QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 11, 20:05)
Prieš keletą metų, pavyzdžiui, man po pokalbio per kelias dienas liepė padaryti tokią užduotį: aprašyti popieriaus ir kartono pramonę Lietuvoje, pagrindinius gamintojus, tendencijas, eksporto/importo rinkas. Darbas užėmė kelis puslapius, pasėdėti prie interneto reikėjo

Aišku, tokiu atveju tai tikrai kažkas galėjo kaimyno prašyt, kaip Jūs sakot, bet ką jau padarysi
O su psichologiniais testais labai sukčiauti net ir nevertėtų. Ten nėra gerų ar blogų atsakymų, o labiau parodo stipriąsias ir silpnąsias puses, kokį vaidmenį komandoje žmogus linkęs užimti, kas jį motyvuoja. Aišku, tam tikrus niuansus žinant galima koreguoti
aš tai nepasitikėčiau tuo kaimynu

kažkaip jau nuo mokyklos laikų esu įsitikinus, kad geriau kitų neprašyt užduotis daryt už tave, nebent tikrai žinai, kad žmogus išmano. Pati visada geriausiai padarai, ypač jei pagal savo specialybę ir jei stengies:) O dėl psichologinių tai žinoma, kad blogų atsakymų nėr, čia jau kas be ko..
QUOTE(Keiti @ 2010 10 11, 20:52)
Aš galvoju, kai paklausa neatitinka pasiūlos - tai prasideda ir kvietimai į pokalbius el.paštu ir užduotys visokios, reikia su tuo susitaikyti, matyt
man tai užduotį davė pirmą kartą dar prieš krizę. Tiesiog tokia tvarka pas juos. Atsiunčia užduotį, jei padarau, kviečia į pokalbį. Aš nepadariau, tai po savaitės pasiskambino patys paklaust, ar nedomina ar kaip