Negaliu nepagirti jusu antakiu, na tokie jau grazus
eidzi, mano galva,viskas gerai
nosis elementariai dar stipriai istinusi
Palaukit maziausiai 4 men. kol didysis patinimas nuslugs
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 10 28, 13:20)
eidzi, mano galva,viskas gerai
nosis elementariai dar stipriai istinusi
Palaukit maziausiai 4 men. kol didysis patinimas nuslugs
o jetau .... aciu
Kaip atrodo pleistriukai (kur visokiems nelygumams klijuoja) pas Vikšraitį? Ar kamnors iš Vikšraičio pacienčių buvo gumbeliai ant kaulo iškilę?
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 28, 14:19)
Kaip atrodo pleistriukai (kur visokiems nelygumams klijuoja) pas Vikšraitį? Ar kamnors iš Vikšraičio pacienčių buvo gumbeliai ant kaulo iškilę?
man nebuvo jokiu gumbeliu ant kaulo
Papildyta:
buvau vienu momentu pradejusi abejoti, ar gerai kad op dariausi pas S.V... kodel nepasirinkau Jankuno???... ir t.t.... bet kuo daugiau merginu darosi pas Jankuna, tuo daugiau info "pareina", kad ir jis nera 100 % stebukladarys
Papildyta:
Eidzi,
manau turesi nuostabiai grazia nosyte
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 28, 14:19)
Man yra ties ta vieta tarp akiu, matyt ten kur baige skelti kaula. Bet jokiu pleistru neklijavau, nes tie gumbeliai nesimato, o ir per konsultacija pamirsau paklaust. Vistiek zinau, kad ju nepasalins..o jie netrukdo, tik lieciant jauciasi
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 10 28, 14:30)
man nebuvo jokiu gumbeliu ant kaulo 
Papildyta:
buvau vienu momentu pradejusi abejoti, ar gerai kad op dariausi pas S.V... kodel nepasirinkau Jankuno???... ir t.t.... bet kuo daugiau merginu darosi pas Jankuna, tuo daugiau info "pareina", kad ir jis nera 100 % stebukladarys
vadinasi, jau kaip pasiseka - taip turime

Papildyta:
Aš jau pradėjau gailėtis, kad dariausi pas VJ
idomu, ar yra nors viena moteris, kuri po op 100% patenkinta?
manau, kad ne
neliudek, Blogyte
pas vienas vienos problemos, pas kitas kitos
pamatysi, praeis metai laiko ir pradesi nepastebeti savo nosies
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 10 28, 15:18)
idomu, ar yra nors viena moteris, kuri po op 100% patenkinta?
manau, kad ne
neliudek, Blogyte
pas vienas vienos problemos, pas kitas kitos
pamatysi, praeis metai laiko ir pradesi nepastebeti savo nosies 
Bandau nusiraminti, tik kartais neviltis užklumpa, tai tada prastai būna ir atrodo viskas su ta nosim blogai
zinau, viska patyriau savo kailiu... visokios nuotaikos budavo, o dazniausiai blogos
bet praeina ir tai
eidzi, tikrai graži nosytė iš profilio
taip tau tinka
Dekui, merginos....
lauksim galutinio rezultato
tikiuosi su laiku ir abejones dings.... reikia jau gal kada pasidazyti, nuotaika pageres
kiek maciau T.A. darytu nosyciu, man visos vienodos
pagal senesnes, vyresnes jau esancias jo nosytes lyginant, tikiuosi susitvarkys ir maniske