Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Antras mano NOID'uko žydėjimas. Pirmas žydėjimas buvo toks.

user posted image

Ir toliau žydi viena iš pirmųjų "klasikinių - iš rankų į rankas" :] rožinių pilnavidurių, nuo kurių kai kam viskas ir prasideda. Na man ji buvo viena iš trijų nuo kurių prasidėjo. Pradeda žydėt lyg ir kukliais žiedeliais (kažkada dėjau žydėjimo pradžią), o paskui žiedas paauga, išgražėja. Visai su ja draugaujam

user posted image

Atsakyti
abi rožinės gražuolės thumbup.gif
Atsakyti
cia dabartine mano numyletine...auga kaip ant mieliu..dzuke na kaip atrodo.. smile.gif
user posted image

o cia mano ziedeliai..
user posted image
Atsakyti
Labai grazus visu ziedeliai wub.gif Mano Skorpion pusiau issiskleide ziedeliai "uzsikonservavo" verysad.gif Vienas siaip ne taip nepilnai lyg ir prasiskleide,o kiti stop.O gal tai veislei budingas ilgas prasiskleidimo laikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 07, 14:44)
cia dabartine mano numyletine...auga kaip ant mieliu..dzuke na kaip atrodo.. smile.gif

Gražiai atrodo ir savarbu tau patinka mirksiukas.gif Iš centro lapai gal jau ir margumą parodys lens.gif

Pasijaučiau apsikuitus gėlėm unsure.gif , susitempiau iš visų neapšildomų pakampių, tai oij, oij, oij doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 10 07, 15:45)
O gal tai veislei budingas ilgas prasiskleidimo laikas?  g.gif

Pas mane nesunkiai skleidės. smile.gif Žydi ir dar neprasiskleidusių yra.
Atsakyti
keičiasi kaip chameleonas žiedų margumas tai labiau balti, tai mėlyni su baltais taškeliais wub.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, visų labai simpatiški žiedeliai wub.gif
Pražydo 'RS-Den i Noč', bet kol kas tik "noč' - baltos spalvos nematyti biggrin.gif Nustebino šios veislės žiedkočiai - stambūs, ilgi ir tvirti - žiedai nemaži, o koteliai nelinksta.
user posted image
Rudeniški 'Rob's Cool Fruit' žiedai įgauna daugiau rožinės spalvos
user posted image
Gal kas atspės, kokia čia veislė?
user posted image
Atsakyti
mmmmmm, kiek žiedų, gražių žiedų bigsmile.gif

Neatspėsiu unsure.gif , gal susportavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 08, 12:52)
Gal kas atspės, kokia čia veislė?

neįsivaizduoju, būt vienspalvė, sakyč svetima žmona pasidabino gal. Ar ta kur pas jus avatare (nors nežinau kas ten) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 spalio 2010 - 12:05
Dzūkė truputį į panašesnę pusę, bet ne sportas, pagrindinė spalva išliko teisinga, fantasy ir neturėjo būti. Matyt, nuo pasikeitusių aplinkos sąlygų atsirado "nenusidažymai" - vietomis išnyko pigmentas, bet gana įdomiau atrodo Čia mano viena iš mylimukių 'Ultra Violet Nebula' (avatare - 'Opera's Electra')
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 08 spalio 2010 - 12:22
Aišku, pas mane ši veislė yra, bet dar nė karto nežydėjo. Apskritai jos pas mane tik du šviesūs lapeliai likę, bet rodos atgaivinau. Kažkada rašiau apie ją, pasirodė, kad didžioji dalis šaknelių buvo nunykus, taigi "priauginau" naujų pamerkus. Tikiuos tvirčiau užsikabins.
Atsakyti