Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 25 tema

Apklausa: Kuri antrojo plano herojė jūsų mylimiausia? (47 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir as parbegau spejau, spejau 4u.gif , o kaip fainai tema moterim as uz Alisa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 17:17)
Nu *** jūsų paklausiau tai visai susnervijau, bo mano laikais irgi grodavo rusiškas popsas, bet aš dar ir SUPRASDAVAU  viską, (belyje rozy, belyje rozy.... cool.gif ) šakės nu tikrai jau tas mano amžius garbingas darosi, tik aš pati to nesuprantu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nubėgau pažiūrėt kiek tamstai metų mirksiukas.gif
Jau grįžau...nesinervink...dar 10 metų ir jagodka opiat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 27 rugsėjo 2010 - 15:24

Sveikos 4u.gif

Su tokiais jūsų tempais stačiai mission impossible susekti visus jūsų plepesius doh.gif biggrin.gif Daugiau nei dvi savaites nebuvau namie ir prie kompo, tai per tą laiką sugebėjot 4 temas pripliurpt blink.gif Įtariu nelabai rasiu laiko jas visas perskaityti rolleyes.gif Anyway, grįžau jau, esu vėl su ryšiu, nes toje mano miško tremtyje internetas buvo labai tolimas ir nepasiekiamas dalykas biggrin.gif Ale už tai pailsėjau nuo tos velnio dėžės neblogai cool.gif

Faini nauji namai ir dar moterytėms nuostabiosioms skirti wub.gif Balsavau už Andželą tongue.gif nes man ji pati mieliausia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 27 rugsėjo 2010 - 15:24
QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 16:17)
Nu *** jūsų paklausiau tai visai susnervijau, bo mano laikais irgi grodavo rusiškas popsas, bet aš dar ir SUPRASDAVAU  viską, (belyje rozy, belyje rozy.... cool.gif ) šakės nu tikrai jau tas mano amžius garbingas darosi, tik aš pati to nesuprantu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip cia suprast ka ir as jau senstu? Ruki verx superine grupe buvo, diskanuose tik ir leisdavo biggrin.gif
Atsakyti
Na ir plepumas biggrin.gif
Balsavau uz Alisa.. smile.gif
Ziuriu ligoniu sarasas tik ilgeja ilgeja drinks_cheers.gif Smagu..
O as pasveikau manau.. ax.gif Kazkaip ilendu senu papratimu i tema.. bet jau niekas nebeverda.. ax.gif Perdegiau matyt kuriam laikui.. idomu kaip ilgam g.gif
Atsakyti
Laba, ačiū už naują temą 4u.gif Kitam kartui, nes šiandien nebespėjau doh.gif - aš Team Edward
Šiandien mane Saulėlydis mokykloj persekiojo biggrin.gif Stoviu valgykloj, ir prieš mane koks septinkokas maždaug, ir kažkaip pasižiūriu į kuprinę, o ant jos užrašas: The Twilight Saga: New Moon biggrin.gif Paskui per pamoką sėdžiu, atsisuku kažko ten paklaust klasioko, žiūriu tušinis Jaunaties blink.gif Nu toks juokas paėmė biggrin.gif Pasirodo ne vien moteriška lytis mėgsta Twilight biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 16:27)
kaip cia suprast ka ir as jau senstu? Ruki verx superine grupe buvo, diskanuose tik ir leisdavo  biggrin.gif

Mano jaunystes laikais (net pati susimasciau, kad tai parasiau) dar Ivanuski International labai populiarus buvo... "Tapolinij puch... " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 17:27)
kaip cia suprast ka ir as jau senstu? Ruki verx superine grupe buvo, diskanuose tik ir leisdavo  biggrin.gif

Sensti sensti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 15:27)

Matai, nesigilinau perdaug niekad, bet kai *** ateina darbintis megičkos kurios gimė kai aš mokyklą baigiau, tai tadu kažkaip susimastai unsure.gif biggrin.gif . O dar čia prasideda mano vaikystėj rusiška muzika grojo ir pn. Tai ir susimąstai. ***.
Ai metų tiek kiek jautiesi, o jaučiuosi aš puikiai, vat. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 16:30)
Mano jaunystes laikais (net pati susimasciau, kad tai parasiau) dar Ivanuski International labai populiarus buvo...  "Tapolinij puch... " biggrin.gif

jo jo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 17:30)
Mano jaunystes laikais (net pati susimasciau, kad tai parasiau) dar Ivanuski International labai populiarus buvo...  "Tapolinij puch... " biggrin.gif

Aš supratau, kad esu čia jauniausia mirksiukas.gif
Mano jaunystės laikais buvo "ABBA" ir "Boney M" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 15:30)

Čia jau studentavimo laikų muzika.
Jaunystė tai laskovyj mauj, kaip rusiškai rašyti lietuviškom raidėm g.gif nesigauna man. Po to buvo karmen, bet čia jau vėliau, o kas dar ??... neprisimenu. Nu va jau ir sklerozė kabinasi. lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 27, 15:30)
Sensti sensti  tongue.gif  biggrin.gif

Nu žinoma negi paguosi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 27 rugsėjo 2010 - 15:35