Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 25 tema

Apklausa: Kuri antrojo plano herojė jūsų mylimiausia? (47 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
praeitos temos PLEPIU TOP 10

Arti 125
Daiva41 74
petrike 58
style 47
uzsispyrele27 44
Nika89 34
Lamelaa 34
Žanė 29
egliosha 27
kosmanaftikiene 27
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 15:17)
Nu *** jūsų paklausiau tai visai susnervijau, bo mano laikais irgi grodavo rusiškas popsas, bet aš dar ir SUPRASDAVAU  viską, (belyje rozy, belyje rozy.... cool.gif )

vidna nie sudba vidna nie sudba
vidna niet liubvi vidna niet liubvi
vidna nadamnoj vidna nadamnoj
pasmiejalsia ty pasmiejalsia ty swoon.gif

kartą supratau, kodėl grįžus iš naktinio klubo namo, jau miegant su "vertaliotais" galvoj vis mintyse sukasi šis gabalas, kodėl niekas iš klubo repertuaro, o šiiiitas. taigi ***, taksi jis nuolatos grodavo, NUOLATOS.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 27, 15:32)
Aš supratau, kad esu čia jauniausia mirksiukas.gif
Mano jaunystės laikais buvo "ABBA" ir  "Boney M" lotuliukas.gif

Čia jau mano vaikystė biggrin.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 15:34)

kartą supratau, kodėl grįžus iš naktinio klubo namo, jau miegant su "vertaliotais" galvoj vis mintyse sukasi šis gabalas, kodėl niekas iš klubo repertuaro, o šiiiitas. taigi ***, taksi jis nuolatos grodavo, NUOLATOS....  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai vis su ivanuškų "tučiom" važiuodavau namo. Ai ir dar tokia Aliona Apina grodavo, bet ką ji dainavo g.gif kažką apie nelaimingą meilę VISADOS. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 27 rugsėjo 2010 - 15:38
Sveikos... Zane, thanks, kad manes su mano team'u nepamirsai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 16:34)

kartą supratau, kodėl grįžus iš naktinio klubo namo, jau miegant su "vertaliotais" galvoj vis mintyse sukasi šis gabalas, kodėl niekas iš klubo repertuaro, o šiiiitas. taigi ***, taksi jis nuolatos grodavo, NUOLATOS....  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 27, 16:32)
Aš supratau, kad esu čia jauniausia mirksiukas.gif
Mano jaunystės laikais buvo "ABBA" ir  "Boney M" lotuliukas.gif

Kartais diskotekose ir Boney M uzleisdavo, bet jau retokai... Ruki verch ir Ivanuski budavo pirmoj eilej... biggrin.gif

Ech... geri laikai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Andžela biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 15:41)
Kartais diskotekose ir Boney M uzleisdavo, bet jau retokai... Ruki verch ir Ivanuski budavo pirmoj eilej...  biggrin.gif

Ech... geri laikai buvo  biggrin.gif

kokiose diskotekose? mokykos? pas mus 2unlimited iš posuchos, o daugiau - metallica, aerosmith ir panašiai biggrin.gif gal todėl, kad mokykloj mokiaus tai laikais, kai buvome kątik iš rusų išsivadavę, tai apie rusišką muziką net kalbos negalėjo eit.
nu ok, galbūūūt univeros lakais kas nors vakarėlyje užleisdavo Kino. bet tai Kino yra Kino. ne maša daša internašinal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 15:34)
praeitos temos PLEPIU TOP 10
Arti 125
Daiva41 74
petrike 58
style 47
uzsispyrele27   44
Nika89 34
Lamelaa 34
Žanė 29
egliosha 27
kosmanaftikiene  27

Tai kad saket neplepiausiu topas bus.. doh.gif Tai as taip stengiausi plepet, kad tik i ta topa nepapulciau lotuliukas.gif
Vsio, dabar atsakingai pareiskiu, kad sitoj temoj bus ne daugiau kaip 25 mano parasytos zinutes..Zodz, i 2 puslapius 1 zinute g.gif Kaipnors susivaldysiu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 27 rugsėjo 2010 - 15:54
QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 16:49)
kokiose diskotekose? mokykos? pas mus 2unlimited iš posuchos, o daugiau - metallica, aerosmith ir panašiai biggrin.gif gal todėl, kad mokykloj mokiaus tai laikais, kai buvome kątik iš rusų išsivadavę, tai apie rusišką muziką net kalbos negalėjo eit.
nu ok, galbūūūt univeros lakais kas nors vakarėlyje užleisdavo Kino. bet tai Kino yra Kino. ne maša daša internašinal  lotuliukas.gif

As turbut i panasias diskotekas ejau kaip ir kosmanaftikiene g.gif biggrin.gif Kad ir kai su draugais susirinkdavom, irgi ta rusiska muzika leisdavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 09 27, 16:49)
Tai kad saket neplepiausiu topas bus.. doh.gif Tai as taip stengiausi plepet, kad tik i ta topa nepapulciau lotuliukas.gif
Vsio, dabar atsakingai pareiskiu, kad sitoj temoj bus ne daugiau kaip 25 mano parasytos zinutes..Zodz, i 2 puslapius 1 zinute  g.gif Kaipnors susivaldysiu ax.gif  ax.gif

uzpraitoj temoj apie tai kalbejom smile.gif o anoj skelbiau ir plepses ir tylianes, o sian manau uzteks tiks plepsiu idomesni rezultatai plepiu, nei tylianiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 16:56)
As turbut i panasias diskotekas ejau kaip ir kosmanaftikiene g.gif  biggrin.gif  Kad ir kai su draugais susirinkdavom, irgi ta rusiska muzika leisdavo...  g.gif

tai tikriausiai biggrin.gif kiemo chebra ir tuos pacius gabalus leisdavom kaip ir diskane smile.gif
Atsakyti
team Jacob new_russian.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 15:39)
kokiuoooose tu diskanuose lankeis?  ::  ::

swoon.gif taigi kulturkej!!! dvinacat vosemdesiat piat i dva nalia!!! bum bum bum dura duraj lotuliukas.gif ir visokiu kitokiu geriu grodavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ta ana tavo daina thumbup.gif laugh.gif vidna ne siudba i dabar dar padainuoju bigsmile.gif
QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 16:17)
Nu *** jūsų paklausiau tai visai susnervijau, bo mano laikais irgi grodavo rusiškas popsas, bet aš dar ir SUPRASDAVAU  viską, (belyje rozy, belyje rozy.... ) šakės nu tikrai jau tas mano amžius garbingas darosi, tik aš pati to nesuprantu.  ::  ::
Kam čia kočėlo reikia  ::

nu jau beluju rozu tai tikrai negrodavo... bet tikrai sita pesnia zinau
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 16:27)
kaip cia suprast ka ir as jau senstu? Ruki verx superine grupe buvo, diskanuose tik ir leisdavo  :

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 16:30)
Mano jaunystes laikais (net pati susimasciau, kad tai parasiau) dar Ivanuski International labai populiarus buvo...  "Tapolinij puch... " :

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jeeeee thumbup.gif gal kas turi kompakta ir nori man skype'u pasiust? lotuliukas.gif mb labai nepadekotu lotuliukas.gif
Atsakyti