Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VII tema

QUOTE(susidomejus @ 2009 02 01, 13:59)
Prieš pradėdamos taure masažuotis gerai apsižiūrėlit, ar nelinkę  atsirasti paviršiniai kapiliarai. jeigu taip, tai taurių masažai tikrai nerekomenduojami, nes gali kapiliarų paviršiuje atsirasti daugiau.

o jeigu man siaip nera kapiliaru pavirsiuje, bet vienoj vietoj ant slaunies sono yra iskile (o gal ir visada ten buvo) kelios gysleles- panasu siek tiek i melyne, gal man bandyti apeiti ta vieta? nemasazuoti ten? g.gif , bet ar nesigaus koks gumbas? ta demele kokiu 2 cm
Papildyta:
QUOTE(Taniu @ 2009 02 02, 17:53)
Sveikos visos!
O aš norėčiau apie šortukus paklausti. Kas bandė Solidea Silver Wave ?
Aš vis gundausi nusipirkti, bet pirma norėjau paklausti atsiliepimus smile.gif

O taures aš bandžiau, po savaitės masažų pastebėjau, kad kapiliarų ant šlaunų atsirado dar daugiau sad.gif ir nustojau masažuotis. Dabar tik rankomis po dušo pamasažuoju su anticeliulitiniu kremu.

Laukiu atsiliepimų apie šortukus smile.gif

na as turiu jau gal metus ne solidejos bet tuos kitus top shopo, tai ka galiu pasakyti po intensyvaus praeito pavasario nesiojimo oda tapo gal tik siektiek stangresne grazesne, labiau sudrekinta, bet apimtys nesumazejo. dabar as tuos sortukus maunuosi po sportinem kelnem ir einu sportuoti, tai galiu pasakyti, kad kas link celiulito tai tie sorukai +sportas man geriausias derinys. pvz. tik sportas man tokiu rezultatu nedave. as manu kad tie sortukai turetu masazuoti kojas, o kai sportuoji tas masazavimas labai aktyvus tai ir veikia geriau
Papildyta:
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 02 06, 19:29)
va ka radau internete biggrin.gif
Tik saikingai!
- Mažos alkoholio dozės padeda kovoti su celiulitu.
Alkoholis išplečia kraujagysles, pagerina kraujotaką, o raudonajame vyne esantys taninai saugo mažąjį kraujo apytakos ratą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
Didelės alkoholio dozės – tai kalorijų perteklius, organizme virstantis nereikalingais riebalais.

tokie dalykai padeda zmonem su siektiek permazu spaudimu - raudono vyno taure ,konjako stikliukas-savijauta pagerina n uo to gereja ir visa kita. tai daugiau taikyta manyciau vyresniems zmonems- apsildyt kuna, pagerint apytaka. o jauniems nors kiek aktyviems zmones sis metodas manu neturi jokiu teigiamu pusiu. panasiai veikia ir astrus maistas, kava , zalia arbata siuo atveju manau idealu mirksiukas.gif
cia jei ka tik mano pasvarstymai, nesu profe sioj srity, taisykit jei ka nusisnekejau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(eckute @ 2008 11 07, 10:37)
Cia tu apie sita BIO CLA 500 ? Na tai tik pinigu metimas i bala. Naudojau nieko  schmoll.gif nepadejo, geriau buciau i koki masaza nuejus  bigsmile.gif

