Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 30 namučiai

QUOTE(katilina @ 2010 09 29, 20:28)
Fatimaalla, ar yra bent viena šitam forume minima knyga, kurios tu nebūtum skaičius ar bent jau nusipirkus?  rolleyes.gif  tongue.gif

daug biggrin.gif na pvz., dauguma musulmoniškos tematikos knygų aš neskaičiau ir nemanau, kad skaitysiu. Apart tokių kaip 'gėlių kraujas', 'kabulo knygininkas' ar 'mečetės namai', kurias galėčiau priskirti literatūrai.
o turiu nemažai, jau rašiau kokio dydžio mano biblioteka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 29, 22:53)
daug  biggrin.gif  na pvz., dauguma musulmoniškos tematikos knygų aš neskaičiau ir nemanau, kad skaitysiu. Apart tokių kaip 'gėlių kraujas', 'kabulo knygininkas' ar 'mečetės namai', kurias galėčiau priskirti literatūrai.
o turiu nemažai, jau rašiau kokio dydžio mano biblioteka  mirksiukas.gif

Taip, rašei. Aš ypač norėčiau tarp tavo angliškų knygų prasisukti. smile.gif O tu visą gyvenimą vienodai daug skaitei, ar tik atskirais tarpsniais?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 29, 20:58)
Taip, rašei. Aš ypač norėčiau tarp tavo angliškų knygų prasisukti.  smile.gif O tu visą gyvenimą vienodai daug skaitei, ar tik atskirais tarpsniais?

na jo anglų kalba nemažai turiu biggrin.gif Kiek save pamenu daug skaičiau, bet maždaug nuo 14-15m pradėjau skaityti labai daug ir keliom kalbom.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 29, 10:28)
Pirmos knygos uzsimaniau iki negalejimo. bigsmile.gif

Linamog, "Ne tas žmogus" turiu, gali skolintis. 4u.gif REIKIA DARYTI MEETĄ!
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 29, 12:04)
Vakar prieš miegą skačiau toliau "100 metų vienatvės", nu nesitikėjau, kad ten bus pošlybių  blink.gif  Ar dar kas nors skaitė ją?

Skaičiau, bet jau seniai. Marquez kūriniuose erotikos šiek tiek yra. mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 29, 14:25)
Kažkuri iš mūsų temoje besilankančių ją skaitė, kiek supratau, jai patiko.
Ir apie arbatos gėrimo ceremoniją man  labai norėtųsi paskaityti...

Kawabatą skaičiau ir šią knygą turiu. Jei yra norinčių, gal galėčiau ir perleisti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, pasisveikinu ir bėgu smile.gif reikia į paskaitas, darbą ir dar šiandien į 2 filmus einu - filmadienis cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 09 30, 01:02)
Linamog, "Ne tas žmogus" turiu, gali skolintis.  4u.gif REIKIA DARYTI MEETĄ!

Reikia reikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 29, 19:23)
Vat ir as nesuprantu kuo gali kliuti balti lapai? Juk tai grozis , šviezumas, lengvas skaitymas, asiociacija su švara.. wub.gif
O knygai "Gimdymo namai" balti puslapiai tiesiog jie labai tinka ir pagal tema wub.gif

Ir as vartydama sia knyga taip pagalvojau,labai ji graziai pateikta 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Aš čia ne į tema, bet norėčiau tokią rusišką knygutę nusipirkti, sena.lt nėra, galvoju gal į SM įdėt skelbimą.

Gal galit kas nors paaiškinti, ar SM yra kokia tai skelbimų lenta jei noriu/ieškau pirkti knygos?

Knyga tai tokia:

user posted image

Чистякова Г, (2000). Посмотри, как просто. Краткий схематический справочник по русской орпографии. Kaunas: Šviesa, 71 p.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 29, 16:05)
Sveika drinks_cheers.gif  biggrin.gif
tu dazniau cia uzsuk 4u.gif

Ai as kazkaip.. kas liecia vezi, nzn.. durna baime tokia

tai ir be manęs sočiai pliurpalių čia biggrin.gif
o jei rimtai, nemačiau prasmės lįst į temą parašyt kokią nesąmonę.
kurį laiką dingo noras skaityti.... va, tik praeitą savaitę paėmiau į rankas knygą.
iš pradžių baiminausi ir aš to vėžio temos... kaip jau minėjau, skaitau, kad suprast (greičiau, įsivaizduoju, kad suprantu) ką jaučia artimas žmogus.
yra kelios knygos, kurios pajudino mano skaudulius. tarsi būtų parašyta apie mane. identiškai.
va tada irgi skaitydama ir verkiau, ir šypsojausi.... nesigailiu, kad skaičiau, bet antrą kartą nebeskaityčiau. nebent reiktų priežasties žliumbimui.

a. tiesa ir knygų pirkimai sustojo. neatsimenu, kada paskutinį kartą knygyne buvau.
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Rodos, dar nespėjau prisiregistruot šioje temoje g.gif , tai registruojuos su Daphne du Maurier Rebeka (Ingėno įtaka, kad ji pakliuvo pas mane biggrin.gif ) Perkskaičiau dar labai nedaug, nes turiu seno leidimo, išleista blokadiniais laikais, jau taip sunku skaityti, sugrūsta ir neryškus tekstas, bet knyga, jaučiu, bus gera smile.gif

Meškute5, turiu prašymą blush2.gif : jeid ar susirašinėsi su tuo bankroto administratoriumi ir išeitų perduoti į Kauną, aš norėčiau P. Tarasenkos Užburti lobiai (kiek žiūrėjau sena.lt, jis nori 6 Lt už ją, nes sąrašo aš neturiu), paskui jau susitartume, ok blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vakar baigiau Paruotuviu maniakė ir kūdikis, patiko kaip ir kitos šios serijos knygos, nuotaikinga ir linksma aišku buvo ir intrigėliu, per vakar diena ir perskaičiau 4u.gif Iš visos serijos man labiausiai patiko Parduotuvių maniakė išteka ir šita. Įdomu kada kita knyga pasirodys pas mus ax.gif
O šiandien norėčiau pradėti Vanduo drambliams bigsmile.gif
Atsakyti
As registruojuos su C.MCCullough "Morgano kelias". Ka galiu pasakyt - senobinis pasakojimas, labai erzina istoriniai faktai ir paaiskinimai puslapiu apacioj, ziuresim, kas bus toliau. Bet kadangi radau truputi sekso, tai skaityti galima. tongue.gif
Atsakyti