Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Sveikos mergynos,
Deja, griztu i sita tema vel verysad.gif
Pries kelis metus dariausi OP pas R.Vaiciuna. Buvau pas 4 skirtingus chirurgus, deja pasirinkau Vaiciuna. Rezultatas niekoks, isejo dar blogiau negu buvo - visi pazistami sako, nes istikro taip ir yra. Nieko nebelieka kaip darytis 2 operacija. Bet zinokit, labai baisu vel apsirikti. Perskaiciau tema.. Lygtais tris chirurgai gan populiarus Tautrimas Aštrauskas , Viksraitis ir Jankunas. O kur galima butu paziuret ju "pries ir po" darbu?

Dar pastebejau, jus kalbat apie kazkoki puslapi kur visos savo nuotrakas ikelat, kur cia reikia uzsiregistruot, ar kaip ten papuolt?

Aciu, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikku @ 2010 11 11, 18:32)
Sveikos mergynos,
Deja, griztu i sita tema vel  verysad.gif
Pries kelis metus dariausi OP pas R.Vaiciuna. Buvau pas 4 skirtingus chirurgus, deja pasirinkau Vaiciuna. Rezultatas niekoks, isejo dar blogiau negu buvo - visi pazistami sako, nes istikro taip ir yra. Nieko nebelieka kaip darytis 2 operacija. Bet zinokit, labai baisu vel apsirikti. Perskaiciau tema.. Lygtais tris chirurgai gan populiarus  Tautrimas Aštrauskas , Viksraitis ir Jankunas. O kur galima butu paziuret ju "pries ir po" darbu?

Dar pastebejau, jus kalbat apie kazkoki puslapi kur visos savo nuotrakas ikelat, kur cia reikia uzsiregistruot, ar kaip ten papuolt?

Aciu, 4u.gif

Labutis 4u.gif
Kaip gaila verysad.gif Pas mane lygiai tokia pati situacija - tik aš prieš du metus dariausi pas Karalevičių - rezultatas klaikiau nei buvo. Dabar planuoju pas Jankūną sausio mėnesį. O tau ką darė op metu? Man darė atvirą, bet nei patrumpino, nei galiuką patvarkė,tik kuprelę nuėmė, bet nosis dabar platesnė nei buvo doh.gif Tarėmės vienaip,padarė savaip blink.gif Vat dar domina Astrauskas, bet dar nemačiau jo darbų-gal dar pas jį pasikonsultuoti?
Atsakyti
Na as pasigirsiu:))) Uzsirasiau i konsultacija pas Jankuna lapkircio 19 dienai. Laukiu, kaip nezinau ko. Tik optimizmas vyrauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 11 11, 18:10)
Labutis 4u.gif
Kaip gaila verysad.gif  Pas mane lygiai tokia pati situacija - tik aš prieš du metus dariausi pas Karalevičių - rezultatas klaikiau nei buvo. Dabar planuoju pas Jankūną sausio mėnesį. O tau ką darė op metu? Man darė atvirą, bet nei patrumpino, nei galiuką patvarkė,tik kuprelę nuėmė, bet nosis dabar platesnė nei buvo doh.gif Tarėmės vienaip,padarė savaip blink.gif  Vat dar domina Astrauskas, bet dar nemačiau jo darbų-gal dar pas jį pasikonsultuoti?

Liudniausiai, kad Vaiciunas man pridare nuotrauku su ta programele ir tokiu pasaku pripasakojo as tiek vilties idejau, tokia grazia nuotrauka padare, a per operacija lygtais ir pamirso ko as prasiau. Man irgi atvira, bet tik tai galiuko prasiau, taciau padare "bulves" tipo galiuka, tai net truputi ir paiilgejo del tos bulves. O kaip Jankunas reaguoja i pakartotina OP? Ka sake? Ar tu Sausi tik i konsultacija planuoji eiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikku @ 2010 11 11, 17:32)
Sveikos mergynos,
.......

Aciu, 4u.gif

sveika,
labai uzjauciu tave sad.gif liudna girdeti, kai tokios bedos....
jei nori gauti musu duomenis, gal gali pirma atsiusti savo nuotrauka pries op ir po op, kaip dabar atrodai. Tai kaip pasitikejimo igijimas musu siuose namuciuose, nes nuotraukas siunciame ten nepridengtomis, neiskarpytomis akimis smile.gif
Siusti : nosieskorekcija@gmail.com
PO to duosime ir tau prisijungimo duomenis 4u.gif

taigi, mielai prasom i musu gausu buri 4u.gif
o ka, beja, Vaiciunas sako del rezultato?
Atsakyti
Mergaites, o po kiek laiko jums grizo daugmaz normalus kvepavimas?.. Man kol kas kvepuot per nosi laabai sunku... blink.gif
Atsakyti
Otina,
man apie 3 sav buvo kosmaras sad.gif gal tau greiciau viska atleis wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

planavau planavau lapkricio visuriui OP, taciau su MB nusprendem, kad po Nauju metu bus pats tas laikas zengti zingsni, galesiu ir namie po to ilgeliau pabuti ax.gif
Po konsultacijos pas T.A. nedrasu pasidare, juolab, kad ir man bus jau antra korekcija, tad prisimenu visus baisumus - klinikose, kai is vis nieko apie tai nezinojau doh.gif

