Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

Ar čia kalbi ne apie Ąžuolyno spa? Gal turi verslo ideju? ax.gif

Reikia patarimo. Šiandien turiu eiti į pokalbį dėl darbo į vieną įdarbinimo agentūrą. Tačiau jau apsisprendžiau, kad nenoriu ten eiti. Kokią neatvykimo priežastį įvardinti agentūros atstovei, kad jei ateityje paskelbtų konkursą nežiūrėtų į mane kreivai? Tikiuosi supratote, ką aš čia surašiau...

DontStop, stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 04 spalio 2010 - 11:25
Taip, apie ta pati biggrin.gif mirksiukas.gif
4u.gif
Idejas dar tik gvildenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 13:29)
Idejas dar tik gvildenu rolleyes.gif

Dziugu, kad ju yra thumbup.gif
Atsakyti
Gal, kuri "MOnada LT " jau pokalbyje buvote g.gif ten pardavimu vadybininko reikia ir administratores ax.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi ziurinejau administratores skelbimuka. bet ten rusu kalbos reikalauja. O man su ja prastai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 11:45)
Labas Rytas 4u.gif
As jau po pokalbio ax.gif mano kaip ir svajoniu darbas.... rolleyes.gif administratore grozio salone SPA ax.gif ,

As irgi norejau klausti, ar tik ne apie ązuolyną kalbat biggrin.gif
Sitam tai man darbo grafikas netiko, dar bala nemate tu 800, bet dirbti ir savaitgaliais doh.gif
Atsakyti
As irgi jau po pirmojo savo pokalbio smile.gif ka galiu pasakyti, galejau ir geriau... g.gif Alga tenkintu, tik imones vieta nelabai... Nu, bet laukiam atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 10 04, 15:03)
As irgi jau po pirmojo savo pokalbio  smile.gif  ka galiu pasakyti, galejau ir geriau... g.gif Alga tenkintu, tik imones vieta nelabai... Nu, bet laukiam atsakymo  ax.gif

smile.gif smagu, kad bent i pokalbi papuolet smile.gif laukiam ats bigsmile.gif
Noriu paklaust, pvz kai issiuncia cv kada dazniausia jum paskambina? po kiek laiko? smile.gif savaites? Dvieju? keliu dienu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 spalio 2010 - 14:55
QUOTE(amber123 @ 2010 10 04, 15:54)
Noriu paklaust, pvz kai issiuncia cv kada dazniausia jum paskambina? po kiek laiko? smile.gif savaites? Dvieju? keliu dienu?

Labai įvairiai. Buvo ir po poros dienų paskambino (nors skelbimo galiojimas dar toli toli), buvo, kad paskambino po savaitės/dviejų, jau pasibaigus skelbimo galiojimo laikui. Čia turbūt priklauso nuo to, ar jie renkasi po kelis kandidatus, ar laukia, kol gaus visus CV ir tik tada atrinkinėja smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu ir aš prisijungti prie jūsų. Jau mėnesį ieškausi darbo, bet aktyviai ieškotis pradėjau nuo praeitos savaitės. Šiandien gavau kvietimą dėl darbo, į buhalterės pareigas buhalterinių paslaugų ir audito įmonėje. Tik kvietimą susitikti gavau el. paštu, iš pradžių ryte gavau laiškelį, kad malonu jiems, kad išsiunčiau CV, bet nenurodžiau pageidaujamo atlyginimo. Tai nusiunčiau jiems atsakymą, kad atlyginimas priklausytų nuo darbo apimties ir krūvio, bet ne mažiau tam tikros sumos. Tai gavau atsakymą, kad nori susitikti, kaip supratau mano užsiprašytas DU juos tenkina. Aišku, gal per mažai užsiprašiau, bet parašiau, kad tokio DU pageidaučiau bandomuoju laikotarpiu.
Taip va norėjau paklausti, kaip jūs galvojat, gaut kvietimą el. paštu normalu? Nes įmonė kaip ir žinoma, buvo pasiskelbusi, kad ieško buhalterės CV online ir kitur, taip pat turi savo internetinį puslapį.
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 10 04, 16:18)
Taip va norėjau paklausti, kaip jūs galvojat, gaut kvietimą el. paštu normalu? Nes įmonė kaip ir žinoma, buvo pasiskelbusi, kad ieško buhalterės CV online ir kitur, taip pat turi savo internetinį puslapį.

cia buvo nesenai diskutuota, kad gauna mergaites pakvietimus el pastu.. tai normalu manau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 04, 16:05)
Labai įvairiai. Buvo ir po poros dienų paskambino (nors skelbimo galiojimas dar toli toli), buvo, kad paskambino po savaitės/dviejų, jau pasibaigus skelbimo galiojimo laikui. Čia turbūt priklauso nuo to, ar jie renkasi po kelis kandidatus, ar laukia, kol gaus visus CV ir tik tada atrinkinėja smile.gif

A.. supratau drinks_cheers.gif nu as ir taip galvoju
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 04, 11:45)
Labas Rytas 4u.gif
As jau po pokalbio ax.gif mano kaip ir svajoniu darbas.... rolleyes.gif administratore grozio salone SPA ax.gif , bet....isvardino, kad darbo labai daug, dirbti po 12 val., net ir sestadieniais iki 15 val., ir tiesiai sviesiai pasake, kad dabar visur sunku ir naudojasi ta krize, moketu tik 700/800 lt. i rankas doh.gif norejau paklausti, tai kiek valytojos tada gauna smile.gif
Pasakiau tiesiai sviesiai, kad uz tiek as nepragyvensiu ir, kad mano vyras man moka kur kas daugiau biggrin.gif
Tai va....liudna....reikia, gal savo koki versliuka galvotis rolleyes.gif
SEkmes beieskancioms ir sveikatos sergancioms mirksiukas.gif  4u.gif

Tai jau taip, dabar visi darbdaviai mokėti stengiasi kuo mažiau, naudodamiesi krize. Aš ir gi trečiadienį einu į pokalbį dėl buhalterės darbo. Užsiprašiau bandomuoju laikotarpiu tik 1200 lt į rankas. Gal ir mažoka, bet žinau, kad šiuo metu sunku rasti už 2000 lt darbą., kai 2008-2009 metais gaudavau 2500 lt į rankas už panašų darbą. verysad.gif
Atsakyti