Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(gitulia @ 2011 01 08, 20:07)
Ne as is mazeikiu, nebent pastu atsiustum  biggrin.gif  Bet manau atsiras ir kaune pagelbeti galinciu mamu. O del visu skalbikliu cia grynai jusu reikalas, jei patinka ir tinka, tai ir naudokit. Zinokit as paskutiniu metu net vilnoniu kelnyciu nebelanolizuoju, numezgu ir maunu ir laiko mums viskas puikiai.  mirksiukas.gif

Na, jei neatsiras Kauniečių, gausiu jums siųst, jei sutiksit biggrin.gif Pati nesusitvarkysiu, nemezgėja ir nesiuvėja iš prigimties.... muzikantė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 08, 20:42)
perskaičiau blogą apie sauskelnių skalbimą ir  ax.gif .....kaitalioju skalbiklius ir tarp jų tikrai neretai skalbių ūkinio muilo drožlėm, bet va pirmą kart sužinojau,kad jos padengia sauskelnę kokiu tais sluoksniu... g.gif  g.gif  g.gif .
  Pasidalinkit kokiais skalbikliais Jūs skalbiate ( be tų ,kur 1 skalbimas kainuoja 1Litą)

tai pasidalinkit praktine patirtim? ar pastebejot skirtuma sugeriamumo ir pan.?

mes naudojam Bio D ir sita:
user posted image
Dar kartais eko-rutulius.

konkreciai del muilo patirties neturiu.
gal Jus tiesiog labai gerai isskalaujate.

Siaip pvz. sauskelniu dziuvimo laikas labai skiraisi priklausomai nuo to, kokio karstumo radiatoriai. dabar musu sauskelnes isdziusta per 4-5 val. Pas mano tevus net po nakties budavo dregnos, nors is paziuros ir ten ir ten atrodo silti pakankamai.
Taip pat priklauso nuo to kaip gerai skalbimo masina isgrezia.

Tai ir cia gal visokiu niuansu gali buti g.gif . Siaip jei viskas gerai, tai sakyciau reikia maziau gilintis ir toliau naudoti ir dziaugtis smile.gif ir galvoti kas negerai, tada kai atsiranda kokiu nors sunkumu....
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2011 01 08, 21:22)
Na, jei neatsiras Kauniečių, gausiu jums siųst, jei sutiksit  biggrin.gif  Pati nesusitvarkysiu, nemezgėja ir nesiuvėja iš prigimties.... muzikantė  lotuliukas.gif

mes Kaune, galiu sudeti spaudes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 01 08, 21:22)
Na, jei neatsiras Kauniečių, gausiu jums siųst, jei sutiksit  biggrin.gif  Pati nesusitvarkysiu, nemezgėja ir nesiuvėja iš prigimties.... muzikantė  lotuliukas.gif

Na va matai ir atsiradi Kaune mamu galinciu padeti biggrin.gif o siaip be problemu ir as priimciau siuntinuka isiuvimui mirksiukas.gif
O siaip kaip ir juurag raso, jei naudoti prilaikancias su lipukais, tada ir taip neslankiotu, bet i apmaunamas vilnones manau patogiau pasinaudoti Felises pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip Jus guldote vaikucius miegoti ar i viesuma vedates? Juk turetu viskas persisunkti kiaurai.
Mano vyriokas jau 2.5m. jau 1m kaip pratinu ant puoduko, bet jokiu rezultatu- suspeju pasodinti padaro, nesuspeju, tai turiu jau balute, o ir pats ant puoduko nesipraso. Daznai tenka buti viesumoje, tai naudojam pampersus. tai lb idomu pasidare, o kaip jus viesumoje ar jiems einant miegoti susitvarkot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2011 01 09, 07:21)
Sveikos. Kaip Jus guldote vaikucius miegoti ar i viesuma vedates? Juk turetu viskas persisunkti kiaurai.
Mano vyriokas jau 2.5m. jau 1m kaip pratinu ant puoduko, bet jokiu rezultatu- suspeju pasodinti padaro, nesuspeju, tai turiu jau balute, o ir pats ant puoduko nesipraso. Daznai  tenka buti viesumoje, tai naudojam  pampersus. tai lb idomu pasidare, o kaip jus viesumoje ar jiems einant miegoti susitvarkot  blush2.gif

butent tik viesumoje ir tik einant miegot ir maunu daugkartines sauskelnes. Taip darau nuo 11-12 menesiu, ir problemu neturiu. Visa kita paros laika vaikas buna su apatinem kelnytem ir pedkelnem- kaip vyresni vaikai.
Sveciuose, patalpoje veziojuosi puoduka (gi ne kasdien i svecius vaziuojam), ten vaikas irgi vaiksto be jokiu sauskelniu, uzmaunu sauskelne tik vaziuojant pirmyn/atgal su masina, ir dazniausiai islieka sausos. Dabar net parduotuveje per 1-2 val kartais iskencia maziuke mano, sauskelnes lieka svarios. Bet jei buna atsigerusi ir pasislapina, tai niekas juk nepermirksta, kam tie pampersai? blush2.gif

p.s. mano dukrai dabar 1m ir 4 men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loveco: 09 sausio 2011 - 10:02
QUOTE(gitulia @ 2011 01 08, 22:11)
Na va matai ir atsiradi Kaune mamu galinciu padeti  biggrin.gif  o siaip be problemu ir as priimciau siuntinuka isiuvimui  mirksiukas.gif
O siaip kaip ir juurag raso, jei naudoti prilaikancias su lipukais, tada ir taip neslankiotu, bet i apmaunamas vilnones manau patogiau pasinaudoti Felises pasiulymu  mirksiukas.gif

as nerekomenduociau deti tik iklotuku i vilnos kelnytes. man atrodo per mazai. Mes naudojam Baby Beehinds vilnos kelnytes, jos su lipukais ir tik iklotuku i jas tikrai per mazai arba keisti reikia kas pusvalandi. Tiesiog neturi ta dregme kur detis. Bandziau ir du ir tris iklotukus deti blush2.gif po kurio laiko pradeda praleisti dregme net geriausios vilnos kelnytes sad.gif
tinka nebent prefoldai, kurie apglunda taip kaip ir medziagines sausklenes.
tokia mano patirtis smile.gif

