QUOTE(susidomejus @ 2009 02 01, 13:59)
Prieš pradėdamos taure masažuotis gerai apsižiūrėlit, ar nelinkę atsirasti paviršiniai kapiliarai. jeigu taip, tai taurių masažai tikrai nerekomenduojami, nes gali kapiliarų paviršiuje atsirasti daugiau.
o jeigu man siaip nera kapiliaru pavirsiuje, bet vienoj vietoj ant slaunies sono yra iskile (o gal ir visada ten buvo) kelios gysleles- panasu siek tiek i melyne, gal man bandyti apeiti ta vieta? nemasazuoti ten?

Papildyta:
QUOTE(Taniu @ 2009 02 02, 17:53)
Sveikos visos!
O aš norėčiau apie šortukus paklausti. Kas bandė Solidea Silver Wave ?
Aš vis gundausi nusipirkti, bet pirma norėjau paklausti atsiliepimus
O taures aš bandžiau, po savaitės masažų pastebėjau, kad kapiliarų ant šlaunų atsirado dar daugiau
ir nustojau masažuotis. Dabar tik rankomis po dušo pamasažuoju su anticeliulitiniu kremu.
Laukiu atsiliepimų apie šortukus
O aš norėčiau apie šortukus paklausti. Kas bandė Solidea Silver Wave ?
Aš vis gundausi nusipirkti, bet pirma norėjau paklausti atsiliepimus

O taures aš bandžiau, po savaitės masažų pastebėjau, kad kapiliarų ant šlaunų atsirado dar daugiau

Laukiu atsiliepimų apie šortukus

na as turiu jau gal metus ne solidejos bet tuos kitus top shopo, tai ka galiu pasakyti po intensyvaus praeito pavasario nesiojimo oda tapo gal tik siektiek stangresne grazesne, labiau sudrekinta, bet apimtys nesumazejo. dabar as tuos sortukus maunuosi po sportinem kelnem ir einu sportuoti, tai galiu pasakyti, kad kas link celiulito tai tie sorukai +sportas man geriausias derinys. pvz. tik sportas man tokiu rezultatu nedave. as manu kad tie sortukai turetu masazuoti kojas, o kai sportuoji tas masazavimas labai aktyvus tai ir veikia geriau
Papildyta:
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 06, 19:29)
va ka radau internete
Tik saikingai!
- Mažos alkoholio dozės padeda kovoti su celiulitu.
Alkoholis išplečia kraujagysles, pagerina kraujotaką, o raudonajame vyne esantys taninai saugo mažąjį kraujo apytakos ratą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
Didelės alkoholio dozės tai kalorijų perteklius, organizme virstantis nereikalingais riebalais.

Tik saikingai!
- Mažos alkoholio dozės padeda kovoti su celiulitu.
Alkoholis išplečia kraujagysles, pagerina kraujotaką, o raudonajame vyne esantys taninai saugo mažąjį kraujo apytakos ratą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
Didelės alkoholio dozės tai kalorijų perteklius, organizme virstantis nereikalingais riebalais.
tokie dalykai padeda zmonem su siektiek permazu spaudimu - raudono vyno taure ,konjako stikliukas-savijauta pagerina n uo to gereja ir visa kita. tai daugiau taikyta manyciau vyresniems zmonems- apsildyt kuna, pagerint apytaka. o jauniems nors kiek aktyviems zmones sis metodas manu neturi jokiu teigiamu pusiu. panasiai veikia ir astrus maistas, kava , zalia arbata siuo atveju manau idealu

cia jei ka tik mano pasvarstymai, nesu profe sioj srity, taisykit jei ka nusisnekejau

Papildyta:
QUOTE(eckute @ 2008 11 07, 10:37)
Cia tu apie sita BIO CLA 500 ? Na tai tik pinigu metimas i bala. Naudojau nieko
nepadejo, geriau buciau i koki masaza nuejus 

as esu vasara vartojus (tik deja nepamenu kaip vadinasi) skysciu apytaka reguliuojancius papildus - pas mane kauptis linke skysciai tai ir celiulitas zymiai ryskesnis. kai suvartojau kursa viena pati pajutau kad slaunys ne toios "istine" o kit papildai tai man nieko nepadejo isbandziau ir vitaminu spec nuo celiulito ir siaip yvairiu papildu