as esu vasara vartojus (tik deja nepamenu kaip vadinasi) skysciu apytaka reguliuojancius papildus - pas mane kauptis linke skysciai tai ir celiulitas zymiai ryskesnis. kai suvartojau kursa viena pati pajutau kad slaunys ne toios "istine" o kit papildai tai man nieko nepadejo isbandziau ir vitaminu spec nuo celiulito ir siaip yvairiu papildu doh.gif
Atsakyti
Nematau reikalo metyti pinigu ant visokiu kremu ir pan. Geriausias ir pigiausias budas - ledo gabaliukai. Maudant po dusu tiesiog masazuoti problematiskas vietas ledo kubeliais. Gaunais kaip kontrastinis dusas smile.gif tik ne taip salta buna smile.gif jei saziningai kiekviena karta maudantis pasimasazuosis - po menesio as matau akivaizdzius rezultatus! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man tai nuo celiulito padeda sportas. Negaliu sakyti, kad tik sportas, nes kremų kiek kartų esu pirkusi tai panaudoju kelis kartus ir pamirštu blush2.gif Bet jau treniruotę kojoms turiu daryti 2 kartus į savaitę. Žiemą darydavau tik po 1 tai jau matės matės celiulitas, bet nuo pavasario padidinau iki 2 ir patenkinta labai esu rezultatu (tpu tpu tpu, kad neprisikalbėčiau tik biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2009 02 02, 18:53)
Sveikos visos!
O aš norėčiau apie šortukus paklausti. Kas bandė Solidea Silver Wave ?
Aš vis gundausi nusipirkti, bet pirma norėjau paklausti atsiliepimus smile.gif

O taures aš bandžiau, po savaitės masažų pastebėjau, kad kapiliarų ant šlaunų atsirado dar daugiau sad.gif ir nustojau masažuotis. Dabar tik rankomis po dušo pamasažuoju su anticeliulitiniu kremu.

Laukiu atsiliepimų apie šortukus smile.gif

As nesiojau Solidea Silver Corsaro kiekviena diena, ir po dveju savaiciu jau slaunis buvo sustangrejusios thumbup.gif Negalejau patiket bigsmile.gif Dabar vasarai tik plonesnius pirksiu, nes su ilgom , jauciu, bus karsta cool.gif
Atsakyti
Sveikos, ziuredama i veidrodi vos ne su asarom ir prisimindama kokia buvau pries kelis metus, pries gimdyma, pagaliau nusprendziau labiau mylet save ir sveikiau gyvenant, atsikratyt celiulito ir riebalu. Papasakosiu ka as dabar darau.
Kalbant apie celiulita cia yra pasiskaityt ir filmukas apie medaus masaza.
http://www.praktinem...-medaus-masazas
Vakar isbandziau, saves nepagailejau, bet jausmas geras, jokiu salonu nereik, atrodo net is paciu giliausiu sluoksniu celiulitas atsoka. Pas mane celiulito gal nera labai daug, bet daug riebalu susikaupe tose vietose ir noretusi lygesnes , stangresnes odos. Tai pradejau kovot . Sportuoju, kartais issitrinu kavos tirsciais, kiekviena diena masazuoju su loreal masazuokliu, (tik buteliukas tuscias, bet ruosiuosi isbandyt weledos masazini alieju su berzu ekstraktu) ,vakar pradejau superini medaus masazo kursa good.gif (po tokio masazo net paprastas losijonas atrodo stebuklingas, nors anticeliulitinio ir neturiu) visiskai atsisakiau kavos (pries kelis men, buvo labai sunku, bet priezastis buvo migrena todel nepaluzau) ir pradejau gert nesaldintas arbatas (seniau be 2-3 sauksteliu cukraus neapsieidavau), saldumynu nelabai megstu clap.gif gazuotu negeriu, geriu labai daug skysciu tik viena problema, kad druskos dar neistengiau atsisakyt ir megstu sociai mesiskai pavalgyt, bet stengiuosi po 18 val nevalgyt. Na ir rezultatai tikrai matosi, visu pirma esu laimingesne, be to pradejo nykt celiulitas, lyget ir igavo grazia lygia spalva oda, sporto deka pradejo rysket kazkokios linijos, kuriu per riebalus nesimatydavo, jauciu, kad liekneju todel esu dar laimingesne ir jau nesinori sustot. O seniau galvodavau kad visokie tokie dalykai ir sportas ne man, nes esu silpnavale, bet..prireike tik trupucio daugiau noro. Tai linkiu ir jum susiimt save i rankas ir rezultatai tikrai bus.
O sportuot galit isijunge si puslapiuka, uztes 8 min per diena jei pasirinksit pratimukus tik sedmenims arba 16min jei pasirinksit pvz sedmenu ir pilvo pratimukus, na dar galit ir kojom prijungt 24min . tikrai atrasit i diena tiek laiko jei atrasit noro.
(as atlieku pratimus visom kuno dalims)
http://www.supermama...howtopic=418559
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Siulyciau nejuokauti su toms taurem, pas kuria linke kapiliarai trukinetis,nes bus dar blogiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 17, 11:27)
Siulyciau nejuokauti su toms taurem, pas kuria linke kapiliarai trukinetis,nes bus dar blogiau  unsure.gif

