QUOTE(Thais @ 2010 11 20, 10:52)
vakar pasiemiau pora papildomu pamoku pavairuot Vilniuj...O JEZAU

Po visko grizau namo ir sakiau - neisiu as i jokius laikymus, nieko man nereikia...masinu milijonas, instruktorius sako - ir ten ne taip ir ten kitaip reik vaziuoti, vienu zodziu....
Nusiraminkite, turekite minty tai, kad instruktorius gali truputi per daug dramatizuoti, kad jus paimtumete dar kelias papildomas pamokas pas ji - juk jis nori-nenori yra finansiskai suinteresuotas, kad jus noretumete dar pasimokyti ir imti dar pamoku, todel gali pernelyg sureiksminti klaideles ir t.t., tikiu, kad jie turi savo sistema ir tiek.... Svarbiausia yra tik tai, kaip pati jauciates, jei jauciate, kad sugebesite suvaldyti automobili ir zinote ka ir kaip daryti ir kaip pasitaisyti, tada pirmyn ir neklausykite panikuojancio instruktoriaus, o pirma karta retai kas islaiko, tad tikrai siulau eiti numatyta diena ir isbandyti save, antra karta jau viskas bus aiskiau ir paprasciau, is savo patirties sakau, juk is trecio karto islaikiau
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 11 21, 12:34)
Is tikruju tai kazkodel yra taip,kad pas vienus daugiau islaikiusiu,pas kitus maziau.Kai E laikiau savaite regitros aikstelej tryniausi (laukiau vietos),tai pas viena egzaminuotoja beveik niekas neislaiko,per diena gal 1-2 arba ir nei vienas,o pas kita ir kokie 3-4 buna islaiko,ir velnias zino,nuo ko tai priklauso,juk kai laikai aiksteleje egzaminuotojas visiskai nesikisa,o butent aiksteleje visi susimauna (ir man ne kitaip buvo

).Egzaminuotojai visi geri sakyciau,nesiseileja ten aisku su visokiom svelnybem,bet ir nesukirtineja specialiai,nei apie viena nieko blogo negaliu pasakyti,bet vat yra kaip yra...
Visiskai jums pritariu, is mano 3 bandymu tikrai nebuvo nei vieno priesiskai nusiteikusio egzaminuotojo, visi trys skirtingi, bet gana normalus, geranoriski ir nepriekabus, manau, kad mitas apie pabaisas regitros egzaminuotojus yra ispustas

Kai laukiau savo trecio bandymo, kasoje stebejau jauna egzaminuotoja, kuris su sypsena priiminejo dokumentus, kiekvienam linkejo sekmes egzamine, nusiziurejau ji ir pagalvojau, ot kad man sitas kliutu ir ka jus manot - akurat, jis ateina ir kviecia mane, matyt priburiau sau ji

Tai isties buvo geranoriskas, teigiamos energetikos tai mane nuteike gerai, manau, kad pas ji tikrai daugiau islaikanciu nei pas kitus, jo linkiu ir kitoms merginoms