Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

http://www.supermama...?...5481&st=588 sena tema

user posted image

Atsakyti
noriu palygint sias dvi L'oreal kaukes:
user posted imageir user posted image

antra kart isigijau butent lumino contrast nes patiko labiau uz absolut repair. visu pirma lumino contrast lengviau pasiskirsto per plaukus, nes yra skystesne. antra plaukai po jos super svelnus, daug maloniau liesti plaukuosena nei po absolut repair biggrin.gif issisukuoja plaukai lengviau, maziau apsunkina juos. siaip lumino contrast sviesintiem/su sruogelem plaukams, o absolut repair tinka placesnem pauku kategorijoms, gal ir netinkama lygint siu dvieju kaukiu g.gif na vistiek, pas ka sviesinti plaukai ar balintos sruogos rekomenduoju lumino contrast, nereali kauke. zadu isigyt sios serijus sampuna, naudosiu paeiliui su l'oreal silver sampunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 30 rugsėjo 2010 - 09:38
Koki kieki jus dedat ant plauku kaukes? Ar tiek kiek Maserati idetoje foto? blink.gif
Atsakyti
aš tai tiek, tik kad ant šaknų nededu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri naudojote šitą kaukę ir kokie būtų atsiliepimai?
http://www.beautyfor...aukus-5742.html
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 30, 17:11)
Koki kieki  jus dedat ant plauku kaukes?  Ar tiek kiek Maserati idetoje foto? blink.gif

As tai taip pat tiek dedu.. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif mano plaukuciai labai nepaklusnus tai noreciau plauku kaukes su silikonu...gal ka pasiulyti turite?smile.gif aciu
Atsakyti
ateinu ir as noredama pagirti sia prof serijos kauke is Salerm

user posted image

mano plaukai dazyti tamsiai, zemiau peciu, ploni ir linke pustis, banguotis ax.gif man si kauke patinka tuo, kad plaukai po jos svelnuciai, slidus, bet nesukrite wub.gif kvapas labai neutralus, fainas ax.gif kazkaip niekad nededu tokio kiekio kaukes, tik 50 ct monetos dydzio, nes man pakanka ax.gif
Atsakyti
Tiffany, kur perkate sia kauke ? 4u.gif Kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 07, 13:56)
Tiffany, kur perkate sia kauke ?  4u.gif Kokia kaina ?

pirkau vitrina.lt, kaina berods 33 lt 4u.gif
Atsakyti
as vakar nusipirkau john frieda kaukyte specialiai blondinems smile.gif ziuresim kaip cia bus smile.gif gal yra bandziusiu?smile.gif
pries tai naudoju swarchkopf professional esential care (ar kazkaip panasiai, nepamenu tiksliai pavadinimo) stipriai pazeistiems plaukam, nereali buvo, palukai po jos man fantastiski pasidarydavo purus, blizgus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 30, 17:11)
Koki kieki  jus dedat ant plauku kaukes?  Ar tiek kiek Maserati idetoje foto? blink.gif

Panašiai, gal šiek tiek mažiau biggrin.gif
Atsakyti