Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 30 namučiai

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 29, 20:12)
O aš pati laukiu atkeliaujant
user posted image
Aš šitą jau tikrai senai turiu, nu bet niekaip iki jos nedaeinu doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atėjau trumpam, atsijungsiu tuoj, eisiu anksčiau miegot, nes 6 keltis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 29, 13:16)
O jūs, dar nesat mačiusios, kad dėliotų pagal vaivorykštės spalvas, man tai jau kone mada pasidarė  ax.gif

Man visai gražiai spalviškai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 29, 20:19)
Ir as jos noriu tik ar ne per liudna ? g.gif

Man ne 4u.gif Berniuka is saugojimo kameros paeme ir globoja miela moteris, kuri visom jegom iesko is kur jis, ir kaip surast tikraja mama.
Bet aisku knyga ne kokia 'Parduotuviu maniake' rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 29, 20:22)
tikrai nepersigalvojau ir nepersigalvosiu  smile.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 09 29, 15:42-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 09 29, 15:42)
dabar gi į rankas pakliuvo Jūsų jau senai skaityta Mergaitė su 9 perukais.

Paskaičiau aprašymą ir įsirašiau į norimas, labai sudomino.
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 09 29, 19:19)
muaahaha,man niekad penktadienį paskaitų nebūna  devil.gif

O man dar trečiadienį biggrin.gif biggrin.gif cha cha. Bet užtai aš dar 3 darbus turiu, uoj, 4 lotuliukas.gif tai veiklos užtenka.
----------
Paskaičiau, pasilabinau ir atsijungiu 4u.gif iki ryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 rugsėjo 2010 - 19:42
Kur visos dingot? Pažiūrėjau, kad tik aš viena skaitau temą. Baiginėju "Trys meistrai. Balzakas, Dikensas, Dostojevskis". Nedaug liko, noriu greičiau baigt, kad galėčiau imt kitą knygą, bet taip netraukia. schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai visą dieną naršau po užsienietiškus knygų blogus, ieškau įdomybių ir naujienų ax.gif
Katilina, o kodėl neįdomi tau ta knyga? Apie Dostojevskį gi turėtų būti įdomių faktų ax.gif
Atsakyti

Aš tai visą dieną svečiuose buvau ir po laukus daviaus biggrin.gif O dabar reikia sugalvot ką čia tokio šįvakar paskaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 09 29, 13:00)
Gal kuri skaitet Berniukas lagamine "
http://www.knyguklub...s lagamine.html ? Knygyne varciau lyg ir nebloga turetu but,neapsisprendziu pirkt ar ne g.gif

dar neskaičiau, bet jau nusipirkusi ir padėjus į lentyną. Laukia savo eilės.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 29, 14:07)
Pieši/tapai? Gal yra kur nors internete patalpinti darbai? Būtų labai įdomu pamatyt, nes pati šiek tiek paišalioju  ax.gif

Na neturiu tokios vienos srities kurioje tik 'plaukiočiau'. Užsiėmu labai daug. Piešimu, tapyba dabar jau labai retai ne taip kaip paauglystėje, karpiniais ir paveikslų siuvinėjimu.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 29, 17:02)
Skaičiau kelias Gossip Girl serijos knygas, Twilight sagą ( biggrin.gif ), kelias iš House of Night - nieko rimto  rolleyes.gif

ai nu jo tada bus tikrai gana nelengva pereiti prie sudėtingesniu knygų. Aš pati 'Twilight' sagos ir 'House of night' visas išleistas knygas skaičiau anglų kalba, tai ten nėr ką veikti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 09 29, 18:04)
Parėjau iš pašto su wub.gif

user posted image

Gal kartai iš klopedijos pirkai?

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 29, 18:12)
O aš pati laukiu atkeliaujant
user posted image

oi šita gerulė, man labai labai patiko. Bet ją skaičiau ir turiu anglų kalba.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 29, 21:51)
Aš tai visą dieną naršau po užsienietiškus knygų blogus, ieškau įdomybių ir naujienų  ax.gif
Katilina, o kodėl neįdomi tau ta knyga? Apie Dostojevskį gi turėtų būti įdomių faktų  ax.gif

Jei ko nors labai įdomaus rasi, parašyk adresiuką. Man irgi tokie blogai patinka. ax.gif

Dėl Dostojevskio- pradžioj buvo ir biografinių žinių, tai visai įdomu buvo skaityti. Dabar kalba eina vien tik apie kūrybą- tas pats per tą patį. Matosi, kad Zweigas labai Dostojevskiu susižavėjęs, tai niekaip negali sustoti, dėstydamas savo įspūdžius. Be to, aš tik vieną Dostojevskio knygą skaičiau, tai man tie išvedžiojimai nieko labai nesako.
Atsakyti

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 29, 22:12)
Gal kartai iš klopedijos pirkai?
Taip.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 29, 22:12)
dar neskaičiau, bet jau nusipirkusi ir padėjus į lentyną. Laukia savo eilės.

Aš pati 'Twilight' sagos ir 'House of night' visas išleistas knygas skaičiau anglų kalba, tai ten nėr ką veikti. smile.gif

oi šita gerulė, man labai labai patiko. Bet ją skaičiau ir turiu anglų kalba.

Fatimaalla, ar yra bent viena šitam forume minima knyga, kurios tu nebūtum skaičius ar bent jau nusipirkus? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

la Tulipe 4u.gif uz grazia tema
Registruojuos vis dar su "Raudonlapiu buku", zadu siandien pabaigt. Manau auksto balo siai knygai neduosiu schmoll.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 09 29, 20:20)
Diskutavom apie baltus lapus.. supratau viena dalyka, kad man su baltais lapais zymiai labiau patinka..  wub.gif dabar skaitau Istorike.. raides aiskiai matos, daug lengviau skaityt, kai balti lapai.. man kaip tik super thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir man balti lapai nekliuna smile.gif Ir kaip tau "Istorike"? Imsiu ja kai baigsiu buka skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovituteee: 29 rugsėjo 2010 - 21:54