noriu palygint sias dvi L'oreal kaukes:
ir 
antra kart isigijau butent lumino contrast nes patiko labiau uz absolut repair. visu pirma lumino contrast lengviau pasiskirsto per plaukus, nes yra skystesne. antra plaukai po jos super svelnus, daug maloniau liesti plaukuosena nei po absolut repair
issisukuoja plaukai lengviau, maziau apsunkina juos. siaip lumino contrast sviesintiem/su sruogelem plaukams, o absolut repair tinka placesnem pauku kategorijoms, gal ir netinkama lygint siu dvieju kaukiu
na vistiek, pas ka sviesinti plaukai ar balintos sruogos rekomenduoju lumino contrast, nereali kauke. zadu isigyt sios serijus sampuna, naudosiu paeiliui su l'oreal silver sampunu.

antra kart isigijau butent lumino contrast nes patiko labiau uz absolut repair. visu pirma lumino contrast lengviau pasiskirsto per plaukus, nes yra skystesne. antra plaukai po jos super svelnus, daug maloniau liesti plaukuosena nei po absolut repair

Koki kieki jus dedat ant plauku kaukes? Ar tiek kiek Maserati idetoje foto?

aš tai tiek, tik kad ant šaknų nededu.
Sveikos
Gal kuri naudojote šitą kaukę ir kokie būtų atsiliepimai?
http://www.beautyfor...aukus-5742.html

Gal kuri naudojote šitą kaukę ir kokie būtų atsiliepimai?
http://www.beautyfor...aukus-5742.html
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 30, 17:11)
As tai taip pat tiek dedu..

sveikutes
mano plaukuciai labai nepaklusnus tai noreciau plauku kaukes su silikonu...gal ka pasiulyti turite?
aciu

ateinu ir as noredama pagirti sia prof serijos kauke is Salerm

mano plaukai dazyti tamsiai, zemiau peciu, ploni ir linke pustis, banguotis
man si kauke patinka tuo, kad plaukai po jos svelnuciai, slidus, bet nesukrite
kvapas labai neutralus, fainas
kazkaip niekad nededu tokio kiekio kaukes, tik 50 ct monetos dydzio, nes man pakanka

mano plaukai dazyti tamsiai, zemiau peciu, ploni ir linke pustis, banguotis

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 07, 13:56)
pirkau vitrina.lt, kaina berods 33 lt

as vakar nusipirkau john frieda kaukyte specialiai blondinems
ziuresim kaip cia bus
gal yra bandziusiu?
pries tai naudoju swarchkopf professional esential care (ar kazkaip panasiai, nepamenu tiksliai pavadinimo) stipriai pazeistiems plaukam, nereali buvo, palukai po jos man fantastiski pasidarydavo purus, blizgus...

pries tai naudoju swarchkopf professional esential care (ar kazkaip panasiai, nepamenu tiksliai pavadinimo) stipriai pazeistiems plaukam, nereali buvo, palukai po jos man fantastiski pasidarydavo purus, blizgus...

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 30, 17:11)
Panašiai, gal šiek tiek mažiau