Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

Pasinaudojus paieška ir pervertus visus 23 Stiliaus ir aprangos puslapius, šiek tiek nustebau, nes neradau temos apie H&M drabužių parduotuvę. O užsimenama apie ją daug kur smile.gif

Šios firmos drabužėlių esu pirkusi tik būdama Anglijoje, kokybe likau gana patenkinta smile.gif Tačiau niekad neteko siųstis. Gal yra bandžiusių? Kaip dydžiai, ar atitinka? Ypač domina batų dydžių atitikmenys. Pasidalinkit patirtim wub.gif

Dedu UK online shop nuorodą http://shop.hm.com/gb/start smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį teko lankytis Stokholme, tai labiausiai man ten patikusi parduotuvė H&M. Kokybė man patinka, o ir kainos ten nesikandžioja net ir be sale. O per išpardavimus išvis papigiai gali prisipirkti iš ten.
Atsakyti
man irgi patiko būtent kainos ir kokybės santykis thumbup.gif labai įdomu, kaip batai.
Atsakyti
Kokybes ir kainos santykis yra tikrai nerealus thumbup.gif nors pries kokius 6metus H&M kokybe nebuvo tokia gera biggrin.gif bet dabar tikrai superine.Man asmeniskai ju rubai kokybiskesni nei kokioj zaroj,o kaina tikrai mazesne ax.gif o ir vaikams rubeliu kainos tikrai nesikandzioja taip kaip lietuviskose parduotuvese doh.gif
O stokholme tai H&M'u turbut milijonas-ant kiekvieno kampo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 28 rugsėjo 2010 - 19:16
Mano mylimiausia parduotuvė blush2.gif
Kai būnu užsienyje,visada užeinu,ir dažniausiai tusčiom neišeinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 28 rugsėjo 2010 - 19:18
QUOTE(Tutia @ 2010 09 28, 19:12)
man irgi patiko būtent kainos ir kokybės santykis  thumbup.gif  labai įdomu, kaip batai.

Esu pirkusi basutes, nepatiko schmoll.gif Drabuziai nepalyginamai geresnes kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 28, 20:12)
  labai įdomu, kaip batai.

Drabuziai tikrai daug geresnes kokybes negu batai...su dydziaus nesuprasi, kokybe ir tikrai ne puikiausia, aisku kai kaina nedidele, tai ne taip ir liudna, bet pvz, ruosiausi cia ana savaitgali pirkti aulinukus, mano koja 39...tai i 39 net neikisau kojos per aula, i 40 siaip ne taip bet visa koja spaude, na o 41 atrode jau kaip lastas ir buvo ryskiai per dideli....
Atsakyti
aha,jau ne kartą sakiau,kad HM batų dydžiai mistika biggrin.gif
Internetu nesiryžčiau pirkti
Atsakyti
kokybė ir kaina neatitinka ax.gif
pirkau du megztinius, mokėjau tikrai nemažus pinigus, apsipumpuriavo labai greit
batų dydžiai didelė mistika. Pasiėmus dvi poras, tarkim 39 dydžio, ir tos skirsis doh.gif
jų medvilninės maikutės labai fainos ir mielos prie kūno.
apatinis trikotažas gražus ir geros kokybės
papuošalų būna įdomių, aksesuarų, pėdkelnių
bet nenorėčiau, kad LT jų tinklas atsidarytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 28, 19:37)
aha,jau ne kartą sakiau,kad HM batų dydžiai mistika biggrin.gif
Internetu nesiryžčiau pirkti

o aš kaip tik noriu siųstis, bet iš tikrųjų labai bijau dėl dydžio, nors kita vertus ir ne kažin ką kainuoja.. bet įtariu susilaikysiu, teks Anglijoj pasisvečiuot manau kokioj biggrin.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 09 28, 19:46)
kokybė ir kaina neatitinka  ax.gif
pirkau du megztinius, mokėjau tikrai nemažus pinigus, apsipumpuriavo labai greit
batų dydžiai didelė mistika. Pasiėmus dvi poras, tarkim 39 dydžio, ir tos skirsis  doh.gif
jų medvilninės maikutės labai fainos ir mielos prie kūno.
apatinis trikotažas gražus ir geros kokybės
papuošalų būna įdomių, aksesuarų, pėdkelnių
bet nenorėčiau, kad LT jų tinklas atsidarytų  ax.gif

kodėl? nes daug kas pirktų ir vaikščiotų vienodi? ax.gif jau, man regis, nebe tie laikai..
aš turiu suknutę tokios storos medžiagos ir megztukus kokius penkerius, tai kažkaip nesikucuoja smile.gif
Atsakyti
aš irgi nenorėčau HM Lietuvoj
Kažkaip smagu užsieny pavaikščioti po tokias parduotuves,kurių Lietuvoj nėra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 28 rugsėjo 2010 - 20:02
O ši parduotuvė siunčia tiesiogiai į LT ar per tarpininkes? Ar kas siuntėtės? blush2.gif
Atsakyti