Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 03, 21:26)
O gyventi pradzioje manau fabijoniskese.o tas darbas yra savanoriu pr gale,tai ten nei gyvent laukuose noreciau,nei ten gal darzeliu yra pramoniniam rajone,vos jau ne uz miesto gaunasi doh.gif

O kodėl Fabijoniškės, nelabai suprantu? Tai gana tolimas rajonas ir nuo centro, be to, ten, kiek esu girdėjusi, su darželiais tragiška situacija, nes aplink nauji rajonai...
O jei žiūrėti į Savanorių galą - tai nebūtina ten gyventi (gal ir nėra kur). Bet nuo Naujamiesčio (nemaišyti su Naujininkais!), tikrai kur kas arčiau! O kadangi rajonas gana senas, ir su darželiais situacija kur kas geresnė. Mano draugė gyvena užmiestyje, bet toje pusėje, tai Naujamiestyje darželį gavo be jokių eilių, kyšių ir pan.
Asmeniškai man - Fabijoniškės - labai nykus betoninis rajonas....
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2010 10 03, 22:35)
O kodėl Fabijoniškės, nelabai suprantu? Tai gana tolimas rajonas ir nuo centro, be to, ten, kiek esu girdėjusi, su darželiais tragiška situacija, nes aplink nauji rajonai...
O jei žiūrėti į Savanorių galą - tai nebūtina ten gyventi (gal ir nėra kur). Bet nuo Naujamiesčio (nemaišyti su Naujininkais!), tikrai kur kas arčiau! O kadangi rajonas gana senas, ir su darželiais situacija kur kas geresnė. Mano draugė gyvena užmiestyje, bet toje pusėje, tai Naujamiestyje darželį gavo be jokių eilių, kyšių ir pan.
Asmeniškai man - Fabijoniškės - labai nykus betoninis rajonas....

man ten pradzioj butu kur apsistoti kol susirasciau pastovia vieta ir siaip man tas rajonas gerai pazistamas,nes studiju metais ten gyvenau,nors gyvenus ilga laika ir naujamiestyje.na,ziuresiu kaip rytoj pavyks telefoninis pokalbis ir ziuresiu ka toliau daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 03, 22:42)
man ten pradzioj butu kur apsistoti kol susirasciau pastovia vieta ir siaip man tas rajonas gerai pazistamas,nes studiju metais ten gyvenau,nors gyvenus ilga laika ir naujamiestyje.na,ziuresiu kaip rytoj pavyks telefoninis pokalbis ir ziuresiu ka toliau daryti  smile.gif

tikrai pritariu -paskambink drinks_cheers.gif O jei jau darbdaviai įsižeis dėl to kad pasiteiravai atlyginimo, žinodami kad tu nevilnietė ir tau yra toli važiuot, nežinant net ar darbas atitinka tavo lūkesčius, tai manu jų supratingumas lygus 0. Blogesnis variantas jei buvo įpareigota administratorė tave pakviesti į pokalbį... Tada algos ji jau tikrai nežinoti gali...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darausra: 04 spalio 2010 - 08:07
QUOTE(darausra @ 2010 10 04, 09:01)
tikrai pritariu -paskambink  drinks_cheers.gif O jei jau darbdaviai įsižeis dėl to kad pasiteiravai atlyginimo, žinodami kad tu nevilnietė ir tau yra toli važiuot, nežinant net ar darbas atitinka tavo lūkesčius, tai manu jų supratingumas lygus 0. Blogesnis variantas jei buvo įpareigota administratorė tave pakviesti į pokalbį... Tada algos ji jau tikrai nežinoti gali...sad.gif

tai vat mergaites atlyginimas apie 1000lt,man ne pro kur,sake siuo metu daugiau pasiulyti negali,o man tiek ryskiai per mazai.tai vat lauksiu kitu pasiulymu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man šiandien pokalbis, o aš sergu sad.gif Sergam visa šeima doh.gif Eisiu su užgulta nosim, skaudančia gerkle, plyštančia galva ir temperatūra blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 04 spalio 2010 - 09:15
QUOTE(dontstop @ 2010 10 04, 10:15)
Sveikos  4u.gif

Man šiandien pokalbis, o aš sergu  sad.gif Sergam visa šeima  doh.gif  Eisiu su užgulta nosim, skaudančia gerkle, plyštančia galva ir temperatūra  blink.gif

Oj kaip nefaina unsure.gif sekmes 4u.gif

siandien koki skelbima radau blink.gif http://www.dirbu.lt/...s_darbas/69308/
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 04, 08:48)
tai vat mergaites atlyginimas apie 1000lt,man ne pro kur,sake siuo metu daugiau pasiulyti negali,o man tiek ryskiai per mazai.tai vat lauksiu kitu pasiulymu  ax.gif

Nu va... Dabar bet žinosi ko atsisakei, ir negrauši savęs abejonėmis kad gal reikėjo nuvažiuoti... smile.gif O kaip suregavo kai paskambinai ir paklausei?

QUOTE(dontstop @ 2010 10 04, 09:15)
Sveikos  4u.gif

Man šiandien pokalbis, o aš sergu  sad.gif Sergam visa šeima  doh.gif  Eisiu su užgulta nosim, skaudančia gerkle, plyštančia galva ir temperatūra  blink.gif

Vargšiukė, Linkiu sėkmės.

Man šiandien irgi teks važiuot į Kauną...
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2010 10 04, 10:23)
Nu va... Dabar bet žinosi ko atsisakei, ir negrauši savęs abejonėmis kad gal reikėjo nuvažiuoti... smile.gif O kaip suregavo kai paskambinai ir paklausei?

sureagavo labai normaliai,jokio isizeidimo nepastebejau,gal tik nusivyle,kad uzsiprasiau per daug nei siulo,siaip mandagiai pasikalbejom.
Papildyta:
QUOTE(darausra @ 2010 10 04, 10:23)
Man šiandien irgi teks važiuot į Kauną...

sekmes ir tau siandien, tikekis geriausio 4u.gif
Papildyta:
Sveikos  4u.gif

ojj kaip nefaina,bet gal darba gausi-atsipirks viskas tada bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(viske @ 2010 10 04, 10:17)

man tai ziauru blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 10 04, 09:17)

Man galvoj netelpa, kaip galima savo vaiką atiduot, po 9 mėnesių laukimo. Kita klausimo pusė, ar pas mus tai legalu?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 10 04, 10:00)
Man galvoj netelpa, kaip galima savo vaiką atiduot, po 9 mėnesių laukimo. Kita klausimo pusė, ar pas mus tai legalu?

Juk yra ir tokiu kuriom ranka nesudreba i konteineri nunest kartu su siukslem verysad.gif o kad nelegalu tai faktas, bet...
Atsakyti

Nesirk 4u.gif sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti

Labas Rytas 4u.gif
As jau po pokalbio ax.gif mano kaip ir svajoniu darbas.... rolleyes.gif administratore grozio salone SPA ax.gif , bet....isvardino, kad darbo labai daug, dirbti po 12 val., net ir sestadieniais iki 15 val., ir tiesiai sviesiai pasake, kad dabar visur sunku ir naudojasi ta krize, moketu tik 700/800 lt. i rankas doh.gif norejau paklausti, tai kiek valytojos tada gauna smile.gif
Pasakiau tiesiai sviesiai, kad uz tiek as nepragyvensiu ir, kad mano vyras man moka kur kas daugiau biggrin.gif
Tai va....liudna....reikia, gal savo koki versliuka galvotis rolleyes.gif
SEkmes beieskancioms ir sveikatos sergancioms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti