Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 25 tema

Apklausa: Kuri antrojo plano herojė jūsų mylimiausia? (47 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jei jau jūs čia apie rusišką muziką prakalbot, tai va video, kur rusų šokių projekto dalyviai šoka pagal Saulėlydžio garso takelio muziką biggrin.gif
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Atsakyti
Nu man tai nepagal muzika jie soka..cia tokias letas dainas pasieme..sunku pagal jas statyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 09 27, 16:23)
Zane, cia tau laugh.gif nu sita net studiju metais plesdavau

nusišausiu blink.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 09 27, 16:26)
Zane grojo ir kitokios spice girls, eifels 65, backstreet boys

o, laimei nors tiek karsta.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Japoniene @ 2010 09 27, 16:46)
Va šita atsimenu vinis šokių buvo.  .
O šiaip aš pati tai ne megėja tokios muzikos,  aš Guns N' Roses klausydavau, Seal'o, Lenny Kravitz,o, Foje be abejo jazau nebeprisimenu kas čia dar patiko? 

londons goobye doh.gif lotuliukas.gif blogiiiis
guns n roses mano dievukai wub.gif

QUOTE(style @ 2010 09 27, 17:36)
Kalbat apie rusiska popsa???? Gal geriau nekalbam, nes tuoj ir as issibrauksiu 

Is rusisku galiu klausytis su malonumu MUMIJ TROLI ir ZEMFIROS, dar LENINGRAD prie progos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

šiaip: žinok tu žiaaauriai žiaaauriai panašiai rašai kaip mano kita internetinė draugė. nu viens prie vieno, kaip dvynės biggrin.gif užtat iškart pajaučiau bendrystę sielų lotuliukas.gif

QUOTE(donata222 @ 2010 09 27, 18:49)
Jei jau jūs čia apie rusišką muziką prakalbot, tai va video, kur rusų šokių projekto dalyviai šoka pagal Saulėlydžio garso takelio muziką biggrin.gif
http://www.youtube.c...layer_embedded#!

tatjana nafka mano favoritė dailiajame čiuožime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 09 27, 20:02)
nusišausiu  blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

ne ne, nesisauk dar, as taip tesinio laukiu laugh.gif
Atsakyti
Pasinešiau ant twilight'o muzikos:

My Webpage
dieviška šita
nuostabi
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 27, 20:34)

My Webpage

Va šita ir man labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai Saulelydzio garso takeliai thumbup.gif ypac patiko daina kur beisbola losia wub.gif ir ta daina kur Dasperis visus moke kovos meno wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 09 27, 20:59)
Man tai Saulelydzio garso takeliai  thumbup.gif  ypac patiko daina kur beisbola losia wub.gif ir ta daina kur Dasperis visus moke kovos meno wub.gif

tai šita:)
My Webpage
Atsakyti
GlamourUK Robertą pripažino geriausiai besirengiančiu britu
http://www.glamourma...image-number=25 clap_1.gif
Atsakyti
Skubu rašyti nors kažkiek, nes rytoj vėl kompą atims...
o jūs nesupyksite, jei rašysiu šiek tiek nuo pradžių? biggrin.gif

Prabėgo laimingi šešeri su puse metų. Renesmė stulbinamai greitai augo ir visus akino savo angelišku grožiu. Būdama beveik septynerių metų, o savo branda jau beveik siekdama septyniolika, Renesmė spindėte spindėjo: akys žibėjo vis įžvalgiau, plona porcelianinė oda švytėjo tubulumu, skuostai degte degė, grakščia figūra tik laibumu priminė savo mamą, ūgiu ją jau pusmetiks kaip lenkė. Renesmės ilgos kaštoninės garbanos krito stambiomis bangomis, o jai vejantis grobį plazdėjo tarsi pievų gėlės pakutentos švelnaus vėjo. Augdama ji vis mažiau medžiojo savo grobuoniškuoju būdu, dažniau kartu su Džeikobu jie lankė Čarlį, kur Sju, dabar jau tapusi Čarlio žmona, puikiai šeimininkavo. Galima sakyti, kad du grobuonys pamažėle grįžo prie žmogiškojo prado - tik įžengę į Svanų namus mėgavosi nosį kutenančiais aromatais, o paragavę Sju kulinarinių šedevrų jautė beveik tokį patį malonumą, kaip paprasti žmonės, susėdę prie gardžiai garuojančios šventinės vakarienės.

Čarlis jau trejus metus buvo vedęs Sju. Sunkiausia pastarojo meto akimirka jam buvo piršlybos. Nors Alisė tai matė savo vizijoje, ji (kaip sunku patikėti) sugebėjo tai išlaikyti paslaptyje nuo kitų ir neįsikišti, na, beveik. Ji tylomis padavė patį nuostabiausią piršlybų žiedelį Čarliui į rankas, vos tik jis, visas besinervinantis, susiruošė jo važiuoti į miestą. Ištaręs "kaip tu sužino..." mostelėjo ranka ir su dideliu palengvejimu atsiduso. O vakare, gardžiuodamasis maistu, tylomis padavė jį Sju. Išmintinga moteris ir taip viską suprato.
Šventė buvo kukli, labai skoninga ir (tai buvo didžiausia dovana Čarliui) - trumpa.

Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 27, 20:03)

čia beisbolo takelis - man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 27, 20:34)

My Webpage
dieviška šita
nuostabi
Papildyta:
My Webpage

vaje doh.gif as jau buvau pamirsus juos, nes seniau diena is dienos daugiau nieko neklausiau, twilight'o muzika buvo visur, telefone, winampe vien zo visur is kur gali sklisti muzika. db paklausiau ir vel uzkabino, sakes vel prasidea viskas is naujo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O Sju nebuvo kur kas vyresne? g.gif
Atsakyti