QUOTE(Jur&ta @ 2011 01 09, 07:21)
Mano vyriokas jau 2.5m. jau 1m kaip pratinu ant puoduko, bet jokiu rezultatu- suspeju pasodinti padaro, nesuspeju, tai turiu jau balute, o ir pats ant puoduko nesipraso. Daznai  tenka buti viesumoje, tai naudojam  pampersus. tai lb idomu pasidare, o kaip jus viesumoje ar jiems einant miegoti susitvarkot  blush2.gif

mes 100 proc naudojam tik daugkartines sauskelnes. Ir i viesuma einam ir i lauka. As manau, kad teisingai pasirinkus (t.y. geras dregme sulaikancias kelnytes ir pakankamai sugeriancias medziagines sauskelnes) tikimybe, kad suslaps rubeliai, tokia pati, kaip ir vienkartinem sauskelnem... juk ir su jom pasitaiko nelaimiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 01 09, 11:08)
as nerekomenduociau deti tik iklotuku i vilnos kelnytes. man atrodo per mazai. Mes naudojam Baby Beehinds vilnos kelnytes, jos su lipukais ir tik iklotuku i jas tikrai per mazai arba keisti reikia kas pusvalandi. Tiesiog neturi ta dregme kur detis. Bandziau ir du ir tris iklotukus deti  blush2.gif po kurio laiko pradeda praleisti dregme net geriausios vilnos kelnytes sad.gif

Felise, mes kaip suprantu kalbam apie tokiu kelnyciu naudojima:
http://www.rasakila....sauskelnes2.htm
Sakau jei jas ne segti kuom nors, o tik taip susiausti,tai tiktu i klenytes su lipukais. O po apmaunamom vilnonem as i jas buvau isisiuvusi lipukus ir naudojau kaip normalias sauskelnes.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 09, 12:35)
Felise, mes kaip suprantu kalbam apie tokiu kelnyciu naudojima:
http://www.rasakila....sauskelnes2.htm
Sakau jei jas ne segti kuom nors, o tik taip susiausti,tai tiktu i klenytes su lipukais. O po apmaunamom vilnonem as i jas buvau isisiuvusi lipukus ir naudojau kaip normalias sauskelnes.

doh.gif tokios tai tiktu smile.gif
Atsakyti
kas dėl ekologiškų skalbiklių tai stengiuos juos visus naudot eko, na bet tarkim skalbimo milteliai yra nežmoniškai brangūs, tai aš atsirenku, pavyzdžiui, naudoju JELP firmos, jų sudėtis tolygi ekologiškiems, bet jie tokio kaip sertifikato neturi mirksiukas.gif bet kaina jų nebloga 27lt už du su puse kg thumbup.gif o šiaip visos kitos buities priemonės eko smile.gif
na dėl NEUTRAL produkcijos tai, ką aš galiu pasakyti, nėra jau jie tokie visai nekalti smile.gif eko temoj apie buitines priemones yra išnagrinėta jų sudėtis, na ir neblizga neblizga jie ekologiškumu smile.gif tuo tarpu tuos kur aš pasirenku čiut brangesni bet priekabių nėr
o jeigu kažkas neramina, eko buitinių temoj galima parašyt sudėtį yra kelios moterys kurios gerai nusimano ir pakomentuoja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 09, 12:45)
kas dėl ekologiškų skalbiklių tai stengiuos juos visus naudot eko, na bet tarkim skalbimo milteliai yra nežmoniškai brangūs, tai aš atsirenku, pavyzdžiui, naudoju JELP firmos, jų sudėtis tolygi ekologiškiems, bet jie tokio kaip sertifikato neturi  mirksiukas.gif bet kaina jų nebloga 27lt už du su puse kg  thumbup.gif o šiaip visos kitos buities priemonės eko  smile.gif
na dėl NEUTRAL produkcijos tai, ką aš galiu pasakyti, nėra jau jie tokie visai nekalti  smile.gif eko temoj apie buitines priemones yra išnagrinėta jų sudėtis, na ir neblizga neblizga jie ekologiškumu  smile.gif tuo tarpu tuos kur aš pasirenku čiut brangesni bet priekabių nėr
o jeigu kažkas neramina, eko buitinių temoj galima parašyt sudėtį yra kelios moterys kurios gerai nusimano ir pakomentuoja  smile.gif

O kur prekiauja tos Jelp firmos milteliais? Tik ekologiškose prekėse? Reik užsirašyt, tikrai nėr brangu labai.
Ir nesakau, kad NEUTRAL kažkokie ypatingai geri, tiesiog geresni už ariel ir k.t. Neturi kvapų ir t.t...
Atsakyti
na taip ir mano perėjimas nuo arielio į ekologiją prasidėjo nuo Neutral biggrin.gif
www.assorti.lt aš čia JELP perku, anksčiau būdavo maximose, bet nebeprekiauja
Atsakyti
meduolia, pareklamavai, tai ir as uzsisakiau pabandymui tuos Jelp biggrin.gif Kaip tik siandien uzsakyma dariau assorti eko indu plovikliams tabletems, tai ir tuos prikabinau. Busim dar labiau ekologiski lotuliukas.gif
Atsakyti