QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 16, 15:20)
kiekviena mama mokina savo vaikus aiskina rodo, gerai jei jusu vaikui pasakei vienakarta ir jis teisingai padaro, ira vaiku kuriems sunkiau iseina ismokti, nesigauna. man nesvarbu kas padeda vaikui ar aukletoja ar auklyte cia nemano reikalas, bet jei as palikau vaika ugdimo istaigoi kur uz ji nesa atsakomybe tai bukit mielos ir priziurekit vaikus kad butu tvarkingi, jei as tureciau galimybe nevesti vaiko i darzeli nevesciau, bet dabar jos neturiu, taigi moku pinigus darzeliui o uz juos privalo rupintis mano vaiku.
pasmus grupeje ir auklyte ir aukletojos eina ir padeda vaikams kuri gali kuri laisva ir nera tokio kad mazdauk as cia vyr aukletoja ir i wc su vaikais eit man nelygis,
Matyt ne visos tai daro,nes jei tai darytu,nekiltu klausimu ar net kaltinimu.Tavo pasakymas " palikau,ne mano reikalas,nesa atsakomybe" O kokia atsakomybe "nesa" tevai

Gal vertetu kai kurioms susimastyti,ar esate geros mamos,jei is kitu reikalaujate,o pacios nenorite prisiimti pareigu,atsakomybes uz savo vaiku nemokejima susitvarkyti visais higienos klausimais(kalbu apie trimecius ir vyresnius)
Niekas nekalba apie "lygi,nelygi",bet kiekvienas turi dirbti savo darba