Atsakysiu i visus klausimus, kaip buvo man.

Kai pabaigiau gal 4-5 skirtingus masazu kursus, pradejau dirbti su klientemis, jau ne su savo draugemis, klientura rinkosi labai sunkiai, isivaziavau gal po 2 metu, kaip sakant, vienas per kita klientai , su rekomendacijomis ir pamazu susiformavo pastovus ratas. Tada pamasciau, kad noreciau kazkur isidarbinti (nors su masazais nesusijusi darba visada turejau), pavarciau skelbimus, nusiunciau CV, i pokalbi nusinesiau diplomus ir pasakiau, kad dirbu namuose. Aisku, savininkei nebuvo idomu, kad as neturiu medicininio (nors buvau universitete baigusi biologija ir zmogaus anatomija man tikrai nebuvo naujiena), bet jai idomiausia buvo, kad galiu atvesti klientus cia!!!!!!!!!!

As pasakiau, kad klientes nesutiks eiti uz dviguba kaina masazuotis, tuo viskas ir baigesi. Padirbusi kelis menesius, supratau, kad man per gaila laiko svaistyti kazkokiam salonui. Tuo labaiu, kad jau buvau istojusi mokintis kineziterapijos, o medicina ir 100 darbu suderinti gana sunku. Tada vel dirbau tik "sau". Tai va, tokia mano patirtis. Galiu dar pasakyti, kad siuo metu darbuotojus samdantys darbdaviai, iesko darbiniu arkliu (atsiprasau uz ta issireiskima), bet ne itin domisi jusu ziniomis, gal daugiau del akiu, kad daro atranka.. O po to sumoka uz masaza po 3 Lt... Tai bet kokiu atveju geriau dirbti sau, net jei ir 1 kliente per diena turesite, tai uzdirbsite ta pati

Nekalbu apie visus salonus, bet , su kuriais esu susidurusi ar kur koleges pasakojo, tai padetis tokia..
P.S.per visa mano darbo laika masazu srityje, tik 2 klientes paprase parodyti, ka esu baigusi...

Nors dabar diplomai kabo ant sienos, cia , kad rimciau atrodytu