Na dar galima nusipirkti ir gerti Duphalac tokia laktoze, kaina apie 17 lt., bet ji pradeda veikti tik po keliu dienu. Na jei ekstra atvejis kaip pvz kelias dienas negali padaryti tai siandien isbandziau klizmute kuri naudojama pries gimdant ir tai tik l. retais atvejais negalima piknaudziauti taip vaistineje patare. Tai padejo isistustinti, pilvukas suminkštėjo. O šiandien gyd. sake taip pat kad gerai tas duplalac ir rikia derinti maista, daug skysciu gerti, jogurtų, burokėlių. Tai va dabar gersiu ta duphalac ir bandysiu derinti maistą. tad sėkmės jums visoms. Bandysim išgyvent su šiom atsiradusiom problemom.

Hm.... Sakot užkietėję viduriai?
Nu aš turiu kiek kitokią problemą.Man paleisti viduriai.Ir pilvelį dažnai raižo,pučia,ypač vakarais. Įdomu,ar tai nekenkia mažajam.Geriu daug skysčių,natūrtalių juodųjų serbentų,obuolių sulčių,bet nemanau kad tai turi tam įtakos.Patarkit.

sveikos
aš irgi turėjau šią problemą prieš pastojimą, ką bedariau padėdavo tik laikinai, matyt kol organizmas nepriprasdavo. dabar būna visai blogai
baisus net pats procesas kai pagalvoju.
tik radau išeitį, pirmus mėnesius gėiau rabarbarų šaknų tabletes, jos tipo natūralios ir
galima.
po to jau jos nebepadėjo. dabar valgau po pagrindinių pavalgymų džiovintų slyvų (2-3vnt.) ir vakarais geriu arbatą su šaltekšnio žieve. ji nuo vidurių užkietėjimo, pirkau eurovaistinėj - 2-3LT. po 2dienų pradėjo padėtis gerėti, o po savaitės visai
jau dabar džiaugiuosi, tik nežinau kiek ilgam

tik radau išeitį, pirmus mėnesius gėiau rabarbarų šaknų tabletes, jos tipo natūralios ir

po to jau jos nebepadėjo. dabar valgau po pagrindinių pavalgymų džiovintų slyvų (2-3vnt.) ir vakarais geriu arbatą su šaltekšnio žieve. ji nuo vidurių užkietėjimo, pirkau eurovaistinėj - 2-3LT. po 2dienų pradėjo padėtis gerėti, o po savaitės visai

QUOTE(pusnis @ 2006 01 24, 21:17)
Man visa neštumą viduriai buvo užkietėję ir sutrikęs virškinimas. tai aš gerdavau Senų lapų arbatą kai jau nebegalėdavau padaryti.......ir MezymForte kad geriau virškintų. Kiek žinau MezymForte nekenkia tad jį ir gerdavau.
Senna dabar nepatariama naudoti, o neduok die išgersi maitindama, nežinosi ką su vaikeliu daryti

Išbandžiau ne vieną liaudišką ir medicininę priemonę, nes vargstu ne tik su vidurių užkietėjimu bet ir hemarojumi, visos jos buvo laikinos, bet leidžiamos medikų

Na bet pabandykit pačios:
džiovinti vaisiai,
citrina sumaišyta su šaukštu medaus ant tuščio skrandžio,
burokėliu-morkų sultys ant tuščio skrandžio,
šaukštas alyvuogių aliejaus ant tuščio skrandžio,
Diasporalis ant tuščio skrandžio,
Dupholac
Lepicol,
Forlax 10mg
Nuo vidurių užkietėjimo super miltukai Lepicol
Juo galima vartoti nėščioms, nes miltukai išbrinksta, suriša visus š..., bet žarnyne neįsisavinami, t.y. niekaip nepatenka mažiukui

QUOTE(lauma @ 2006 02 05, 22:20)
džiovinti vaisiai,
Man tikrai labai padėjo šaukštas aliejaus ryte ant tuščio skrandžio. Nusipirkau moliūgų sėklų aliejaus - jis ir skanus (skonis skrudintų saulėgražų) ir sveikas. Na dar vaisiai džiovinti - užpilant iš vakaruo juos karštu vandeniu, o ryte išgeriant skystį ir suvalgant vaisius.
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 13, 10:31)
Nuo vidurių užkietėjimo super miltukai Lepicol
Juo galima vartoti nėščioms, nes miltukai išbrinksta, suriša visus š..., bet žarnyne neįsisavinami, t.y. niekaip nepatenka mažiukui 

man gydytojas taip pat paskyre vartoti LEPICOL. Reikes varyt nusipirkti.
O man visai padeda "Miusliai" su dziovintais vaisiais.
O jei reikalai pablogeja - dar burokeliu ir viskas ok.

džiovinti abrikosai,slyvos gerai pareguliuoja tuštinimąsi.Taip pat ir kriaušės.Nežinau,kolkas neturiu dėl to problemų.
o man labai padėdavo iš vakaro suvalgyti keli kyviai,Ryte neturėdavau problemų,greit pramušdavo ir nereikėjo jokių vaistų ar laisvinančiųjų
QUOTE(katiniuks @ 2006 02 15, 11:53)
o man labai padėdavo iš vakaro suvalgyti keli kyviai,Ryte neturėdavau problemų,greit pramušdavo ir nereikėjo jokių vaistų ar laisvinančiųjų
teko girdėti, kad kiviaii iš vis gerai, jei suvalgo