Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

Aš galvoju, kad gal dar geriau, kad čia mane priėmė, nes ten mane rekomendavo vienas žmogus ir jis pats ten dirba,tai paskui reikėtų labai blogai jaustis, jeigu greitai nesiadaptuočiau ar pan. O dabar laukia darbas, kurio tikrai norėjau pagal spec., darbo laikas tinkamas suderinti darželius, savaitgaliai dirbti nereikės, dabar telieka tikėtis, kad bus dar ir įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 10 15, 15:23)
KAS PER DARBELIS KAD TAIP PAVARGAI ? mirksiukas.gif  4u.gif As jau irgi pirmaja savo savaitele atidirbau  thumbup.gif

prekybcentrio valytoja...visa laika dirbus sedima darba dabar darbas ant koju visa diena tai vakarais tik ausys ir plaukai neskauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 10 18, 17:00)
prekybcentrio valytoja...visa laika dirbus sedima darba dabar darbas ant koju visa diena tai vakarais tik ausys ir plaukai neskauda lotuliukas.gif

Na, kol įprasit, tai tikrai manau, kad labai sunku bus, bet prie kiekvieno darbo reikia prisitaikyti ir tada tas nuovargis tampa nebe toks nepakeliamas.
Atsakyti
Atejau mergaitem palinketi daug sekmes ir nenuleisti ranku 4u.gif siandien mano pirmoji diena darbe buvo smile.gif tikiu kad ir jus rasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 10 18, 11:04)
Sveikos,

Pagaliau sveikinkit mane smile.gif Gavau darbelį, nuo pirmadienio pradedu smile.gif Jėga smile.gif Dar pati netikiu smile.gif bigsmile.gif

LIUKS 4u.gif 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 10 18, 13:11)
Aš dar ilgai būsiu temoje  4u.gif Nes paieškas kol kas galima sakyti atidėjau, vaikas vis serga ..

Merginos, norit bajerį, gavau pakvietimą į pokalbį sms žinute  bigsmile.gif  Ne nu ar tik man taip "sekasi", tai per paštą kviečia, tai per pokalbį telefonu jau darbina, tai kažkokias užduotis siunčia, na vis užsiraunu ant šaraškinų  doh.gif  unsure.gif

Nereiketu stebetis, as vykdziau ana savaite ir siandie natrankas. Tai gavau i pasta, i telefona zinuciu, sulaukiau skambuciu 7val ryto,sekmadieni !! Sms parasytu apie 23val. Tai nelabai likau supratus, ar man db jeim perskambinti nakti,ar kaip??
Bet paskui pagalvojau, gal zmonem ypac reikia darbo,ir jei isbando visas galimybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 18 spalio 2010 - 16:33
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 18, 17:32)

Bet paskui pagalvojau, gal zmonem ypac reikia darbo,ir jei isbando visas galimybes.

Taip, bet tai kur zmogiskumas naktim ir savaitgalio ankstyvais rytais del darbo skambineti blink.gif

giedre_giee saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 10 18, 17:27)
Atejau mergaitem palinketi daug sekmes ir nenuleisti ranku  4u.gif  siandien mano pirmoji diena darbe buvo  smile.gif  tikiu kad ir jus rasit  4u.gif

Na, ir kaip nuotaikos? Aš bijau tos pirmosios dienos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 10 18, 17:36)
Taip, bet tai kur zmogiskumas naktim ir savaitgalio ankstyvais rytais del darbo skambineti blink.gif

giedre_giee saunu thumbup.gif

Pati firma dirba ir savaitgaliais. Tai matyt pamane,kad visas personalas irgi lotuliukas.gif
Siaip man netrugdo, bet uz sekmadienio skambuti, tai galeciau bumtelt, nes dukra pazadino,,ir buvo po miego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 10 18, 17:46)
Na, ir kaip nuotaikos? Aš bijau tos pirmosios dienos doh.gif  biggrin.gif

kol kas labai faina smile.gif dabar mokymai vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciukas555 @ 2010 10 16, 17:40)
man ir bet koks tikru, kad tik as jam tikciau, nes jauciuosi tokia neveksla ir nezn ar as izvis gausiu koki darba, nes tokiu kaip as niekas nenori... 

nieko nėra blogiau kaip artimų žmonių nepalaikymas ir nuvertinimas ieškant darbo.Bet aukščiau galvą 4u.gif

QUOTE(LauGėlė @ 2010 10 17, 18:06)

pritariu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 10 18, 11:04)
Sveikos,

Pagaliau sveikinkit mane smile.gif Gavau darbelį, nuo pirmadienio pradedu smile.gif Jėga smile.gif Dar pati netikiu smile.gif bigsmile.gif

Sveikinimai clap.gif
Atsakyti
Labai nuosirdziai sveikinu, kas radote darbukus thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Nepamirskit musu ir uzsukit pasipasakoti, kaip sekasi, juk labai idomu mirksiukas.gif

As ir ieskanciuju rate rolleyes.gif nenoriu bet kokio darbo schmoll.gif ir nenoriu jokio minimumo, tikra nesamone unsure.gif
Reikia gero darbo !!! thumbup.gif su gera alga biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti