Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Sveikos merginos 4u.gif pasakykit ar cia viskas gerai... man eina 4sav po op,o taip skauda snerves, tos vidines siules tiek istine, kad ciut per viena puse prakvepuoju ;( skauda ten i vidu net lysti, persti.... pagal mane jau turejo buti viskas susitvarke su tom zaizdelem ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 05, 16:36)
Sveikos merginos  4u.gif  pasakykit ar cia viskas gerai... man eina 4sav po op,o  taip skauda snerves, tos vidines siules tiek istine, kad ciut per viena puse prakvepuoju ;( skauda ten i vidu net lysti, persti.... pagal mane jau turejo buti viskas susitvarke su tom zaizdelem ?  doh.gif

blink.gif
gal tu skambink greiciau operavusiam chirurgui? g.gif kazkaip man cia idomiai, kad nebutu kokios infekcijos isimetusios unsure.gif nedelsk! nenoriu gasdinti, bet man nieko panasaus nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 05, 19:08)
blink.gif
gal tu skambink greiciau operavusiam chirurgui? g.gif  kazkaip man cia idomiai, kad nebutu kokios infekcijos isimetusios  unsure.gif  nedelsk! nenoriu gasdinti, bet man  nieko panasaus nebuvo  unsure.gif

labas visosms smile.gif buvau pas Jankuna konsultacijoj. Pasibedavojau kas man nepatinka.Del snerviu tu nelygiu sake kazkiek trauksis,pasukus profiliu is vienos ir is kitos puses jis sake kazkiek yra skitrumas milimetrinis, paciantes yra visada teisios, nes jos viska iziuri pas save menkiausius trukumus,ir daug laiko praleidzia prie veidrodzio,ir taip nebuna,kad trukumeliu tokiu ar kokiu kitokiu nera, jis neskaito nevykusia op,sako ji visumoj yra ideali padaryta nosis, galetu pasakyti betkuris plastikos chirurgas,nebent butu mano priesas ir noretu man pakenkti. Del pacios lenktos nosies kokia man darosi,sake galas nusileis ir nebus taip,bet visiskai kaip as norejau nebus tiesi,sake na kazkiek tas galas bus uzsirietes,bet tai grazu jam . Pats galas mano toks yra kaip bumbulas,sake ir susmailes kai audiniai kieti suminkstes ir ji susileis ten kur like kieta. Tai va, lauksiu vis dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 07, 13:14)
labas visosms  smile.gif buvau pas Jankuna konsultacijoj. Pasibedavojau kas man nepatinka.Del snerviu tu nelygiu sake kazkiek trauksis,pasukus profiliu is vienos ir is kitos puses jis sake kazkiek yra skitrumas milimetrinis, paciantes yra visada teisios, nes jos viska iziuri pas save menkiausius trukumus,ir daug laiko praleidzia prie veidrodzio,ir taip nebuna,kad trukumeliu tokiu ar kokiu kitokiu nera, jis neskaito nevykusia op,sako ji visumoj yra ideali padaryta nosis, galetu pasakyti betkuris plastikos chirurgas,nebent butu mano priesas ir noretu man pakenkti. Del pacios lenktos nosies kokia man darosi,sake galas nusileis ir nebus taip,bet visiskai kaip as norejau nebus tiesi,sake na kazkiek tas galas bus uzsirietes,bet tai grazu jam . Pats galas mano toks yra kaip bumbulas,sake ir susmailes kai audiniai kieti suminkstes ir ji susileis ten kur like kieta. Tai va, lauksiu vis dar  smile.gif

visumoj vis tiek esate patenkinta turbūt nei prieš tai buvo? ax.gif
čia kaip savo ateiti perskaičiau aš dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 04, 21:29)
Sveikos merginos,
priminkit prasau, kaip ten yra su tom menesinem (gydytojas minejo, bet pas mane tiek visko, kad ne visa info lieka smegeninej...), nes atrodo turiu problemele... Suplanavau viska taip, kad op butu iskart po, o dabar man jos veluoja ir bijau kad bus kaip tik per op! Ka daryt?...  blink.gif

