Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 16, 15:14)
MIL MIL kaukes nebandziau, bet jau Gajos ir Generos kaukes man isvis nieko gero  rolleyes.gif

o aš mil mil bandžiau tai po karto išmečiau.. nuo jos plaukai buvo kaip šiaudai,.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 16 spalio 2010 - 14:02
Žodžiu,paimsiu kokią rusišką kaukę ir viskas. Nežinau sudėties gaios,bet man ji pasirodė viena iš normalesnių. Apie mil mil ir generos kaukių sudėtį taip pat nieko nežinau,tik radau gerus labai atsiliepimus lotuliukas.gif Garnier tikrai nenoriu,nes man visi tie panten ,loreal ir garnier atrodo grynas šš...Bent LT. Manau,gal rusiškuose kaukėse bus daugiau natūralumo g.gif Jaučiu,tikrai pirksiu rusišką. Bet kokią? Gal kas kokią gerą esate naudojusios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 10 16, 17:12)
Žodžiu,paimsiu kokią rusišką kaukę ir viskas. Nežinau sudėties gaios,bet man ji pasirodė viena iš normalesnių. Apie mil mil ir generos kaukių sudėtį taip pat nieko nežinau,tik radau gerus labai atsiliepimus  lotuliukas.gif  Garnier tikrai nenoriu,nes man visi tie panten ,loreal ir garnier atrodo grynas šš...Bent LT. Manau,gal rusiškuose kaukėse bus daugiau natūralumo g.gif Jaučiu,tikrai pirksiu  rusišką. Bet kokią? Gal kas kokią  gerą esate naudojusios?  biggrin.gif

lotuliukas.gif rusiška tas pats kas ir mūsų maximinės.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 19:22)
lotuliukas.gif  rusiška tas pats kas ir mūsų maximinės..  rolleyes.gif

Drįstu nesutikti. Yra tikrai gerų rusiškų firmų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 18:22)
lotuliukas.gif  rusiška tas pats kas ir mūsų maximinės..  rolleyes.gif

Tai kad ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 10 16, 19:45)
Tai kad ne wink.gif

drinks_cheers.gif , nes kiek bandziau nei viena nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 10 16, 17:28)
Drįstu nesutikti. Yra tikrai gerų rusiškų firmų  g.gif

Natura Siberica viena is geresniu,bet ji neturi plauku kaukiu,o visos kitos pigios irgi prikrautos chemijos,reikia skaityti sudetis book.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 10 16, 16:12)
Žodžiu,paimsiu kokią rusišką kaukę ir viskas. Nežinau sudėties gaios,bet man ji pasirodė viena iš normalesnių. Apie mil mil ir generos kaukių sudėtį taip pat nieko nežinau,tik radau gerus labai atsiliepimus  lotuliukas.gif  Garnier tikrai nenoriu,nes man visi tie panten ,loreal ir garnier atrodo grynas šš...Bent LT. Manau,gal rusiškuose kaukėse bus daugiau natūralumo g.gif Jaučiu,tikrai pirksiu  rusišką. Bet kokią? Gal kas kokią  gerą esate naudojusios?  biggrin.gif

Labai įdomu. Klausiate patarimų. Visos jūsų minimas kaukes peikė, bet jums jos vis tiek super duper smile.gif. Aš nemanau, kad jūsų minimose kaukėse bus daugiau natūralumo, jų toks pat lygis kaip Panten, Loreal ar Garnier, tik tos dar kvepia geriau. Jau tada tikrai geriau plaukus natūraliais aliejais gaivinkite, duos daugiau naudos.
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 10 17, 00:18)
Labai įdomu. Klausiate patarimų. Visos jūsų minimas kaukes peikė, bet jums jos vis tiek super duper smile.gif. Aš nemanau, kad jūsų minimose kaukėse bus daugiau natūralumo, jų toks pat lygis kaip Panten, Loreal ar Garnier, tik tos dar kvepia geriau. Jau tada tikrai geriau plaukus natūraliais aliejais gaivinkite, duos daugiau naudos.

Aš apie minėtas kaukes jau net negalvoju ir tikrai man jos nėra "super duper" .Tiesiog sakau,kad girdėjau apie jas daug gerų atsiliepimų. g.gif Dėl rusiškų prekių tikrai abejoju...O dėl natūralių aliejų...Naudoju juos gan ilgai ir vis tiek nieko gero doh.gif Naudojau alyvuogių aliejų,zolotoj solk , linų sėmenų,migdolų ir nieko tokio nepastebėjau. Ir dabar sėdžiu su aliejų kaukę... Beja,pastebėjau,kad Jums atrodo ,jog jei prekė pigi yra šš...tikrai nesutinku schmoll.gif Bet ką gi,visi turi savo nuomones. unsure.gif
Atsakyti
Man vienintele papigei kauke kuri tikrai labai nustebino : user posted image su saltalankiais arba granatais. O is brangesniu tai marlies muller kuria reik det pries plovima, sita tai praktiskai stebuklinga, bet kaina irgi atitinkama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 10 17, 15:57)
Man vienintele papigei kauke kuri tikrai labai nustebino : user posted image su saltalankiais  arba granatais. O is brangesniu tai marlies muller kuria reik det pries plovima, sita tai praktiskai stebuklinga, bet kaina irgi atitinkama  biggrin.gif

Tikriausiai Marlies Moller turejote omeny ax.gif kokia jos kaina gal pamenate? rolleyes.gif
Atsakyti
kad ir brangiose kaukese chemija,naturalu,tai aliejai visokie,tik terlione man su jais ir laikyt reikia ilgiau norint efekto kazkokio. as pabaigiau simply zen kauke maitinancia,bet nieko geresnio uz maximines,man labai plaukus susvelnindavo loreal geltonoj pakuotej kauke.gal reiks loreal is prof linijos kauke nusipirkt,gal dar geresne bus bigsmile.gif
Atsakyti