QUOTE(ausrazs @ 2010 10 24, 09:37)
Alio-nka, puikūs žiedai
Kažkada bančžiau užsiauginti 'Winter Parasol', nepasisekė...

...ir man nepasisekė

Lewisia, Pink Chablis labai graži

Goluboj Tuman galimas dalykas, jog ir yra ta veislė, nes pas vieną augintoją taip pat mėlynai pražydo, nors ankstesnis žydėjimas buvo teisingas

alio-nka -koks grozis...
Lewisia -vaje dar grozio...

Lewisia -vaje dar grozio...

Atseit Goluboj Tuman ir aš tokią turiu. Viena augintoja tokių daug turėjo, ten arba sumaišytos veislės buvo arba susprotavusi buvo, bet aš tai net nežinau ar taip būna, kad taip spalvą pakeistų, kaip sportas. Bet žydi neteisingai. Šiemet parodos metu vėl nusipirkau vaiką, gal jau šis žydės teisingai.
Lewisia
ausrazs
Optimara

aciu mergaites
jie tikriausiai diekoja, kad tokia karsta vasara sugebejo isgiventi,tik pradedu pergyventi, ar ne per trumpa jau diena jiems, nes vis krauna ziedelius, gal kokios lempos reiketu
rusiskose forumose skaiciau kad naudoja kazkokius BIO ir Flora,jie duoda toki rozini apsvetima, kazin, ar pas mus tokiu yra

ausrazs

aciu mergaites

Man 'Balčiūg-Poliot'

Turbūt su blykste fotografuoji
Dėl grožio - gražu, tik gal nenatūralu.
Siūlyčiau nedėt to tamsaus rėmelio, jeigu nori rėmint, geriau palikt tik baltą siauresnį
, nes dabar žiūrint į tą gėlytę sunku kvėpuot
Toks jau mano pastebėjimas
, neįsižeisk

Dėl grožio - gražu, tik gal nenatūralu.
Siūlyčiau nedėt to tamsaus rėmelio, jeigu nori rėmint, geriau palikt tik baltą siauresnį

QUOTE(dzūkė @ 2010 10 25, 13:15)
, nes dabar žiūrint į tą gėlytę sunku kvėpuot
, neįsižeisk

ačiū

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 25, 13:15)
aha.

va, be
bet vistiek ne tokia, kokia graži kokia iš tikro yra

dar vienas šiek tiek senesnis vaizdelis
Cukraus pudra - o man paskutinej foto atrodo kerinciai...

mergaites patarkite prasau mano zydinti sanpaulija nebetilpo vazone ir as ja visa iskeliau i didesni ir su daugiau zemiu, kazin ar jei nieko nenutiks ir toliau zydes
aciu

aciu