Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Dekui,dzūkė.Nepagavau tik spalvos tikros verysad.gif Ir ten begau,ir ten.... biggrin.gif
Atsakyti
Man tas pats, taip sunku spalva pagauti doh.gif
Atsakyti
Na va, žadėjau pasirodyti, kaip žydi mano sanpaulija smile.gif

user posted image
Atsakyti
Daili 4u.gif O kuo ji vardu?
Atsakyti
Va ir mano gražuoles žydi
user posted image ir
user posted image
Atsakyti
kokiu graziu ziedeliu prideta... wub.gif
Atsakyti
'RS-Den i Noč' žiedai pagaliau parodė ir "den" (baltos spalvos)
user posted image
'Petite Blarney'
user posted image
iš smalsumo leidau pražydėti neatskirtiems 'Sassy Sister' vaikučiams
user posted image
'Willodene'
user posted image
Atsakyti
man tai petite blarnei labai labai graži 4u.gif turiu tokią.pasarį va net kaip žydėjo
user posted image

pas dzūkę willodene gyvą mačiau.tai labai gražu man buvo.aš žiedelių pavasarį lauksiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 11 01, 15:07)

iš smalsumo leidau pražydėti neatskirtiems 'Sassy Sister' vaikučiams

Bet tokie stiprus ir gan dideli ziedeliai bigsmile.gif O jie taisyklingai iskart prazydo?Labai grazios spalvytes wub.gif
Atsakyti
palyginus su kitomis čia įkeltomis grožybėmis, mano visai paprastutės, bet vis tiek džiaugiuosi, nes ankstesniais metais visos nunykdavo, o dabar pavyko net padauginti.Ta balta pirmą kart žydėjo pilnavidžiais žiedais kovo- balandžio mėnesį, po to liepą labai gausiai ir dabar nuo rugsėjo vis dar žydi.Kaži kodėl sekantys žydėjimai ne pilnavidžiai?Mažiukai iš lapo išaugo keliais kupsteliais , jau krauna ir pumpuriukus, tik nežinau ką daryt, išskirstyt, persodint visus į didesnį , seną lapą nupjaut?Senų kupstų ar reikia senesnius lapus nupjaut?Jie darosi nebegražūs , gelsta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 02, 11:52)
Mažiukai iš lapo išaugo keliais kupsteliais , jau krauna ir pumpuriukus, tik nežinau ką daryt, išskirstyt, persodint visus į didesnį , seną lapą nupjaut

aš tai iškart (dar mažus) išskirstau, kad neaugtų po kelis. Nuo seno lapo apskritai atskiriu ir jo niekur nebenaudoju. Na nebent lapas dar geras, tai kartais panudoju "antrai vadai". biggrin.gif Bet kartu su naujais augalėliais neauginu.
Atsakyti
Apsinge, nuostabi 'Petite Blarney', parodinis egzempliorius thumbup.gif Aš tik džiaugiuosi, kad maniškė rduenį pražydo daugmaž panašiais žiedais. vasarą, galbūt nuo karščių žydėjo kažkokiais išsigimusiais, tai įsigijau kitą šios veislės vaikutį. Tuomet senbuvė susigėdo ir pražydo padoriau biggrin.gif

Linkon, vaikučius būtina išskirstyti. Normaliai vazonėlyje turi augti viena sanpaulijos rozetė su vienu augimo centru. Kupstuotis leidžiama tik treileriams, kurie ir turi kupstuotis ( tam kartais reikia padėti)
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2010 11 01, 21:54)
O jie taisyklingai iskart prazydo?

Taip pražydo taisyklingai, laikas jau skinti ax.gif
Atsakyti