Gal galite pasakyti atsiliepimus apie šias kaukes? (žinau,kaukė kiekvienam individualiai veikia,bet vis tiek norisi išgirsti kitų nuomonę )
Sveikos
mano plaukai šiurkštūs,linkę pūstis,ilgoki. Norėčiau juos atgaivinti,sušvelninti. Svarstau pirkti "Gaia" plaukų kaukę ,arba "Generos" plaukų kaukę su kokosu.
Gal galite pasakyti atsiliepimus apie šias kaukes? (žinau,kaukė kiekvienam individualiai veikia,bet vis tiek norisi išgirsti kitų nuomonę )
abi pačios blogiausios kaukės kokias esu naudojusi.
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 14, 19:39)
abi pačios blogiausios kaukės kokias esu naudojusi.
Na,dabar visai mane išmušėte iš vėžių
Pati kartais panaudoju kaukę su alyvuogėmis iš "AVONO" . Nebloga kaukė,bet tai ne tas aukso vidurys kūrio ieškau
Man avono ta tai isvis pakulas is plauku padarydavo - dar kazkada SM skaiciau kad reikia per nakti palaikyt kad geriau butu, bet nieko geriau nuo to nebuvo
Gaia buvo geresne, plaukai svelnus budavo, bet nuo jos man putesi galai, ko siaip nebuna, kai ilgus plaukus turiu uzsiauginus (dabar nusikirpau
), jei biudzetas mazas, tai siulyciau garnier zalia puodyne pabandyt
Jei ne, tai kaaral turi geru kaukiu ir balzamu siurkstiem ir nepaklusniem plaukam.
Gaia buvo geresne, plaukai svelnus budavo, bet nuo jos man putesi galai, ko siaip nebuna, kai ilgus plaukus turiu uzsiauginus (dabar nusikirpau
QUOTE(mexica @ 2010 10 14, 21:41)
Man avono ta tai isvis pakulas is plauku padarydavo - dar kazkada SM skaiciau kad reikia per nakti palaikyt kad geriau butu, bet nieko geriau nuo to nebuvo
), jei biudzetas mazas, tai siulyciau garnier zalia puodyne pabandyt
Jei ne, tai kaaral turi geru kaukiu ir balzamu siurkstiem ir nepaklusniem plaukam.
O garnier kaukėje nėra daug chemijos?
Va ,dar radau neblogą kaukę "MIL MIL " plaukų kaukė. Atsiliepimai labai geri,gal bandėte?
QUOTE(Luisana @ 2010 10 14, 21:22)
Kažkaip norisi tos natūros...Na,man tai ir mano mamai avono kaukė nebloga (mamai tai ji patinka labai). Aš tai ją mažai naudoju,bet nieko...
Va ,dar radau neblogą kaukę "MIL MIL " plaukų kaukė. Atsiliepimai labai geri,gal bandėte?
Man nepatiko MIL MIL
Visose pigiose kaukese ta pati chemija, garnier ne ka daugiau nei toj pacioj mil mil ar gaia. Kai kaina tokia, tai visas tris gali pabandyt
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 30, 17:11)
butent panasiai, tik taipogi nededu ant saknu, nes kitaip po to labai riebaluojasi plaukai
QUOTE(Luisana @ 2010 10 14, 18:36)
Sveikos
mano plaukai šiurkštūs,linkę pūstis,ilgoki. Norėčiau juos atgaivinti,sušvelninti. Svarstau pirkti "Gaia" plaukų kaukę ,arba "Generos" plaukų kaukę su kokosu.

Pacios s..... kaukes,bent man.Jus uz tokia kaina norit gero produkto?Gajos kaukes dar ir kvapas
man pati geriausia kauke is Diksono firmos su linu semenim ir kazkokiu gydanciu augalu moringa
nemoku ikelti foto, tai imesiu nuoroda
http://www.dikson.lt...ogas=on&p_id=92
nemoku ikelti foto, tai imesiu nuoroda
http://www.dikson.lt...ogas=on&p_id=92
QUOTE(Luisana @ 2010 10 14, 21:22)
Kažkaip norisi tos natūros...Na,man tai ir mano mamai avono kaukė nebloga (mamai tai ji patinka labai). Aš tai ją mažai naudoju,bet nieko...
norit "naturos' o svarstot apie "gaia" , "genera" ir "mil mil "?
Bandziau "gaia" ir mil mil nepatiko labai.