Atsakyti
Sveikos,

visu nosytes ziuriu tik grazeja, grazeja. Kaledu senelis per Kaledas Jusu neatpazins-dovanu negausit smile.gif
Aciu visoms uz savo nuomone. Dabar man belieka dar kaupti pinigeliu ir rimciau nusiteikti rimtesei op, o tai nelengva...
Atsakyti
QUOTE(Rikku @ 2010 11 11, 19:25)
Liudniausiai, kad Vaiciunas man pridare nuotrauku su ta programele ir tokiu pasaku pripasakojo as tiek vilties idejau, tokia grazia nuotrauka padare, a per operacija lygtais ir pamirso ko as prasiau. Man irgi atvira, bet tik tai galiuko prasiau, taciau padare "bulves" tipo galiuka, tai net truputi ir paiilgejo del tos bulves. O kaip Jankunas reaguoja i pakartotina OP? Ka sake? Ar tu Sausi tik i konsultacija planuoji eiti?  smile.gif

Aš buvau nuvykus pas Jankūną praėjus metams po op ir papasakojau viską. Jis nufotkino ir pasakė, kad nosis dar turėtų keistis, todėl apie op galėsim kalbėti už metų. Tai jau tuoj tie metai ir praeis. Tiesa nosis labai nieko jau ir nepasikeitė. Kaip ji gali pasikeisti, jei nieko nepadarė ko prašiau, o kaip ir tau dar ir pailgėjo blush2.gif doh.gif O iš kokio tu miesto?
Papildyta:
[quote=Kiste,2010 11 11, 23:29]
Sveikos 4u.gif

planavau planavau lapkricio visuriui OP, taciau su MB nusprendem, kad po Nauju metu bus pats tas laikas zengti zingsni, galesiu ir namie po to ilgeliau pabuti ax.gif
Po konsultacijos pas T.A. nedrasu pasidare, juolab, kad ir man bus jau antra korekcija, tad prisimenu visus baisumus - klinikose, kai is vis nieko apie tai nezinojau doh.gif
[/quote
Sveikute 4u.gif
O kodėl tu darais antrą? unsure.gif Tai sausio mėn busiu ne viena kuriai taisys kito daktariūkščio klaidas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 11, 20:16)

o ka, beja, Vaiciunas sako del rezultato?

Buvau pas ji po metu, sake dar keisis, buvau po 2 - sake kad GALI dar keistis doh.gif Ogi kad reikia realiai i daiktus ziureti, nieko jis nesikeis, juk nesutrumpes savaime?!

QUOTE(Elin @ 2010 11 12, 08:28)
Aš buvau nuvykus pas Jankūną praėjus metams po op ir papasakojau viską. Jis nufotkino ir pasakė, kad nosis dar turėtų keistis, todėl apie op galėsim kalbėti už metų. Tai jau tuoj tie metai ir praeis. Tiesa nosis labai nieko jau ir nepasikeitė. Kaip ji gali pasikeisti, jei nieko  nepadarė ko prašiau, o kaip ir tau dar ir pailgėjo blush2.gif  doh.gif  O iš kokio tu miesto?

Buvau pas Jankuna, neseniai, sake kad Vaiciunas jo ir daugeliu chirurgu mokytojas, kad jo giliu isitikinimu tai gydytojas , kuris turi ypač didele patirti operuojant nosis. doh.gif todel jis geriau uz Vaciuna tikrai nepadarys. verysad.gif
Ka man daryt??!!?
Gal eit pas Vaiciuna del 2 operacijos tartis? doh.gif Baisu, vel apsirikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikku: 12 lapkričio 2010 - 11:11
QUOTE(Otina @ 2010 11 11, 22:18)
Mergaites, o po kiek laiko jums grizo daugmaz normalus kvepavimas?.. Man kol kas kvepuot per nosi laabai sunku...  blink.gif

man iškart, kai ištrauke tamponus buvo viskas gerai su kvėpavimu, net slogos nebuvo, bet užeina dabar gal į savaite kokius 3-4 kartus, kai prabunda nosyte ir toks jausmas spaudimo atsiranda (lyg būtų kažkas uždieta sunkaus) ir atrodo, kad tinsta iš vidaus, kiau biški pakvėpuojų, jau tada per burna kvepuojų, nes nemalonus jausmas rolleyes.gif

Dzustina kaip jums su kuprele sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 12 lapkričio 2010 - 11:32