Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 10, 20:23)
Tai faktas, tiesiog retai pasitaikantys tokie darbdaviai. Yra mano kaim keletas kabliuku, bus matyti  smile.gif O gal tiesiog jau as nesitikejau. Zodziu, kai kazkas paaiskes, prasysiu smile.gif Idomu kaip rytoj seksis  smile.gif

didziules sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
Labas (saulėtas) rytas! mirksiukas.gif
Gavau pagaliau ir aš kvietimą į darbo pokalbį, kaip čia jau kalbėta - el. paštu irgi biggrin.gif Bet darbdavys rimtas, tai, matyt, šiais laikais jau nieko turėtų nestebinti kvietimas į darbo pokalbį internetu biggrin.gif Dar pokalbis ne šiandieną, bet jau drebu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau gavau keletą kvietimų į pokalbį paštu, baigiu priprasti biggrin.gif Bet va šiandien gavau į paštą krūvą uždavinių, ką reiktų padaryti prieš pokalbį, tada žiūrės, ar gerai padariau, gal kvies, gal ne .. Kažkaip man tai labai nepatinka g.gif Labai abejojau, ar verta atsiliepti pagal tą skelbimą, nes jau vien skelbimo tekstas sukėlė įtarimų, o dabar tai išvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 11, 11:40)
Aš jau gavau keletą kvietimų į pokalbį paštu, baigiu priprasti  biggrin.gif  Bet va šiandien gavau į paštą krūvą uždavinių, ką reiktų padaryti prieš pokalbį, tada žiūrės, ar gerai padariau, gal kvies, gal ne .. Kažkaip man tai labai nepatinka  g.gif  Labai abejojau, ar verta atsiliepti pagal tą skelbimą, nes jau vien skelbimo tekstas sukėlė įtarimų, o dabar tai išvis  g.gif

ka pvz reik padaryt??
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 10 11, 11:42)
ka pvz reik padaryt??

Užduotys maždaug tokios: padaryti prezentaciją, išversti tekstą, surinkti info apie gamintoją, sukurti reklaminį tekstą ir pan
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 11, 11:52)
Užduotys maždaug tokios: padaryti prezentaciją, išversti tekstą, surinkti info apie gamintoją, sukurti reklaminį tekstą ir pan

Šiaip jau užduotys - tai visai normalu. Nesuprantu, kodėl stebitės smile.gif
O dėl skelbimo, kodėl jis Jums keistas pasirodė? Apie įmonę informacija kokia?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 11, 12:04)
Šiaip jau užduotys - tai visai normalu. Nesuprantu, kodėl stebitės smile.gif
O dėl skelbimo, kodėl jis Jums keistas pasirodė? Apie įmonę informacija kokia?

Stebiuosi, kad tokias užduotis duoda laiške, o ne per pokalbį g.gif Apie įmonę informacijos jokios, kaip ir apie darbo pobūdį labai miglotai
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 11, 10:14)
Stebiuosi, kad tokias užduotis duoda laiške, o ne per pokalbį  g.gif Apie įmonę informacijos jokios, kaip ir apie darbo pobūdį labai miglotai

nežinau, kaip konkrečiai jūsų atveju, bet man irgi yra taip buvę, kad davė užduotį dar iki pokalbio. Atsiuntė e-mailą su užduotim, ir sakė padaryt per savaitę. Nors man buvo žinoma ir įmonė ir pobūdis darbo, jei to nežinočiau, gal irgi įtartinai atrodytų, manau pirma pasiskambinčiau ir pasiklausčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 11, 12:14)
Stebiuosi, kad tokias užduotis duoda laiške, o ne per pokalbį  g.gif Apie įmonę informacijos jokios, kaip ir apie darbo pobūdį labai miglotai

O Jūs dar net nebuvot susitikę? Tada šiek tiek keista.
Dažniau užduotys duodamos jau po pokalbio smile.gif
Atsakyti
Nezinau kaip jusu atveju, bet man viena karta atsiunte tekstuka apie Mcdonalds, padaryti santrauka, pravargau 2 val ir dingo kaip i vandeni "darbdavys" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 11, 13:13)
O Jūs dar net nebuvot susitikę? Tada šiek tiek keista.
Dažniau užduotys duodamos jau po pokalbio smile.gif

Vat ir aš apie ką, pokalbio metu užduotys nenustebintų unsure.gif

QUOTE(loja5 @ 2010 10 11, 13:19)
Nezinau kaip jusu atveju, bet man viena karta atsiunte tekstuka apie Mcdonalds, padaryti santrauka, pravargau 2 val ir dingo kaip i vandeni "darbdavys" lotuliukas.gif

Visaip būna, ai, nevargsiu cool.gif

Ryt einu į pokalbį dėl darbo pagal specialybę, šito darbo noriu labiausiai rolleyes.gif Pliusas yra tame, kad jie šiaip neieško darbuotojų šiuo metu, taigi jokios atrankos ir konkursų nėra, bet jei nepatiksiu, vis tiek gali nepriimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 11, 11:40)
Aš jau gavau keletą kvietimų į pokalbį paštu, baigiu priprasti  biggrin.gif  Bet va šiandien gavau į paštą krūvą uždavinių, ką reiktų padaryti prieš pokalbį, tada žiūrės, ar gerai padariau, gal kvies, gal ne .. Kažkaip man tai labai nepatinka  g.gif  Labai abejojau, ar verta atsiliepti pagal tą skelbimą, nes jau vien skelbimo tekstas sukėlė įtarimų, o dabar tai išvis  g.gif

o kokia tavo specialybe? kad reikia darbu padaryti pries pokalbi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 10 11, 13:35)
Vat ir aš apie ką, pokalbio metu užduotys nenustebintų unsure.gif
Visaip būna, ai, nevargsiu  cool.gif

Ryt einu į pokalbį dėl darbo pagal specialybę, šito darbo noriu labiausiai rolleyes.gif Pliusas yra tame, kad jie šiaip neieško darbuotojų šiuo metu, taigi jokios atrankos ir konkursų nėra, bet jei nepatiksiu, vis tiek gali nepriimti  ax.gif

bet tai pirma kart girdziu, kad uzduoda uzduotis. as tai suprantu tai kad pasirenka g.gif pokalbio metu geriausia zmogu ir jam uzduoda uzduoti kad padarytu kazka o paskui jau galvoja.
Atsakyti