Įkraunama...
Įkraunama...

senas geras ar prastesnis naujesnis?

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 12, 21:39)
Denaxa FORD TOURNEO! Vienature.. Tokia man ji WUB!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikria neimčiau naujos markės, kuri man visumoje nepatinka. Tai tada reiškia, kad man geriau senas geras nei prastas naujas smile.gif Pati vairuoju trečius metus Hyundai, 95 metų, gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad tokių metų mašina man atsieis taip pigiai, vos ją gavus, sakiau, kad pavažinėsiu na kokius metus, kad pramokčiau, o rieda iki šiol ir labai ja džiaugiuosi, ypač žiemą su ja nėra didelių problemų važinėti. Vasarą tai aišku kankina pvz kondicionieriaus nebuvimas.
Bet kaip Denaxa rašė, senesnių mašinų remontas paprastesnis, o tose naujose elektronika, visokios smulkmenos kartais stipriai kerta per kišenę.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 12 17, 18:01)
Tikria neimčiau naujos markės, kuri man visumoje nepatinka. Tai tada reiškia, kad man geriau senas geras nei prastas naujas  smile.gif  Pati vairuoju trečius metus Hyundai, 95 metų, gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad tokių metų mašina man atsieis taip pigiai, vos ją gavus, sakiau, kad pavažinėsiu na kokius metus, kad pramokčiau, o rieda iki šiol ir labai ja džiaugiuosi, ypač žiemą su ja nėra didelių problemų važinėti. Vasarą tai aišku kankina pvz kondicionieriaus nebuvimas.
Bet kaip Denaxa rašė, senesnių mašinų remontas paprastesnis, o tose naujose elektronika, visokios smulkmenos kartais stipriai kerta per kišenę.
Visos mašinos buvo nupirktos naujos iš parduotuvės. Jei galimybės leidžia visad verta rinktis naują. Jeigu dėl to, kad įsigyti naują mašiną reikia išsinert iš kailio, įlįsti į skolas ir skurdinti save leidžiant lėšas brangiam naujos mašinos išlaikymui, tai geriau rinktis seną. Jeigu už panašias lėšas galima įsigyti visiškai naują, nedidelę, kuklią mašinėlę, arba gerokai pavažinėtą, prabangią, rinkčiausi tik naują.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 gruodžio 2012 - 19:28
GERAS NAUJAS! 4u.gif ax.gif

Būtų idealu, bet bet bet.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 02 spalio 2013 - 12:08
senas geras thumbup.gif
Atsakyti