aciu mergaites uz grazius zodzius, dabar kiekviena karta kai ziuresiu i veidrodi ir nervinsiuos prisiminsiu jusu zodzius ir bandysiu nusiraminti. Baisiausia buna kai pasiziuri i 3-pusiu veidrodi parduotuviu persirengimo kambariuose, tada labai isryskeja tos proporcijos gerai
zinau, kad kiekviena karta kai idedavau savo nuotraukas del to ilgio bedavodavau, bet bandysiu nuslinkti tas mintis i sona. As kaip minejau anksciau sita nosies operacija labai pakeite kaip as ziuriu i kitu nosis. Pries metus mano dabartine nosis tikriausiai butu ideali.
Sunbeam ir Jolita, man su kvepavimu po operacijos viskas gerai ir buvo gerai praktiskai is karto. Skausmas buvo minimalus gyjant. Didziausias skausmas tai tos 2-5sec kai nuskausminamuosius leido tiesiai i nosi. as tikrai pagalvociau ar daryti vietine narkoze ar visiska. Su vietine daug greiciau atkunti, bet man asmeniskai buvo baisoka. Su SV per operacija pasikalbejom net - jis mane bande nuraminti, o pokalbiai tai tikrai mane truputeli nuramina. VIena dalyka atsimenu, kad man kraujas is nosies kaip upelis tekejo kokias 5 valandas po operacijos.
pries operacija nuolat sloguodavau, bet manau dabar dazniau man nosyte "pavarva". Dariausi pas SV. Nezinau, as sitam forume esu mazuma kuri dare tik galiuko operacija, tai klausk jei dar yra likusiu klausimu.