet dabar net pradejau galvot, kad gal ir neislaikiau. Katastrofa kazkokia sad.gif
Atsakyti
O dar ir su TT neaišku... vakar nuvežiau pataisytą uždavinį, tai kadangi sukeitė egzaminų dienas, tai neaišku ar spės iš vis ištaisyti blink.gif ir tipo neaišku ką daryti tiems kam bus dar neištaisyta doh.gif tai referentei ir sakau, tai gal galit kaip nors ką nors sužinoti, o tai važiuoti iš Klp tam, kad sužinoti, kad negali eiti laikyti egzo, tai jau viršūnė unsure.gif nu, tipo sakė paskambinti 11 dieną... doh.gif krč... burdakas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 05, 20:27)
Aladija, na ir kaip egzas? As tai pagrybavau i abu klausimus. Viena, tai tikrai zinau, kad i ta puse, bet kita, tai bijau net ziuret, nes galvoju, kad labai net ne i tema laugh.gif doh.gif

Nebeturejau jegu vakar parasyt. Na, ka-egzas nieko, bet amzinas kiaulystes desnis, kad gavau viena is klausimu, kuriu prastai zinojau ir dar neturejau kur paziuret. blush2.gif Pamoka ateiciai. blush2.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 05, 21:12)
As jau po kriminologijos  thumbup.gif  labai dziaugiuos,kad ziuret niekur nereikejo, nes gavau klausimus,kuriuos gerai mokejau, tai manau sito egzamino pakartotinai laikyt neteiks  bigsmile.gif
Sia nakti paskirsiu sveikatos teises konspekto gamybai, pasirodo skaidrese visko nera  g.gif  Tai va, bet nuotaika tai gera  bigsmile.gif 
Jus dar apie TT kalbejot, tai as vis dar gyvenu nezinia-iskaitys mano rasto darba ar ne  unsure.gif

Visai nesidziaugiu kriminologija, nes net neisivaizduoju kaip vertins. Zinau, kad galejau ir geriau.
O del TT, tai man vakar referente sake, kad eis laikyt su visais ir tiek. Sako, rizikuokit, nes ji kol kas nieko negali pasakyt. Greiciausiai pries pat egzamina kokia info nuleis ir tiek.
Bet tokio kabinejimosi del uzdavinio dar neteko matyt...Pati vis laukiu dar antro karto.

Reikia sest prie sveikatos, o nesinori siaubingai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 06, 12:45)
Sprindziunas gerietis biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Joooo, tai dar gerai, kad ne atstovavima emiau...

Tipo isijungiau kompa, kad jau sveiaktai ruostis...
Kazi kaip ten su zvilgtelejimu, kur nors blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei kuri bedu su 7u TT uzdaviniu turit, tai sakykit. Man iskart uzkaite, - galeciau pasidalinti. Be mokescio biggrin.gif hehe.
Nors kiek skaitau, tai labiausiai nepasiseke tiems kas 4 arba 2 gavo.

gal kas sveikatos koki trumpa gera konspekta turit?
skaidrese ne viskas.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 06, 15:14)
gal kas sveikatos koki trumpa gera konspekta turit?
skaidrese ne viskas.. sad.gif

Na, as ir ziuriu, kad truksta skaidrese info unsure.gif
Noreciau ir as tokio pilno konspektuko rolleyes.gif
Atsakyti
ir as noreciau tokio sveikatos teise konspektuko 4u.gif snudike@gmail.com Manau, kad nieks tokio neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 06, 16:49)
ir as noreciau tokio sveikatos teise konspektuko 4u.gif snudike@gmail.com Manau, kad nieks tokio neturi ax.gif

oi as neparasiau i kur as noreciau i.deksne@gmail.com
gal netycia yra koks smile.gif

kaip nekyla rankos mokytis...sakes
Atsakyti