QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 04, 11:21)
1. jo po dietos numeti kiek tai kg jai pasibaigus pradedi valgyti savo iprastini maista ir tie kg grysta per kelias dienas vos ne dvigubai
2. o man diena be kavos tai nediena kad ir kas man pazadetu kad jei negersiu kavos busiu kaip mekekene tikrai jos neatsisakyciau

o tema apie priemones nuo celiulito o ne apie dietas
3. o as tai apleidau savo masazus nes tas remontas

bent jau vonia pabaigta tai tik 2sav liko laukti duso sienelui tai tada vel saziningai kiekviena diena masazuosiuosi

nors apelsinas dar neataugo

vasara su maistu lengviau

o ir sportuoju

ir su vaiku kilometrus aplink savo kaimo ezerus suku tai vat netynginiauju vienu zodziu

o dar drauge eina i masazo kursus busiu jos manekenas tai vat uz dyka masazuosiuosi
4. sekmes visom grazinanciosioms
1. priklauso labai asmeniskai kas kiek valgo. Niekada nededu i burna betko ir bet kiek.
2. as irgi taip maniau, bet zalia arbata labai gerai atstoja kava - tonizuoja taip pat.
3. O tema apie priemones, o ne apie remontus
imeciau dieta, nes jei paskaitysite auksciau manes paprase. Ir kaip sakiau, neatsiejamas dalykas cell mazinimas ir maistas.
4. Aciu. tau taip pat
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2008 07 04, 11:31)
Absoliučiai absurdiška dieta. Kiaušinių apskritai per savaitę rekomenduojama suvalgyt ne daugiau 4-5, o čia visą dieną. Tokia mityba sudaro katastrofiškai mažai kcal, ko pasekoje paskui puikiai auga svoris. Manau, celiulitas labai labai mėgsta tokias dietas
O tu manai suvalgyti galima 20 kiausiniu per diena

?
as suvalgiau kaip tik 5 ir jau buvo daugiau nei gana.
As po dietos tikrai nepulsiu valgyti karbonadu su grybais ir suriu ar free bulvyciu. visada maitinuosi sveikai. O kai svoris 52 kg, tai labai sunkiai krenta kas nors apskritai. Nors 4 sav. nevalgau po 18 val. svoris krenta ir mazeja cell pazymiai, o dabar rezultatas akivaizdus ir bus dar didesnis stimulas. Man tai super padeda ir ateity ketinu grizti prie savo t.y. sveiko gyvenimo budo.