Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(eja @ 2010 11 19, 09:57)
O del laiko tai galiu pasakyti, kad pirmus du kartus laikiau geru laiku savaitgali, bet neislaikiau, trecia karta ejau gavusi artimiausia laika ir tiek, nekvarsindama galvos del laiko, nes instruktorius pasake- koks tau skirtumas sestadienis ar treciadienis - tu JAU vairuojanti! eik ir laikyk, ir islaikiau penktadieni ryte, kai turejo buti ir kamsciu ir furu ir pan., o man viskas ten beveik normaliai gavosi smile.gif

Va butent- pirmus du kartus laikiau sestadieni ir susimoviau tusciose gatvese doh.gif o trecia syki ketvirtadieni ir dar per liuti ir viska sbuvo liuks bigsmile.gif man irgi instruktorius pasake ta pati- tu jau vairuoji, tai nesuk galvos del tu sestadieniu drinks_cheers.gif

QUOTE(puffy_ @ 2010 11 20, 00:13)
islaikiau ir as pagaliau Klaipedoje is antro karto - pirma karta nesekmingai Tauragej bandziau  blush2.gif  bet jau geriau savam mieste  bigsmile.gif  istraukiau didziausia esancia regitroj universala ta ilga - bet nusprendziau isbandzius laikyt - ir man pavyko  thumbup.gif  esu euforijoj  bigsmile.gif  egzaminuotojas nebuvo auksinis - bet ir nebuvo pats blogiausias  ax.gif
sekmes laikancioms  4u.gif

as irgi su tuo ilgiausiu universalu islaikiau mirksiukas.gif man instruktorius sake, kad jis laimingas bigsmile.gif
Atsakyti
vakar pasiemiau pora papildomu pamoku pavairuot Vilniuj...O JEZAU mega_shok.gif Po visko grizau namo ir sakiau - neisiu as i jokius laikymus, nieko man nereikia...masinu milijonas, instruktorius sako - ir ten ne taip ir ten kitaip reik vaziuoti, vienu zodziu....
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2010 11 20, 08:17)
Va butent- pirmus du kartus laikiau sestadieni ir susimoviau tusciose gatvese  doh.gif o trecia syki ketvirtadieni ir dar per liuti ir viska sbuvo liuks  bigsmile.gif man irgi instruktorius pasake ta pati- tu jau vairuoji, tai nesuk galvos del tu sestadieniu  drinks_cheers.gif
as irgi su tuo ilgiausiu universalu islaikiau  mirksiukas.gif man instruktorius sake, kad jis laimingas  bigsmile.gif

as is tikro del to ir apsisprendziau laikyt, nes buvau skaicius kad laimingas bigsmile.gif pasakiau apie tai egzaminuotojui - tai jis sako - tas kieno sita masina atostogose - pas mane procentas islaikiusiu nera toks didelis kaip pas ji biggrin.gif pagazdino, bet vistiek laikiau - niekad nepamirsiu kaip kai aisktelej su tuo universalu dariau figuras, o grupele bachuriuku stovejo, ziurejo ir issizioje kazka komentavo juokdamiesi lotuliukas.gif gerai as ten su ta masina atrodziau- na bet svarbu atlikau viska ir i miesta isjudejom thumbup.gif ir gryzom bigsmile.gif instruktorius intriga iki pat galo laiko ir nesake ar islaikiau lotuliukas.gif tik islipes sako eik 49 sumoket ir fotkintis lotuliukas.gif apsiverkiau nuejus sumoket - man toks skaudulys tos teises buvo blush2.gif
Atsakyti
as ir turiu gruodzio 3d 16:00h,jei kas turi anksciau,galim keistis...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2010 11 20, 11:00)
...  pasakiau apie tai egzaminuotojui - tai jis sako - tas kieno sita masina atostogose - pas mane procentas islaikiusiu nera toks didelis kaip pas ji  biggrin.gif

Is tikruju tai kazkodel yra taip,kad pas vienus daugiau islaikiusiu,pas kitus maziau.Kai E laikiau savaite regitros aikstelej tryniausi (laukiau vietos),tai pas viena egzaminuotoja beveik niekas neislaiko,per diena gal 1-2 arba ir nei vienas,o pas kita ir kokie 3-4 buna islaiko,ir velnias zino,nuo ko tai priklauso,juk kai laikai aiksteleje egzaminuotojas visiskai nesikisa,o butent aiksteleje visi susimauna (ir man ne kitaip buvo blush2.gif ).Egzaminuotojai visi geri sakyciau,nesiseileja ten aisku su visokiom svelnybem,bet ir nesukirtineja specialiai,nei apie viena nieko blogo negaliu pasakyti,bet vat yra kaip yra...
Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2010 11 20, 10:52)
vakar pasiemiau pora papildomu pamoku pavairuot Vilniuj...O JEZAU mega_shok.gif  Po visko grizau namo ir sakiau - neisiu as i jokius laikymus, nieko man nereikia...masinu milijonas, instruktorius sako - ir ten ne taip ir ten kitaip reik vaziuoti, vienu zodziu....

