praeitos temos PLEPIU TOP 10
Arti 125
Daiva41 74
petrike 58
style 47
uzsispyrele27 44
Nika89 34
Lamelaa 34
Žanė 29
egliosha 27
kosmanaftikiene 27
QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 15:17)
Nu *** jūsų paklausiau tai visai susnervijau, bo mano laikais irgi grodavo rusiškas popsas, bet aš dar ir SUPRASDAVAU viską, (belyje rozy, belyje rozy....
)

vidna nie sudba vidna nie sudba
vidna niet liubvi vidna niet liubvi
vidna nadamnoj vidna nadamnoj
pasmiejalsia ty pasmiejalsia ty

kartą supratau, kodėl grįžus iš naktinio klubo namo, jau miegant su "vertaliotais" galvoj vis mintyse sukasi šis gabalas, kodėl niekas iš klubo repertuaro, o šiiiitas. taigi ***, taksi jis nuolatos grodavo, NUOLATOS....

QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 27, 15:32)
Aš supratau, kad esu čia jauniausia
Mano jaunystės laikais buvo "ABBA" ir "Boney M"

Čia jau mano vaikystė

QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 15:34)
kartą supratau, kodėl grįžus iš naktinio klubo namo, jau miegant su "vertaliotais" galvoj vis mintyse sukasi šis gabalas, kodėl niekas iš klubo repertuaro, o šiiiitas. taigi ***, taksi jis nuolatos grodavo, NUOLATOS....

Aš tai vis su ivanuškų "tučiom" važiuodavau namo. Ai ir dar tokia Aliona Apina grodavo, bet ką ji dainavo

QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 16:34)

QUOTE(Daiva41 @ 2010 09 27, 16:32)
Aš supratau, kad esu čia jauniausia

Kartais diskotekose ir Boney M uzleisdavo, bet jau retokai... Ruki verch ir Ivanuski budavo pirmoj eilej...

Ech... geri laikai buvo

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 15:41)
Kartais diskotekose ir Boney M uzleisdavo, bet jau retokai... Ruki verch ir Ivanuski budavo pirmoj eilej...
Ech... geri laikai buvo

Ech... geri laikai buvo

kokiose diskotekose? mokykos? pas mus 2unlimited iš posuchos, o daugiau - metallica, aerosmith ir panašiai

nu ok, galbūūūt univeros lakais kas nors vakarėlyje užleisdavo Kino. bet tai Kino yra Kino. ne maša daša internašinal

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 15:34)
praeitos temos PLEPIU TOP 10
Arti 125
Daiva41 74
petrike 58
style 47
uzsispyrele27 44
Nika89 34
Lamelaa 34
Žanė 29
egliosha 27
kosmanaftikiene 27
Arti 125
Daiva41 74
petrike 58
style 47
uzsispyrele27 44
Nika89 34
Lamelaa 34
Žanė 29
egliosha 27
kosmanaftikiene 27
Tai kad saket neplepiausiu topas bus..

Vsio, dabar atsakingai pareiskiu, kad sitoj temoj bus ne daugiau kaip 25 mano parasytos zinutes..Zodz, i 2 puslapius 1 zinute

QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 16:49)
kokiose diskotekose? mokykos? pas mus 2unlimited iš posuchos, o daugiau - metallica, aerosmith ir panašiai
gal todėl, kad mokykloj mokiaus tai laikais, kai buvome kątik iš rusų išsivadavę, tai apie rusišką muziką net kalbos negalėjo eit.
nu ok, galbūūūt univeros lakais kas nors vakarėlyje užleisdavo Kino. bet tai Kino yra Kino. ne maša daša internašinal

As turbut i panasias diskotekas ejau kaip ir kosmanaftikiene

QUOTE(Arti @ 2010 09 27, 16:49)
Tai kad saket neplepiausiu topas bus..
Tai as taip stengiausi plepet, kad tik i ta topa nepapulciau
Vsio, dabar atsakingai pareiskiu, kad sitoj temoj bus ne daugiau kaip 25 mano parasytos zinutes..Zodz, i 2 puslapius 1 zinute
Kaipnors susivaldysiu

uzpraitoj temoj apie tai kalbejom

Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 16:56)
As turbut i panasias diskotekas ejau kaip ir kosmanaftikiene
Kad ir kai su draugais susirinkdavom, irgi ta rusiska muzika leisdavo... 

tai tikriausiai

team Jacob 
taigi kulturkej!!! dvinacat vosemdesiat piat i dva nalia!!! bum bum bum dura duraj
ir visokiu kitokiu geriu grodavo
ir ta ana tavo daina
vidna ne siudba i dabar dar padainuoju
nu jau beluju rozu tai tikrai negrodavo... bet tikrai sita pesnia zinau
jeeeee
gal kas turi kompakta ir nori man skype'u pasiust?
mb labai nepadekotu

QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 15:39)
kokiuoooose tu diskanuose lankeis? :: ::

QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 16:17)
Nu *** jūsų paklausiau tai visai susnervijau, bo mano laikais irgi grodavo rusiškas popsas, bet aš dar ir SUPRASDAVAU viską, (belyje rozy, belyje rozy.... ) šakės nu tikrai jau tas mano amžius garbingas darosi, tik aš pati to nesuprantu. :: ::
Kam čia kočėlo reikia ::
Kam čia kočėlo reikia ::
nu jau beluju rozu tai tikrai negrodavo... bet tikrai sita pesnia zinau
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 16:27)
kaip cia suprast ka ir as jau senstu? Ruki verx superine grupe buvo, diskanuose tik ir leisdavo :
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 27, 16:30)
Mano jaunystes laikais (net pati susimasciau, kad tai parasiau) dar Ivanuski International labai populiarus buvo... "Tapolinij puch... " :