Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

Sveikos likimo draugės.
Nors šiaip esu lieknutė ir nepakenktų priaugti kokius 5 kg (kažkaip nepavyksta, nors laikausi atvirkštinės dietos) lotuliukas.gif bet "draugą"-celiulitą jau turiu kelis metus. Prieš tai tai buvo kiek silpnesnis, labai jau smarkiai reikėdavo suimti kad pamatytum tą apelsino žievelę, o dabar tai ir nesuėmus matosi. Žinoma jis nėra jau tos labai žiaurios stadijos, kai beveik duobėm šlaunis nueina (čia pas mano puske taip yra), bet jau vis tiek nelabai gražu. Kai buvau vienuose kursuose kosmetologių, tai mums aiškino, kad celiulito yra tris stadijos. Ir priklausomai nuo to kokia, skiriasi gydimai. Pagal požymius mano celiulito stadija gaunasi antra. bet ir tai įdomiai. Viena šlaunis i stadija, kita - antra. Bet kosmetologė aiškino kad taipo gali būti. doh.gif Jį įsigyjau pasikeitus gyvenimo būdui, kai darbo diena pasidarė įtemptesnė ir normalius pietus pakeitė užkandžiavimas traškučiais, šokoladukais ir pan. (Nors šiaip visokius saldumynus galiu valgyt į valias, į kūną nelabai eina.)
Dabar gana sėkmingai jau 2 mėn gydausi ir požymiai nyksta. Ant vienos kojos beveik nepastebimi. Taigi mano gydymas. Jokios dietos nesilaikau. Kaip ir anksčiau valgau viską ką noriu. na gal traškučių atsisakau.Kaip ir aiškino kosmetologė reikia kuo daugiau gerti vandens. Paprasto. Esant galimybėms daug vaikščioti ir sparčiu žingsniu. O šiaip kiekvieną vakarą prausiuosi anticeliulitine prausimosi žele, dar šlaunis gerai įmasažuoju tokiu gana šiurkštokų šepečių. Na bet žinoma, švelniai, nedrąskant odos. Aišku šlaunys tampa raudonos. O jau tada išlipus iš dušo įtrinu anticeliulitiniu kremu.
O dabar nusipirkau čia kažkada minėtas taureles, kurios sudaro vakumą, tai dar bandysiu įmasažuoti kremą į šlaunis. Tai tikiuosi kad taip išeis atsikratyt galutinai celiulito. Jei ką domins galėsiu daugiau papasakot ką girdėjau kursuose, bet turbūt viskos panašią informaciją žinot.

sorry už tokią ilgą rašliavą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 08 19, 15:08)
Jokio oftopiko cia nematau

Na tai skaitykis postus ir rinkis variantus.

As uz dieta + masazai. Mano galva, be dietos salia masazu - nieko nebus. Isitikinau pati  thumbup.gif  Antuano dieta  thumbup.gif rekomeduoju.

As irgi manau, kad tik komplesas priemoniu ir nuolatinis ju laikymasis gali duoti rezultatu... Visuomet reikia ziureti, ka valgai ir karts nuo karto atlikti anticeliulitinis masaziukus. mirksiukas.gif

Man labai patinka Shanti centro masazai (labai patinka pirteles ir vonios, ir aisku daug mielesni kiti masazai smile.gif )
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Norejau paklausti ar galima tas taures naudoti kai koju venos pleciasi? kazkur skaiciau kad ne g.gif
as tai nusipirkau rasos krema nuo celiulito kazkur skaiciau kad geras tai ismneginsiu ir dar kazkoki sepeti masazui tai jau sav naudoju ir oda tokia svelni pasidariusi ax.gif
bet celiulitas nesumazejo schmoll.gif reikia kazkaip ir mankstintis prisiversti doh.gif
Atsakyti
sveikos, aš šioje temelėje naujokė 4u.gif žinot, galvojau, kad su tuo celiulitu jau nebeįmanoma kovoti: jis atisrado tada, kai daug šokau, sportavau, gazuotų gėrimų negėriau, nors kavos ir cigarečių neatsisakydavau. paskaičiau jūsų ir kažkaip suspurdo viltis gal ir man pavyktų jo atsikratyt ax.gif aš gyvenu kretingoj, tai nežinau ar čia tokių taurių net parduoda? gal kas žino kur jų būna palangoj arba klaipėdoj? kaip jos atrodo? blink.gif
Atsakyti
isivesk per google masazo taures turetu ismesti ir ju foto ir kaip naudotis o tokioje kaip klaipedoje tai tikrai turguje manau turetu buti pas babutes kur rusiskom priemonem prekiauja smile.gif
Atsakyti
tai jau bėgsim ieškosim smile.gif o gal kas rekomenduosit, kuris kremas efektyvesnis?... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowyle: 09 spalio 2008 - 19:22
as tai eurokos nusipirkau toki rusiska aliejuka anticeliulitini su pipiriukais cia jis buvo jau aprasytas tai man labai patinka smile.gif
Atsakyti
nespejau perskaityt wisos temos ir nezinau gal jau buwo klausta, bet noriu pasiteirauti ar kas bandet labamboj tuos lieknejimo aparaciukus? smile.gif skaiceu ten galima pasirinkti ir celiulito mazinimo programa g.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif sveikos merginos, kaip sekasi kovoti su ta bjaurybe smile.gif?
klausykite, gal kas bandete pack Cellulite? radau internete, visai susigundziau, kaip manote, ar veiksminga, ar bandete kas nors ja? mirksiukas.gif
merginos, o kaip jjum tas masaziukas su taurem? ar veiksminga? ir kur galima vln nusipirkti j? kokia kaina? mirksiukas.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silime: 31 spalio 2008 - 10:50
Gal kas bandet ta Celluless is Top Shop? Man kai su juo masaziuka padare, klykiau nesavu balsu...ten tie stiprumai kazkaip keistai reguliuojasi - arba beveik nesiurbia, arba jau kai isijungia, tai su visa oda, atrodo, sutrauks... sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 13, 14:55)
papildai namie, tiksliai nepasakysiu, Cosmopolitan kaip tik daabr reklamuoja. Minceur kazkas, prancuziskos gamybos, laboratorie physience kazkas
Cellu pack
na zodziu labai ten sudetingai aprasyta, ten yra ryte vienos rusies tablete, vakare 2 kitos rusies. Yra CLA 500mg, del ko tirpsta riebalai.
Alieju galima nusipirkt prie ksometikos, vaistinej, ksometikos pardej. KAune tikrai yra. mirksiukas.gif

Cia tu apie sita BIO CLA 500 ? Na tai tik pinigu metimas i bala. Naudojau nieko schmoll.gif nepadejo, geriau buciau i koki masaza nuejus bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip su tom taurem su abiem is karto masazuojates? g.gif
Atsakyti