QUOTE(Rikku @ 2010 11 11, 19:25)
Liudniausiai, kad Vaiciunas man pridare nuotrauku su ta programele ir tokiu pasaku pripasakojo as tiek vilties idejau, tokia grazia nuotrauka padare, a per operacija lygtais ir pamirso ko as prasiau. Man irgi atvira, bet tik tai galiuko prasiau, taciau padare "bulves" tipo galiuka, tai net truputi ir paiilgejo del tos bulves. O kaip Jankunas reaguoja i pakartotina OP? Ka sake? Ar tu Sausi tik i konsultacija planuoji eiti?
Aš buvau nuvykus pas Jankūną praėjus metams po op ir papasakojau viską. Jis nufotkino ir pasakė, kad nosis dar turėtų keistis, todėl apie op galėsim kalbėti už metų. Tai jau tuoj tie metai ir praeis. Tiesa nosis labai nieko jau ir nepasikeitė. Kaip ji gali pasikeisti, jei nieko nepadarė ko prašiau, o kaip ir tau dar ir pailgėjo

O iš kokio tu miesto?
Papildyta:
[quote=Kiste,2010 11 11, 23:29]
Sveikos
planavau planavau lapkricio visuriui OP, taciau su MB nusprendem, kad po Nauju metu bus pats tas laikas zengti zingsni, galesiu ir namie po to ilgeliau pabuti
Po konsultacijos pas T.A. nedrasu pasidare, juolab, kad ir man bus jau antra korekcija, tad prisimenu visus baisumus - klinikose, kai is vis nieko apie tai nezinojau
[/quote
Sveikute
O kodėl tu darais antrą?

Tai sausio mėn busiu ne viena kuriai taisys kito daktariūkščio klaidas