Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

Tiesa, kazin kaip sekesi su ES? Skaiciau metodininkes laiska, kad perlaikymas vyks spalio 16d. tai gal daug neislaikiusiu?
Papildyta:
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 06, 21:37)
mes pernai irgi du laikėm vieną dieną, notariatą ir mokesčius, sunku, bet visai fainiai, man patiko  biggrin.gif  vienas važiavimas atsimetė  biggrin.gif
bus testas su keliais atvirais klausimais, tokie kaip: išvardinti sutarčių rūšis, išvardinti atostogų rūšis ir pan. atsižvelgiant į tai, nebus galima naudotis kodeksais, nes ten kaip ir viskas yra. be to, atkreipk dėmesį į įstatymų pakeitimus, kas ir kada keitėsi, reikės žinoti.  4u.gif

mergai  laugh.gif prisigėriau šiandien, ir dzin man ta svaikatos teisė  biggrin.gif

Izide, pavydziu:) Ryt mano gimtadienis - reiks ir man ikalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 06, 19:37)
mergai  laugh.gif prisigėriau šiandien, ir dzin man ta svaikatos teisė  biggrin.gif

Geras biggrin.gif
As tai meciau neipusejus sveikatos mokymus... ar cia menulis veikia, ar ka, nu bet kazkoks nervas ima ir vsio unsure.gif Mazu prisigert? biggrin.gif

Skaidre, sveikinu is anksto 4u.gif O tai ryt galiu jau ir pamirst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 06, 23:11)
Geras biggrin.gif
As tai meciau neipusejus sveikatos mokymus... ar cia menulis veikia, ar ka, nu bet kazkoks nervas ima ir vsio unsure.gif Mazu prisigert? biggrin.gif

Skaidre, sveikinu is anksto 4u.gif O tai ryt galiu jau ir pamirst blush2.gif

Aciu, FanFan:)
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 10 06, 21:20)
Dėstytojo citata iš paskaitos "gali būti tik teorija". Teorija iš kodekso. Gali būti atvirų ir gali būti uždarų 20 klausimų.

pernai mums dienininkams dave gal 20 ar 30 klausimu, tarp testiniu buvo ir atviru.. viskas is kodekso mirksiukas.gif siaip mes labai lengvai issilaikem, tik vienas is grupes skola gavo (is visu egzaminu jis skolas rinkdavo doh.gif )
Atsakyti
seip netaip perskaiciau sveikatos teise, bet kazkaip nelabai man sekes isiminti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2010 10 06, 11:40)
Mergaitės padėkit fuksui  4u.gif

Ką pasirinkti , kad nevargti - nes su laiku tai  doh.gif

Retorika ---  R. Stunžinas
Etika ---        A. Sprindžiūnas
Psichologija  --- R. Reches
Lotynų k      ---  R. Valienė
blush2.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
unsure.gif  verysad.gif

Sprindžiūną rinkis:)
Atsakyti
Žadėta ataskaita... biggrin.gif
Vakar laikiau Žemės t. egzaminą. Sekėsi puikiai. Dėstytojas (prof. Monkevičius) puikus, uždaviniai ir klausimai tikrai nesunkūs, tik besimokydama iš konspektų susimoviau tam tikroje vietoje.. atkreipkit dėmesį, kad nebėra Apskrities viršininko administracijos, o dabar yra prie Žemės ūkio ministerijos kažkokia tai Nacionalinė žemės.. kažkas.. sakė jis man, bet neprisimenu blush2.gif
Šiandien einu ES institucinę.. nesiseka man jos mokytis unsure.gif nežinau kaip bus..
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 10 07, 08:35)
Vakar laikiau Žemės t. egzaminą. Sekėsi puikiai. Dėstytojas (prof. Monkevičius) puikus, uždaviniai ir klausimai tikrai nesunkūs, tik besimokydama iš konspektų susimoviau tam tikroje vietoje.. atkreipkit dėmesį, kad nebėra Apskrities viršininko administracijos, o dabar yra prie Žemės ūkio ministerijos kažkokia tai Nacionalinė žemės.. kažkas.. sakė jis man, bet neprisimenu blush2.gif
Šiandien einu ES institucinę.. nesiseka man jos mokytis unsure.gif nežinau kaip bus..

Nacionaline zemes tarnyba prie ZUM
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 10 07, 08:35)

o gal galite pasakyti iš ko mokėtės ax.gif ? ir į ką labiau atkreipti dėmesį? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gal pasakysit kiek skolos lapelis galioja laiko? ax.gif Ir kokia forma vyksta APT egzaminas g.gif ar sunku islaikyti
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2010 10 07, 08:59)
Labas rytas  4u.gif  gal pasakysit kiek skolos lapelis galioja laiko?  ax.gif  Ir kokia forma vyksta APT egzaminas g.gif ar sunku islaikyti

ant skolos lapelio parašyta 4u.gif , bet jei per tą laiką nelaikėte, tuomet pratesia, arba išrašo naują (jau nuo metodininkės priklauso)

APT -nėra sunku, nors žiūrint pas kokį dėstytoją...
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2010 10 06, 20:23)
Ryt mano gimtadienis - reiks ir man ikalt biggrin.gif

Happy birthday. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
_Izide_, saunuole-as galvoju, kad siandien vakare ta pati padarysiu, nebelaiko nervai. ax.gif

QUOTE(orta22 @ 2010 10 06, 21:53)
seip netaip perskaiciau sveikatos teise, bet kazkaip nelabai man sekes isiminti verysad.gif

Perskaiciau, bet neatmenu nieko. Gal ka ir parasyciau pilstydama, bet jei ten konkretus bus klausimai ir su trumpais atsakymais, tai aleliuja. blush2.gif
Dabar vel kankinu ST skaidres. ax.gif

Labas rytas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 07 spalio 2010 - 08:16