QUOTE(pinac @ 2010 12 10, 10:31)
Sveikos, as norejau pasklausti del pavaru perjunginejimo. Vairuoju neblogai, bet is pirmo karto neislaikiau, blogai perjunginejau pavaras, is 4 vis i 1 pataikydavau, na nenoriu bedas uzkrauti ant streso, bet yra kaip yra, todel noreciau patikslinti ar gerai viska darau Regitroj
Pvz.VW Golf atbuline jungiasi kaip pirma - i kaire ir i prieki
antra - atgal, trecia - i prieki du kartus, o ketvirta i desine ir i apacia.
o jeigu noriu is antros i pirma, ir trecios i antra is ketvirtos i trecia?
is antros ir pirma - i prieki ar per neutraline ja ijungti?
is trecios i antra - gazinti svirti i neutraline, i kaire ir atgal?
is ketvirtos i trecia - i prieki (o as tikriausiai dariau i neutraline, i kaire ir i virsu

)
Mokykloje visda dariau puikiai, net negalvodama, rankos ir kojos dare, bet supratau kad reikia dar ir galvoti kur i ka daryti.
Aciu.
Per egzamina man pasitaike Astra, ten atbulinis jungiasi i desine ir i apacia (nors instruktoriaus Astroje buvo i kaire ir i prieki (paspaudus ta knopke:))
Man atrodo, kad tu per daug i kaire jungi, todel tau isijungia pirmas begis; lengvai ijunk neutraline ir i virsu, jei matai, kad kazkas trukdo jungtis, reiskia i pirma varai, kai mokiaus man karteli taip pasitaike,

tai man instruktorius paaiskino, jei jauciu nors koki pasipriesinima, vadinas jau ne cia taikau

tikiuosi supratai,ka parasiau
Uz Regitros ribu visada vaziavau 4 begiu, kai vaziavome su instruktoriumi ir per agzamina, o paskui atitinkamai mazinau