Nusiraminkite, turekite minty tai, kad instruktorius gali truputi per daug dramatizuoti, kad jus paimtumete dar kelias papildomas pamokas pas ji - juk jis nori-nenori yra finansiskai suinteresuotas, kad jus noretumete dar pasimokyti ir imti dar pamoku, todel gali pernelyg sureiksminti klaideles ir t.t., tikiu, kad jie turi savo sistema ir tiek.... Svarbiausia yra tik tai, kaip pati jauciates, jei jauciate, kad sugebesite suvaldyti automobili ir zinote ka ir kaip daryti ir kaip pasitaisyti, tada pirmyn ir neklausykite panikuojancio instruktoriaus, o pirma karta retai kas islaiko, tad tikrai siulau eiti numatyta diena ir isbandyti save, antra karta jau viskas bus aiskiau ir paprasciau, is savo patirties sakau, juk is trecio karto islaikiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 11 21, 12:34)
Is tikruju tai kazkodel yra taip,kad pas vienus daugiau islaikiusiu,pas kitus maziau.Kai E laikiau savaite regitros aikstelej tryniausi (laukiau vietos),tai pas viena egzaminuotoja beveik niekas neislaiko,per diena gal 1-2 arba ir nei vienas,o pas kita ir kokie 3-4 buna islaiko,ir velnias zino,nuo ko tai priklauso,juk kai laikai aiksteleje egzaminuotojas visiskai nesikisa,o butent aiksteleje visi susimauna (ir man ne kitaip buvo blush2.gif ).Egzaminuotojai visi geri sakyciau,nesiseileja ten aisku su visokiom svelnybem,bet ir nesukirtineja specialiai,nei apie viena nieko blogo negaliu pasakyti,bet vat yra kaip yra...

Visiskai jums pritariu, is mano 3 bandymu tikrai nebuvo nei vieno priesiskai nusiteikusio egzaminuotojo, visi trys skirtingi, bet gana normalus, geranoriski ir nepriekabus, manau, kad mitas apie pabaisas regitros egzaminuotojus yra ispustas smile.gif Kai laukiau savo trecio bandymo, kasoje stebejau jauna egzaminuotoja, kuris su sypsena priiminejo dokumentus, kiekvienam linkejo sekmes egzamine, nusiziurejau ji ir pagalvojau, ot kad man sitas kliutu ir ka jus manot - akurat, jis ateina ir kviecia mane, matyt priburiau sau ji ax.gif Tai isties buvo geranoriskas, teigiamos energetikos tai mane nuteike gerai, manau, kad pas ji tikrai daugiau islaikanciu nei pas kitus, jo linkiu ir kitoms merginoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 11 21, 12:34)

Šiaip visko teko girdėti, bet kai aš laukiau egzamino valandą: buvo toks senyvo amžiaus egzaminuotojas. Tai jis kai praeidavo pro laukiančiųjų salę, visus nužvelgdavo, piktu žvilgsniu ( gal man tik pasirodė, kad piktas, nes raukšlės ant kaktos ty pykčio raukšlės ) ir nueidavo į egzaminuotojų kambariuką. Paskui išėjo ir pakvietė vaikinuką. Tasai priėjęs pasisveikino, o egzaminuotas tik atkirto einam...
Nežinau, kaip jis bendrauja mašinoje, bet manau širdį atveria...
Atsakyti
mano egzaminatorius buvo toks aukstas,stambokas,usuotas,apie 45 metu.Vilniuje laikiau.nezinau,normalus toks.
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2010 11 21, 17:34)
Šiaip visko teko girdėti, bet kai aš laukiau egzamino valandą: buvo toks senyvo amžiaus egzaminuotojas. Tai jis kai praeidavo pro laukiančiųjų salę, visus nužvelgdavo, piktu žvilgsniu ( gal man tik pasirodė, kad piktas, nes raukšlės ant kaktos ty pykčio raukšlės ) ir nueidavo į egzaminuotojų kambariuką. Paskui išėjo ir pakvietė vaikinuką. Tasai priėjęs pasisveikino, o egzaminuotas tik atkirto einam...
Nežinau, kaip jis bendrauja mašinoje, bet manau širdį atveria...

Rauksles ant kaktos nebutinai pykcio rauksles,kai pradejau dirbti uz vairo pas mane labai greitai irgi tokios atsirado,ir gana gilios-nuo saules biggrin.gif Ne visi jie ten kalbus,nesiseileja,kaip sakiau,bet ir ne blogi,supranta jie ir ta egzamino stresa,ir baimes,o isvaizda nelabai ka reiskia is tikruju (kaip paaiskeja su zmogum is arciau susipazinus smile.gif ) Buvo toks vienas jaunas ir labai labai piktas,rekiantis taip kad atrodo susprogs tuoj is pykcio,nieks pas ji neislaikydavo,isterikas toks,bet jis dabar dekretinese sedi (jau kazkur virs metu),tai kol kas Vilniaus regitroj ramu,vieni gerieciai dirba smile.gif
Atsakyti
4u.gif biški ne toj temoj parašiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 23 lapkričio 2010 - 09:44
Sakykite, kiek kainuoja dabar laikytis teises registroj turiu galvoj ir teorija ir vaziavima?Ir kai issilaikai dar teises 49 lt. jei jau islaikai g.gif
Ir dar vienas klausimas pirma karta egzamino vaziuojama laikyti su isntruktoriumu, o jei is pirmo neislaikai, visus kitus jau vienas eini i regitra?
Dekui kas atsakys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 28, 21:04)
Sakykite, kiek kainuoja dabar laikytis teises registroj turiu galvoj ir teorija ir vaziavima?Ir kai issilaikai dar teises 49 lt. jei jau islaikai g.gif
Ir dar vienas klausimas pirma karta egzamino vaziuojama laikyti su isntruktoriumu, o jei is pirmo neislaikai, visus kitus jau vienas eini i regitra?
Dekui kas atsakys drinks_cheers.gif

siaip jau i egza instruktorius nevaziuoja. nebent pats to nori arba mokykloj yra tokia praktika. Instruktoriaus pareigos baigesi, kai jis pasirase popierius. Mes po to tik susiskambinom ir aptarem kaip sekesi.
Atsakyti