Labas visoms... Kas liečia taures, mano giminaitė masažavosi su jomis, bet ne pati, o su patyrusią masažuotoją, tai vat pasakojo, kad reikėtų atsargiau su jomis, nes neišmanant, namų sąlygomis galima labiau pakenkti sau, negu padėti, ypač pavojinga toms, kurių kraujo spaudimas linkęs kilti... Kaip minėjo Kabesita, dėl kapiliarų taip pat... Na ir dar keliatas indikacijų... Tai net nežinau ax.gif Aš asmeniškai norėjau, bet dabar kažkaip sudvejojau ar verta pačiai darytis g.gif http://www.masazonam...GES/Masazas.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 17 birželio 2009 - 10:43
Siulyciau nejuokauti su toms taurem, pas kuria linke kapiliarai trukinetis,nes bus dar blogiau  unsure.gif

As turiu taures ir jas naudoju namu salygom ax.gif
Esu girdejusi,jog kai yra aukstas spaudimas reikia masazuoti nuo virsaus i apacia,o jeigu zemas nuo apacios i virsu,o ar teisybe tai nezinau g.gif
Naudoju anticeliulitini kremuka ir su taurem masazuoju tai man thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(luka78 @ 2009 05 24, 15:38)
sveikos merginos,
gal kuri turit pardavimui kokia anticeliulitine taure? smile.gif  parashykit i az.
nerandu pirkt....

Pabandyk paieskoti ten kur prekiauja rusiskais vaistais,as taip ir isigijau jas 4u.gif
Atsakyti
As tai esu bandziusi AVON krema nuo celiulito ir Mary Key, bet nei vienas nepadejo. Tik yra psichologinis momentas, kad kazka darau.
Bet kai pasportuoju kelis menesius, tai tik tada pastebiu, kad sumazeja tas bjaurybe.
Atsakyti

aga, aš nusipirkau ir mečiau po savaitės, nors mano oda tokia ganėtinai stangri (kieta), bet vistiek ištraukė kraujagysles į viršų, na nelabai žymiai, bet anksčiau išvis nieko nesimatė, o dabar kelios matosi, tai mečiau kol dar baisesnių dalykų su jom neprisidariau..
Atsakyti
sveikos,
imsiuosi darytis namie vakuumini masaza su tauremis.svarstau koki efektyviausia alieju naudoti.
ka manot apie nerafinuota alyvuogiu alieju+cinamonas+greipfurtu(ar apelsinu,ar tai citrinu) eterinis aliejus?
ar nesipjauna visa tai tarpusavyje?galima viska sumaisius pasideti i inda tarkim kokiam menesiui?
ir gal galite pasiulyti geresniu deriniu?
idomios bet kokios nuomones 4u.gif
Atsakyti
O man MAry KAy pasirodė visai geras, jau po savaitės ir aš ir draugė (pirkom pabandymiu pusiau smile.gif )pastebėjom rezultatų ax.gif Bet mums ir tragiškos situacijos nebuvo, ėmėmės priemonių pradinėj stadijoj biggrin.gif o plius oda tapo tikrai šilkinė ax.gif DAr pliusas- jo nereikia įmasažuoti, užtenka tiesiog patepti thumbup.gif
Kaina nėra maža, bet kiekiai dvejų buteliukų (naktinio ir dieninio kremo) dideli - dieninis, man atrodo 240 ml, o naktinis 140 ml. tai, manau, turėtų, ilgam užtekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Nora_: 27 vasario 2010 - 14:06