Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 03, 12:18)
Susipainiojau wacko.gif
ar is tikruju HM dydziai neatitinka iprastu UK dydziu?
jei deviu 38 dydi euro, tai UK visada perku 10. O va pagal HM lentele gautusi 12...
Nebezinau koki dydi imti... doh.gif
Gal pegelbetu kas  blush2.gif

Patarčiau gal ir imti tą 12 4u.gif Nes aš nešioju 36 ir 8 (jei rūbas netamprus) - dažnai būna per mažas, reikia 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2011 09 02, 15:00)
http://www.hm.com/gb...article=93979-A

o gal galite pasakyti kaip su dydziais , ar atitinka, ir koki reikti ismti 42 dydziui

as kiek uzsieny esu matavusi rubus,man dydziai atitiko idealiai,nei pamazinti,nei padidinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 09 06, 10:54)
as kiek uzsieny esu matavusi rubus,man dydziai atitiko idealiai,nei pamazinti,nei padidinti g.gif

Vistik manau, kad visko būna.
Tiesa, man niekad pasitaikė pamažinti, visada imu mažiausią dydį ir visada telpu, bet padidintų tikrai yra buvę smile.gif
Atsakyti
Aš sakyčiau, kad rūbai didesni negu rašo ant etiketės
Atsakyti
kiek matavausi drabuziu, lankydamasi ju parduotuvej, galiu pasakyt, kad arba atitinka, arba padidinti 4u.gif pamazintu neteko matyt
Atsakyti
Merginos, is kurios UK tarpininkes H&M prekes atkeliauja greitai? g.gif H&M siaip is Vokietijos uzsisakineju, siuntiniai keliauja labai greitai, bet lyg is UK ilgiau trunka g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 09 06, 17:01)
Merginos, is kurios UK tarpininkes H&M prekes atkeliauja greitai?  g.gif H&M siaip is Vokietijos uzsisakineju, siuntiniai keliauja labai greitai, bet lyg is UK ilgiau trunka  g.gif

Man atrodo, kad nėra tokios biggrin.gif Kad ir per kurią tarpininkę užsisakinėčiau, kai perku iš H&M UK - žinau, kad gausiu už kokio pusantro mėnesio, dviejų ar daugiau unsure.gif Tiesiog čia ne tarpininkės kaltos, o ten jie su savo parduotuve nesusitvarko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 09 06, 17:08)
Man atrodo, kad nėra tokios biggrin.gif Kad ir per kurią tarpininkę užsisakinėčiau, kai perku iš H&M UK - žinau, kad gausiu už kokio pusantro mėnesio, dviejų ar daugiau unsure.gif Tiesiog čia ne tarpininkės kaltos, o ten jie su savo parduotuve nesusitvarko g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 09 06, 16:08)

Vaje doh.gif Taip staigiai prireike vieno dalyko doh.gif Is Vokietijos uzsisakius jau po 2-3 savaiciu turi prekes, tik is ten brangiau gaunasi rolleyes.gif Apskritai, zinociau, kad tuoj nauja kolekcija imes i sale, palaukciau g.gif Permoket nesinori, ypac uz H&M g.gif
Atsakyti
Iš patirties galiu pasakyti, kad realiai drabužių dydis yra didesnis nei rašo etiketėje. Nešioju aš 10 dydį, bet jau iš H&M tenka pirkti 8 smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti