Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

[quote=ateniuxxx,2010 10 30, 18:43]
ziurekit dabar imesiu foto kaip dabar matosi nelygiai snerves akizaizdziai,is vienos puses kaip ir is kitos profiliu.

As bent jau irgi nematau skirtumo koki tu matai del snerviu g.gif
Atsakyti
nu nezinau,ar as tik viena matau,nu as matau doh.gif ,kad viena auksciau ispjauta kita lygiau eina,na paziurekit kitos prasau ,jei jau jums nesimatys,tai tada man jau negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 30, 16:43)
tikrai kai pasiziurejau tai isvis trukumu randi,lauksiu to galutinio rezultato ir viskas,tada analizuosiu.
Papildyta:
ziurekit dabar imesiu foto kaip dabar matosi nelygiai snerves akizaizdziai,is vienos puses kaip ir is kitos profiliu.

Iš tavo kairės pusės man atrodo šiek tiek daugiau atidengta, paskutinėje foto g.gif bet tau tiek nedaug laiko praėjo, per anksti taip pergyveni ir ieškai trūkumų 4u.gif
Atsakyti
ateniux,

mano jau visam laikui nevienbodas ispjovimas pasiliks... desinej pusej auksciau ispjauta sad.gif bet is priekio nesimato, o abieju pusiu vienu metu taip pat niekas nemato, todel visai del to nepergyvenu wink.gif tau tai dar yra vilties, kad pasikeis i geraja puse 4u.gif
Atsakyti
kazin ar kas ir man pasikeis,tos snerves nelabai jau.Bet tas snerves galima pakuoreguoti jei ka,vis ne visa nosis.Tik pati nosis,kad butu grazi,nepradetu listi kiti trukumai,labiausiai bijau,kad nesestu kaulas dar daugiau ir nepasidarytu riestesne tokia neproporcingai islenkta ,kad nebutu didesnis galas negu kaulas,nes dabar islenkimas daros toks,o noriu tiesios tiesios.Ir man is priekio tokia beforme ta nose kaip bulve,jokiu simetriju nesimato nosytes,bruozai iskraipyti,visai kitokie,is sono labiau gal sau patinku negu buvo,o priekio tai negaliu ziureti i foto,nu aisku reikia laiko.
Atsakyti
ateniux,

labai gerai suprantu tave... as, buna akimirku, kad ir praejus tiek laiko, negaliu i veidrodi ziureti doh.gif o paskui vel neimu i galva ir gyvenu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 10 30, 22:49)
ateniux,

labai gerai suprantu tave... as, buna akimirku, kad ir praejus tiek laiko, negaliu i veidrodi ziureti  doh.gif  o paskui vel neimu i galva ir gyvenu gerai smile.gif

tai man ir pagal nuotaika,viena diena gerai jauciuos kita ne.Kai isidazau dar ta nosis tokia mazesne atrodo,nes pasiilgina blakstienos ir kiti bruozai isiryskina,ziurint is profilio tada trumpesnis galas lyg tada,o kai be makiazo,tai viena nosis lieka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 31, 00:18)
tai man ir pagal nuotaika,viena diena gerai jauciuos kita ne.Kai isidazau dar ta nosis tokia mazesne atrodo,nes pasiilgina blakstienos ir kiti bruozai isiryskina,ziurint is profilio tada trumpesnis galas lyg tada,o kai be makiazo,tai viena nosis lieka smile.gif

tavo dolcevita,grazi nosyte labai ,bet zinai kiekviena matom kazka visada yra taip.
Atsakyti
Labas smile.gif na va, man pas V.J. op kita savaite jau... baisu, ka ir pasakysi, bet jau nzn, pastebejau,kad visos isgiria daktarus, o po op apie kiekviena is ju buna daug neigiamu atisliepimu... nes V.J. rinakausi butent dėl laaaaaabai gerų atisliepimų pries pusantro mėn, kai panelės išpeikė kažkurį kita daktara...o dabar "ant bangos" kuris? nebežinau, neturiu laiko blaškymuisi jau, kiek žiūrejau foto, vis tiek visoms merginoms po op gražiau nors tu ką 4u.gif manau ir aš po mėnesio ar panašiai prisijungsiu su savo trūkumais po op, bet žinau viena - bet kuriam daktarui gali nepasisekti, kad ir kitoms būtų idealiausisi padaręs... kažkaip esu nusiteikus, kad gal reikės antros op, na ir darysiuos, čia net aiškiaregis nepadėtų...
Atsakyti
Merginos, noreciau prisijungti prie jusu.. planuojuu op daryti sausio men, tik vis neisirinku pas ka daryt ar pas Jankuna ar pas S.V. ar pas T.A.. (pati esu vilniete, bet del op ggasliu ir i kita miesta vaziuoti)noreciau atsisuti savo darbartine nosyte ir paziuret kokiu principu dirba sie chirugai, nes skaiciausi analziavau, kaip Jums adre op ir rasete, jog kiekvienas chirurgas turi savo modeli, pagal kuri dirba ir idomu kuris man labiau tiktu.. pasakytumete, kokiu adresu galiu atsisuti savo nosyte, tiksliau visa nosi biggrin.gif .. buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia_ @ 2010 10 31, 15:06)
Merginos, noreciau prisijungti prie jusu.. planuojuu op daryti sausio men, tik vis neisirinku pas ka daryt ar pas Jankuna ar pas S.V. ar pas T.A.. (pati esu vilniete, bet del op ggasliu ir i kita miesta vaziuoti)noreciau atsisuti savo darbartine nosyte ir paziuret kokiu principu dirba sie chirugai, nes skaiciausi analziavau, kaip Jums adre op ir rasete, jog kiekvienas chirurgas turi savo modeli, pagal kuri dirba ir idomu kuris man labiau tiktu.. pasakytumete, kokiu adresu galiu atsisuti savo nosyte, tiksliau visa nosi biggrin.gif .. buciau lb dekinga 4u.gif

Siųsk į nosieskorekcija@gmail.com , tikrai kiekvienas chirurgas turi savo braižą, manau čia gal pagrindinė priežastis dėl kurios merginos renkasi būtent tą ar kitą chirurgą g.gif vienoms patinka tiesios nosytės, kitoms riestos, trečioms dar kokios nors smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Seniai cia berasiau, tai ikisiu savo trigrasi smile.gif
Kazkaip pastebejau, kad tos merginos, kurios operavosi pas SV skundziasi apsunkintu kvepavimu, o kaip kitos jauciasi, su kvepavimu viskas gerai? g.gif
DolceVita, ta vadinamoji "sloga" gal jau praejo, nes jau pakankamai laiko po op? Gal kitoms tiesiog dar reikia laiko?
Is tikruju net nezinau ka galvoti blink.gif
Atsakyti
Jolika,

zinai, nepraejo, ir jau tikriausiai ir nepraeis verysad.gif unsure.gif
Atsakyti