Mane operavo antrąją mėnesinių dieną..nors buvome tiksliai suplanavę, kad jų nebus,bet buvo..Ir nieko, viskas sėkmingai praėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 05, 17:36)
Sveikos merginos  4u.gif  pasakykit ar cia viskas gerai... man eina 4sav po op,o  taip skauda snerves, tos vidines siules tiek istine, kad ciut per viena puse prakvepuoju ;( skauda ten i vidu net lysti, persti.... pagal mane jau turejo buti viskas susitvarke su tom zaizdelem ?  doh.gif

Pritariu Dolce Vitai skambink kuo greičiau gydytojui ir skubėk pas jį, nes po keturių savaičių dažniausiai jau ne tik kad siūlų nelieka bet ir šašiukų,o tau juk skauda..
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 07, 13:14)
labas visosms  smile.gif buvau pas Jankuna konsultacijoj. Pasibedavojau kas man nepatinka.Del snerviu tu nelygiu sake kazkiek trauksis,pasukus profiliu is vienos ir is kitos puses jis sake kazkiek yra skitrumas milimetrinis, paciantes yra visada teisios, nes jos viska iziuri pas save menkiausius trukumus,ir daug laiko praleidzia prie veidrodzio,ir taip nebuna,kad trukumeliu tokiu ar kokiu kitokiu nera, jis neskaito nevykusia op,sako ji visumoj yra ideali padaryta nosis, galetu pasakyti betkuris plastikos chirurgas,nebent butu mano priesas ir noretu man pakenkti. Del pacios lenktos nosies kokia man darosi,sake galas nusileis ir nebus taip,bet visiskai kaip as norejau nebus tiesi,sake na kazkiek tas galas bus uzsirietes,bet tai grazu jam . Pats galas mano toks yra kaip bumbulas,sake ir susmailes kai audiniai kieti suminkstes ir ji susileis ten kur like kieta. Tai va, lauksiu vis dar  smile.gif

na mano nuomone tavo nosyte dar stipriai pasikeis, dar juk mazai laiko praeje.net pati nepastebesi kaip ji keisis po truputi po truputi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 11 07, 15:21)
visumoj vis tiek esate patenkinta turbūt nei prieš tai buvo?  ax.gif
čia kaip savo ateiti perskaičiau aš dabar  biggrin.gif

na dabar gal ir geriau aisku,is profilio nera ka lyginti su ankstesne nosyte,bet noriu ir is priekio grazios,nes dabar man ankstesne is priekio graziau atrodo negu dabar,tai manau kai patimimas praeis bus viskas gerai,nes man visa problema ir buvo profilio vaizdas pries op.
Papildyta:
kodel sakai code,kad perskaitei kaip savo praeiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 05, 17:36)

as va vakar berods kaip tik laida apie tai maciau. tai gyd sake jog galutinis rezultatas gali buti tik po metu,iki tol gali buti pabrinkimai, patinimai ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 08, 17:04)
na dabar gal ir geriau aisku,is profilio nera ka lyginti su ankstesne nosyte,bet noriu ir is priekio grazios,nes dabar man ankstesne is priekio graziau atrodo negu dabar,tai manau kai patimimas praeis bus viskas gerai,nes man visa problema ir buvo profilio vaizdas pries op.
Papildyta:
kodel sakai code,kad perskaitei kaip savo praeiti? smile.gif

O tu pilnos nosytes operacija dareisi?
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2010 11 09, 03:43)
O tu pilnos nosytes operacija dareisi?

taip,pilna operacija.
Atsakyti
DolceVita,
Kaip tavo nosytes galiukas? smile.gif Ar esi patenkinta? Ar tau buvo deta kremzles dalyte tarp snerviu, gal cia ji optiskai didina ta galiuka?
Atsakyti
Sveikos merginos,

aciu uz visus patarimus ir padrasinimus 4u.gif As jau po visko ir jau namuciuos. Mano organizmas taip buvo susitresaves kad mm prasidejo iskart po OP smile.gif Tas nera visai gerai, nes truputi pakraujuoja nosytej, bet visumoj viskas manau gana sklandziai. va tik dabar pradedu jausti nedideli nuovargi (antra diena), o iki tol jauciausi puikiai, jokio skausmo, nieko smile.gif
Atsakyti